Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 07 júl 11, 14:14:51 » |
|
Egy nagyon jó film: Lucky Number Sleven. Mindenkinek, aki szereti a konspirálós, csavaros filmeket. Azért a 12 éves karika szerintem fenntartva, nem spórolnak a művérrel. Bruce Willis fanoknak kötelező, és azoknak, akik a gonoszokkal szimpatizálnak .... Ja személy szerint nekem a film eleje esztétikai szempontokból is nagyon tetszett, csajok szerintem ti is értékelnétek....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #421 Dátum: 07 júl 11, 14:39:20 » |
|
és a mátrixot ki látta? szerintem nagyon jók benne a harcjelenetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #422 Dátum: 07 júl 11, 14:47:43 » |
|
Jah, ebből a szempontból a második rész a legjobb. Az első a sztori miatt tecik, de a harmadikon majdnem elaludtam….
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #423 Dátum: 07 júl 11, 14:51:46 » |
|
jah a 3. unalmas, de nekem az tetszett, mikor az orákulumból Smith ügynök egy klónt csinált...tényleg a csak csajok topicba ird be a rosszfiúk közé Smith ügynököt is, ő is eléggé durva volt >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 07 júl 11, 14:53:26 » |
|
a 3. már meg se néztem, annyira nem tetszett a 2. Azt se tudom mi lett a vége......, ő volt a kiválasztott vagy sem.... ???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #425 Dátum: 07 júl 11, 14:55:04 » |
|
De benne nincs semmi emberi... semmi, ami hibás… kell némi kevésbé gépies feelin’… nekem nincs kedvenc részem… vhogy már nem vonz a film. Egyébként a Galaxis útikalauz stopposoknak-ot ismeri vki?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 07 júl 11, 15:59:30 » |
|
Latta mar vki a transformerst az am lesz jo es most moziba is :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #427 Dátum: 07 júl 11, 16:19:16 » |
|
egy hete megvan... DE jó film...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 07 júl 11, 16:19:54 » |
|
En csak 2¸percet lattam kb. angolul naon zsir film 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 07 júl 11, 16:23:54 » |
|
már nekem is megvan de nincs kedvem megnézni inkább anime&fórum 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakarotto
Vendég
|
|
« Válasz #430 Dátum: 07 júl 11, 17:20:56 » |
|
A ben 10 is jó de azért lehetne jobb is. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #431 Dátum: 07 júl 11, 19:17:20 » |
|
JA jo rész abba válik kezelhetetlenné Cartman ? Vagy tévedek ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #432 Dátum: 07 júl 11, 19:19:17 » |
|
a dog whisheper előtt jön hozzá két nevelőnő, az egyik valami sima Nany (angolba ilyen nevelő) annak beleköp a szájába, utána jön a Super Nany, azt pedig úgy kikészíti hogy gumiszobába zárják és a saját ürülékét zabálja xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #433 Dátum: 07 júl 11, 19:20:15 » |
|
Ja azaz a resz amit leirtam csak nem akartam spoilerezni .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 07 júl 11, 19:25:19 » |
|
a 11. évadnál ez már nem spoiler xD
|