dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11535 Dátum: 15 ápr 15, 11:34:48 » |
|
Meg azért, mert az űrutazó tudósok a józan eszüket sem tudták benne használni, tényleges tudásról már nem is beszélve. Meg a megmagyarázatlan alapszituáció miatt. Meg mert a jövőbeli emberiség öt dimenzióban tudja befolyásolni az univerzumot, de mégis egy morzézó karórára bízzák a múltjukat / jövőjüket. Meg mert az időutazás önellentmondásai megmaradtak. Meg még néhány egyéb dolog miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11536 Dátum: 15 ápr 15, 11:49:14 » |
|
Szegény Aes, Beth volt vagy 3 percet a Flashben összesen és akkor sem csinált semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11537 Dátum: 15 ápr 15, 11:55:28 » |
|
Kösz a spoilert. Mondjuk számítottam rá, hogy ez lesz, a trailerekben se szerepelt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11538 Dátum: 15 ápr 15, 18:23:46 » |
|
Látod Lew, ebben egyetértünk, az a jelenet volt az ami miatt nem éreztem időpazarlásnak azt a filmet Ezt valaki kietette a facebookra fangörcsben fetrengve, hát nem tudom, ha lehet már még biztosabb vagyok benne, hogy egyiket se fogom nézni. Annyira PG-13 hogy már balszerencsét hoz.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11539 Dátum: 15 ápr 15, 21:40:15 » |
|
Szegény Aes, Beth volt vagy 3 percet a Flashben összesen és akkor sem csinált semmit.
Ennyire azért nem volt rossz a helyzet. xD És tök jó volt látni azért. Maga a rész meg kurva jó volt. Most már nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből az évad végére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11540 Dátum: 15 ápr 16, 00:10:09 » |
|
Szerintem a profból átmászik Eddiebe majd a csúnya fles. Valaki meg meghal. Vagy Joe, vagy a prof vagy Barry apja.
Szerk: Elmehet az Arrow a picsába hogy mindig megdöglik valaki amikor pont nem számítok rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 16, 12:10:03 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11541 Dátum: 15 ápr 16, 13:59:33 » |
|
Ez adja az Arrow báját. Bár valaki írta, hogy a Lazarus Pit-tel vagy mivel feltámasztják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 16, 14:13:33 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11542 Dátum: 15 ápr 16, 14:32:08 » |
|
Igen ez elég logikus de örülnék ha lenne mellékhatása is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11543 Dátum: 15 ápr 16, 14:55:28 » |
|
Csak a jövő héten tudom a részt megnézni, légyszi ügyeljetek nagyon a spoilerrel. Igaz addigra valaki úgyis lelövi a poént, de hátha mégse.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11544 Dátum: 15 ápr 16, 16:37:28 » |
|
Ha elintézed, hogy kapjunk fejenként plusz 2000 hozzászólást, akkor lehet róla szó. Igen ez elég logikus de örülnék ha lenne mellékhatása is. Milyen mellékhatása? Bekattanva legyilkol valakit és utána 20 részen keresztül ezen emózik, mint Roy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #11546 Dátum: 15 ápr 16, 21:14:32 » |
|
engem megvettek kilóra...Syzygy köszönöm.Ez most nagyon kellett "Chewie We're home."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 16, 21:15:37 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11547 Dátum: 15 ápr 16, 21:27:38 » |
|
Annyira túlértékelt film szerintem a Star Wars. Belőlem sosem váltott ki semmit, csak egy oké érzést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11548 Dátum: 15 ápr 16, 21:35:32 » |
|
Ez kurva kemény lesz. Egyelőre ígéretes, persze a kánon megbaszása nekem örökre fájdalom marad. Na de akkor is, ez az egész, á istenem, ez az élet értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11549 Dátum: 15 ápr 16, 21:40:51 » |
|
Annyira túlértékelt film szerintem a Star Wars. Belőlem sosem váltott ki semmit, csak egy oké érzést.
Látszik, hogy rokonlelkek vagyunk. Nekem is tök közömbös a Star Wars.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|