Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 08 márc 06, 15:10:14 » |
|
Én mind2-t nagyon bírom. És Igen Gandalf alias Ian McKellen tényleg meleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 08 márc 06, 15:12:32 » |
|
Nem tudom egyikse annyira huu film, de a Starwars törtenete 100szor jobb viszont a gyürük ura filmileg jobb.. valszeg mert ujabb ha meg azt nezzük ho uj star wars.. ne is beszeljünk arrol pls.. az ien "igeigen, nem egészen" film.. :S A gyürük ura jobb, a befejezese silany az elsö része a kiadas evet tekintve kivalo film, egy elmény volt akkor latni mostmar közep kategoris film,a korat nem elözte lusagosan meg de akkoriban 1 kivalo film volt, mostmar nekem az klasszikus közepes. Régi de jo filmek ? Ravasz az agy és két füstölgö puskacsö ? Blöff ? Ponyvaregény ? Véleményeket aki szidja meg kap még sok kerdest aki nem szidja kiegeszitem legfeljebb aki kiijavit engem piros pont...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 08 márc 06, 15:21:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 08 márc 06, 19:55:42 » |
|
általad említett mind3 filmhez volt szerencsém és nagyon jó a ravasz az agy és a két füstölgő puskacső felejthetetlen viszont hamár régi film nekem személyes kedvencem Volt egyszer egy vadnyugat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 08 márc 06, 20:48:10 » |
|
Azt nem láttam , de enekm a vadi új vadnyugat bejön ... Meg , ha már régebbi akkor Ford Rarlen ísszem így írják ) bár amiatt , hogy Nagy Feró a magyar hangja .... Nem tudom miért , de úgy valahogy visszavett az élvezhetőségéből ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 08 márc 06, 21:27:14 » |
|
Szerintem is az 1 a legjobb .. A 2 olyan nagyon mellék vágány ... A 3-at meg még nem volt kdevem megnézni . Na Star Wars vagy Gyűrűk Ura ?
Nekem pont az első LOTR movie nem tetszett annyira, ott egészen konkrétan csak sétáltak. Másodikban legalább van már Helm-szurdokos csata! Yah és vivá lá SW!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 08 márc 06, 23:47:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 08 márc 06, 23:57:56 » |
|
Nem ismerem ezt a filmet.. :'X
Valaki emlékszik arra a magyar sorozatra, ami a '90-es évek elején játszottak a TV-ben? Szulák Andrea játszott benne, meg egy rakás gyerek... Szulák valami Xéniát alakított... Valami űrhajón játszódott as sorozat... Szóval ha valaki emlékszik rá, leírná a címét? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 08 márc 07, 00:16:52 » |
|
Ááá köszi! Erre gondoltam! Mondjuk utólag elég gagyi, de annakidején nagyon szerettem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 08 márc 07, 00:19:22 » |
|
Fúúú, ezt nagyon utáltam. Egyébként emlékeim szerint valami mocskos dolog állt a film mögött :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 08 márc 07, 01:09:17 » |
|
Hmm Robotzsaru az is egy jó film A sorozat is szuper szerintem. http://www.youtube.com/watch?v=EpMywpboOIA
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 01:12:00 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 08 márc 07, 08:07:56 » |
|
Visszatérve kicsit a Power Rangers témára. 13 különböző sorozat születet belőle + 2 mozifilm, de szerintem a legelső, az eredeti volt a legjobb. Az Űrgammákat anno én is szerettem, de most hogy megnéztem, az jutott eszembe, hogy genetikailag félresikerült Star Trek klón. Apropó Star Trek ki szereti, ki utálja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 08 márc 07, 08:14:58 » |
|
és ki nem látta?? éééénnn!! xDD bár soha nem is érdekel és nem foglalkoztatott a Star Trek mánia szal úgy vagyok vele h nem maradtam le semmi egetvrőről xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|