wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1515 Dátum: 08 márc 10, 17:28:05 » |
|
Keresek egy régi mesét. Csak kiseb leirást tudok rola adni. A földbe csapodott egy meteor, és a meteorban egy fekete folyékony anyag volt és aki ivott belöle hatalmasa ereje lett. Közbe elpusztult a föld nagyrésze de voltak kisebb városok. Na ennyit tudok róla és nagyon jó volt de nem tom a cimét, régen a Toonamin adták le. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 17:41:12 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1516 Dátum: 08 márc 10, 18:24:32 » |
|
Tényleg az Ace Vetura.Nagyon vicces film nekem megvan mind a kettő. Egy másik vicces film a Zimmer Feri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1517 Dátum: 08 márc 10, 18:29:24 » |
|
Most jut eszembe én még South Park rajongó vagyok (imádom Kennyt, Kylet és Stant)  Én már minden részt láttam  :P nagyon jó bár a 10. évad után már el van durvulva  ... De nagyon ó .. Bár , hogy már ennyire elterjedt és ,mert vaalki már 2 rész megnézésétől south park zseninek meg fannak atrtja megát már kicsit kezd kopni a fanságom :'X ... De nagyon jó .. Nekem a kedvenceim : Stan apja , stan , kenny , kenny szülei , Barbredy (  ) és 1 kicsit Kyle  Jaaa Ész Ventura lenni fajin ! Még szerintem a Ronin se rossz ... De a Nemzetbiztonság Bt. és a Vejedre ütök + apádra ütök ... Nagyon nagy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 18:31:48 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1518 Dátum: 08 márc 10, 18:36:43 » |
|
nos én tegnap néztem meg a Véres Gyémánt-ot és azt kell mondnom eszméletlen jó film volt véres rendesen de nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1519 Dátum: 08 márc 10, 18:55:35 » |
|
vaalki már 2 rész megnézésétől south park zseninek meg fannak atrtja megát már kicsit kezd kopni a fanságom :'X ... De nagyon jó ..
nekem a kedvencem nem is tudom melyik az osszes nagyon jó ha le akarnám írni ahoz oldalak kellenének de a film is szuper mikor Kenny leveszi a kapucnyit az nagy jó amugy én mondjuk rengeteg sorozatot stb. nézek mondjuk a jóbarátokat kb. 50.-szer
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1520 Dátum: 08 márc 10, 19:55:59 » |
|
Ááá a jóbarátok és a Joey annyira nagy sorozatok ... k. sokat nevettem rajtuk ... Még a Dr.House -t és az Odaátot szoktam hallgatni  (teletexten nézem gyakran  , de nem mindig )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1521 Dátum: 08 márc 10, 20:02:02 » |
|
meg régebben nagyon birtam a Rém rendes családot, meg a Rém rendetlen családot asszem már beteg vagyok nem hittem volna hogy valaha ennyi mindent néztem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1522 Dátum: 08 márc 10, 20:40:49 » |
|
mind két sorozat tök jo  noemimi-chan föleg a rémrendetlen család föleg azért meert cukkik a fiuk  de a Joey is nagyon jo és az Odaátis tök jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1524 Dátum: 08 márc 10, 21:18:14 » |
|
inádom benn jhonyt (Chris Evanst nagyon szeretem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1525 Dátum: 08 márc 10, 21:43:38 » |
|
Mátrix trilólógia 2. része a tv-ben .. (bár ez nem annyira jó része , de azért ezt is megnézem ...  ) ... Szerintem a path of Neo játék jobb , mint a film  ... Viszont tényleg jó a Matrix 1-3 ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
 |
« Válasz #1526 Dátum: 08 márc 11, 13:22:13 » |
|
ha valaki szeretne látni egy véres, musical-es filmet, annak ajánlom a Sweeney Todd-ot(: feliratos, de hallani lehet Johnny Deppet is énekelni~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1527 Dátum: 08 márc 11, 16:30:35 » |
|
A Kill Bill is egy jó film de amikor undorítóra vágyom  a Fűrészt nézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1528 Dátum: 08 márc 11, 16:40:55 » |
|
A Fűrészben mi az undotító? A Kill-Bill-ben is vannak jó részek... Bár a legtöbb jelenet enyhén gagyi...  Bár kinek a pap, kinek a papné...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1529 Dátum: 08 márc 11, 19:05:22 » |
|
én nekem fűrész nem tettszik szerintem baromi unalmas és vontatott összes rész totál ugyanaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|