Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1950 Dátum: 08 márc 30, 09:40:01 » |
|
Kár, hogy csak akkortól lesz hősök ... A lost baromi idegesítő volt szerintem ... Kinézte a serial mom c. filmet ? Tömeg Gyilkos Mama ként nem ismerősebb ? Annyira nagy film volt ... Szét röhögtem rajta a fejem !!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 12:21:02 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1951 Dátum: 08 márc 30, 23:14:54 » |
|
Hopsz boccs.  Rosszúl fogalmaztam. A második szezon itthon sz.tem megint nyáron lesz. Pontosan nem tudom. De én már megnéztem online. A legújabb szezonon, a 3.-at értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1952 Dátum: 08 márc 31, 05:34:24 » |
|
Én már hetek óta nem nézem mert szerintem márt hülyeség az egész , mivel ott már van minden , pisztoly , kaja , fürdőkád . Aztán csak a fegyverrel hadonásznak , meg minden . Szerintem már nem olyan jó .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1953 Dátum: 08 márc 31, 05:46:49 » |
|
ÉN CSAK AZ ANDY A VAGÁNYT MEG A SZÜLETETT KÉMEKET NÉZEM .de csak néha .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1954 Dátum: 08 márc 31, 07:51:30 » |
|
Jó jó de nem kell kiabálni!  (A csupa nagy betű kiabálásnak számít!) Én tv-be nem nézek semmit... Vagy gagyi, vagy le van butítva... Kivétel, ha pont TV elé esek, akkor megnézem a Gofy és csapatát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1955 Dátum: 08 márc 31, 08:17:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1956 Dátum: 08 márc 31, 12:19:34 » |
|
Jézus !! Valamelyik nap mikor fölébredtem és full komásan félig alúdva néztem a ertéel klub - on valami miki egeres 3d - s sz*r - t ... Rettentő :shit: volt ... Az csak az olyan szülők gyerekeinek való akiket nem tanítanak drága szüleik ,. mert hülyék hozá vagy csak szimplán nem édekli őket ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1957 Dátum: 08 márc 31, 13:00:07 » |
|
És ki még olyan elvetemült (rajtam kívül), h. szereti a katasztrófafilmeket? Engem valamiért mindig érdekelnek az ilyenek. ^^ Tragédia,szerelem,összetartás,világvége.......... minden van benne, ami kell  (kivéve humor, de erre ott vannak a vígjátékok ) Nah... valaki? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1958 Dátum: 08 márc 31, 16:51:09 » |
|
én szeretem őket lányom csak az a baj h a legtöbbnél már az elején tudom ki marad élve mondjuk ugyanez a bajom néhány "horrorral" is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1959 Dátum: 08 márc 31, 18:08:51 » |
|
Nem akartam fikázó post- ot írni a katasztrófákra, de nem bírom megállni ... Úgy gyűlölöm , mint za állet !!! De nagyon ! Főleg mikor jó film helyett van ! Hogy jön amerikában már vagy a 800. filmben a hurikán és itt is mi a story 1 - ik meberke ideőjárás szakértő amásik megennek az élettársa és akkor jön az úristenés meg , hogy jézusom meg , hogy a végén persze, hogy elvonul a vihar és akkor ott állnak a romoknál tlaán vérzik is valamelyik emebrke és akkor örülnek , hogy élve megúszták ... Erre nem szabad elpocsékolni még csak 1 percet se ! A holnap után az 1tlen jó katasztrófa film bár nekem az se tetszik  .... Inkább akkor már thriller , vígjáték , paródia , krimi , horror light  Mondjuk mindenből van :shit: meg jó is , de akatasztrófa filmeknek semmi rtelmük nincs ... ja azt kihagytam , hogy legalább 20 percre előre meglehet mondani mi lesz a filmben ... ja és csak 1 főszereplő és 1 magas rangú katona szokta ezeket túlélni a többiek meghallnak ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 18:09:55 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1960 Dátum: 08 márc 31, 18:14:25 » |
|
vannak jók is csak szar h a dante pokla megy évente 100x
ki szereti a jég és föld között c. filmet ami nem katasztrófafilm asszem(helyes benne a csávó aki megy megmenteni a hugát meg az is aki meghal és kivágják a szivét)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #1961 Dátum: 08 márc 31, 18:50:35 » |
|
A Jég és föld között az tényleg nagyon jó film.  Szép helyeken is forgatták. Bár azért szerintem kicsit túlzás nitróval hegyet mászni, de ettől még bírom a filmet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1962 Dátum: 08 márc 31, 22:27:35 » |
|
És ki még olyan elvetemült (rajtam kívül), h. szereti a katasztrófafilmeket? Régebben mindent megnéztem válogatás nélkül. De aztán igényesebb kezdte lenni. Ha valaki csak 1x 2x látott katasztrófa filmet, akkor még izgalmas. De utánna már ...  Minden természeti erőre legalább 10-20 film jut (+ az űrkataszrófa) Ugyan azt eljátszák, csak más szereplőkkel. Semmi jó. Az egyetlen ami tetszett az az Armageddon. (Bár kérdés, hogy ez katasztrófafilm -e hisz a kisbolygó nem éri el a földet. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1963 Dátum: 08 ápr 01, 02:23:26 » |
|
nahh épp msot néztem végig az ötödik Harry POtter filmet ... háát... az egyetlen gondom h volt benne egy kurva idegesítő vén nyanya és a jelenlétével elrontotta a filmet  de a vége nem is volt rossz  fainul meg lett csinálva a harc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1964 Dátum: 08 ápr 01, 15:36:22 » |
|
Régebben mindent megnéztem válogatás nélkül. De aztán igényesebb kezdte lenni. Csak nem akartál ezzel célozni valamire? Például az izlésemre ilyen téren..... Ada csak nem arra a "bűbájos teremtésre" gondolsz?........  Hogy is hívták? Jah igen Dolores Umbridge. Ő volt a vicc az egészben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|