vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 14 jan 30, 16:41:24 » |
|
szerintem Big Mom rendelkezik a legnagyobb haderővel:D már korábban is mondtam, hogy jelenleg ő a legerősebb yonkou:)
habár pl 1vs1-be fehérbajusz lehet leverte volna big momot, de ha 2 full kalózcsapat küzd így meg, akkor tuti, hogy big mom győz.
am nekem eddig teach után a kedvenc yonkoum, mert ő tényleg rémuralmat tart, igazi diktáror, kalózcsászár:) mondjuk ha jól végzik az emberei a dolgukat, akkor arany életük van, de ha nem, akkor könnyen lehet, hogy big mom hasában végzik
tamago: a legnagyobb arc, szerintem nagyon menő karakter. a vérdíja is bőven 300 felett lehet:)
pekoms: másik nagy arc tamagoval, hihetetlen poénos páros szerintem. öröm nézni őket. szerintem sokkal jobb karakterek ők tamagoval, mint pl: smoker meg tashigi team
bobbin: rohadt erősnek gondolom őt, szerintem az egyik legerősebb embere big momnak és ezt az is mutatja, hogy ő az eddigi egyetlen, aki nem félt big momtól, vagyis attól, hogy megeszi. szerinem big mom akkor sem enné meg, ha rosszat csinálna, hisz ő az egyik legjobb embere, tuti kapna még pár javítási lehetőséget:)
egyszóval csokievő szörnyetegünk igen komoly ellenfél lesz. az a teória, hogy luffyékkel jóban lesznek nevetséges. a yonkouk mindig is rivalizálni fongak a kalózkirály címért, az más kérdés, hogy elismerik egymás erejét.
|