Az első részt lenyomtam én is. Jó volt ez. De azért leszedem majd HD-ben is, mert kell az a jobb minőség.
Innentől spoileres.
Hát nem nagyon tetszik, hogy ennyire elkezdték átkölteni. Főleg az, hogy Sansát kirángatták a könyvbeli helyéről. Persze ha az ágyamba küldenék, akkor nem zavarna, de így viszont nem igazán tetszik a dolog.
Tyrion nagyon jó volt csöves törpeként. xD De úgy nézem ezek tényleg képesek lesznek az egész Aegon témát kihagyni. Danyvel nem sok érdekes történt, de a könyvben is csak az 5. második felétől pörgött be inkább a dolog. Persze az átköltések miatt ez nem sokat jelent már. A Farkatlan Obamák szexuális élete viszont még mindig nagyon nem érdekel, meddig akarják még ezt erőltetni. Az egyik már kupiba is megy, a másik meg azt se tudja ott mi történik (prosztataizgatás???), de majd biztos rájön, és akkor lehet a nigga csajjal csinálni. Erősen kiszámítható az egész.
Ocsmány burnyákok már megint, akkor el is kezdtem a telefonomat nyomkodni inkább.
A hangok épp elegek voltak. Remélem Lancel úgy jár mint a könyvben.
Szegény Mance. Én végig azon filóztam, hogy lehetne már valaki aki egy íjjal lelövi szegényt, erre Jon meg is tette. Vörös banya biztos nem örült neki.
No Arya No Party.
Na, majd lassanként megnézem a többit is, mondjuk napi egy vagy valami, utána meg HDben újra az egészet. Csak eltelik az az egy hónap valahogy.