bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 08 márc 06, 01:10:23 » |
|
Kár, hogy az egész nincs felrakva. Pedig az lenne az igazi, egy az egybe belinkelni ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 08 márc 06, 01:12:30 » |
|
jaja am egy tipp az elején érdemes megvárni az introt mert a Jay és néma Bob-os rész nagyon nagy benne xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 08 márc 06, 01:13:35 » |
|
Hmmm...és indulhatna a közös Stop Shop 2 nézés. Kíváncsi vagyok, utána mi uralkodna a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 08 márc 06, 01:16:28 » |
|
nekem ez az a film amit ha megnézek olyan állapotban h azt gondolom tényleg kurva szar az élet és elegem van az egészből... akkor mindíg felvidít és megmutatja h így is lehet élni sőtt... szerintem aki etz nem látja nem élhet teljes életet xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 08 márc 06, 01:53:51 » |
|
lol bunshin ez tartalmas volt xDDD hmm a Scooby doo-t még mai napig is meg-meg nézegetem legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 08 márc 06, 09:19:19 » |
|
bero tényleg jó volt a pálya ördögei, ráadásul akkor még nem is tudtuk, hogy anime, de így most még jobban tetszene. Emlékszem még focizás közben is másoltuk ezeket a híres rúgásokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 08 márc 06, 14:17:50 » |
|
Jay and Silent Bob filmek közül még mindig a visszavág a legjobb es a Shop Stop ( 1 ) Nekem ezek valaho naggyon naggyon bejönnek, bar 1 kivételével az összes jó, na de ki is akart velem az Alienröl beszelgetni ? Eses akkor el lettem ismerve ? :O
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 08 márc 06, 14:20:54 » |
|
hát eggen alien....hmm ha jóltoom 1 részét láttam öszvissz xD meg az alien vs predatort... hát hmm.. azsem igazán nekem való xDDD sokkal inkább egy kis Karib tenger kalózai nahh azmár kalandfilm vazze xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 08 márc 06, 14:23:28 » |
|
Hát nekem a Shop Stop 1 baromira tetszett... És a kettő se rossz Az egybe az a baj hogy akkor Jay és Néma Bob még alig szerepelnek. A kettő meg teljesen poén...Igaz nagy részt csak állatságok vannak benne , de azért nevet rajta az ember Karib-tenger kalózai , az a legjobb .... Főleg a 2 meg a 3. az első még nem olyan jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 08 márc 06, 14:28:59 » |
|
hmm én mindhárom részt ugyanúgy szeretem de a 2 ő az örök kedvenc azon röhögtem legtöbbet xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 08 márc 06, 14:30:45 » |
|
Én is szeretem mind3 részt. Szerintem a 3. volt a leglátványosabb, de a poénok terént én mind3-at egyformán bírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 08 márc 06, 14:52:16 » |
|
Én az 1-et azért nem bírtam mert nem volt olyan poénos A 2 meg a 3 az már poénos volt, de legalább ugy hogy volt benne csata is meg kaland ^^ De végülis a befejező rész az mindig a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 08 márc 06, 14:53:44 » |
|
Nekem az 1 a favorit a 2 es a 3 unalmas kicsit nehol pl a 3-ba acsokjelenet naggyonfelesleges csupan azert tettek bele hogy nagyobb erdeklödési kört vonzon.. a kettö kicsit feledhetö az 1 feledhetetlen megismerni Jack Sparrow-t es a törtenete is kivalo en az 1et tartom remekmünek a 2-3 elmegy.
Wáháháh.. Pettinhora ne halgassatok kicsi még.. nem tudja mit beszél..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 15:05:34 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 08 márc 06, 14:57:17 » |
|
A karib tenger kalozai nekem is teccik az 1. volt a legjobb de a 2,3 is teccet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 08 márc 06, 15:07:43 » |
|
Szerintem is az 1 a legjobb .. A 2 olyan nagyon mellék vágány ... A 3-at meg még nem volt kdevem megnézni . Na Star Wars vagy Gyűrűk Ura ? Bár a Star Wars elég jó nekem a Gyűrűk Ura egy kicsit jobban bejött (bár azok a r*hadt hobbiok nagyon zavartak meg Boromir halála is , de a többi nem volt olyan rossz ... ) , mint a Star Wars pedig a film nem is olyan túl jó ... És amúgy az igaz , hogy a Gandalf -it laakító színész b*zi ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|