24 dec 02, 21:47:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1040655 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
R
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #1035 Dátum: 08 jan 17, 09:57:47 »

Nyah meglett az összes Hokage, most már csak Baki van hátra és, akkor meglesz minden karim végre Nevet. Remélem nem megy megint tönkre a szerverük (előzőleg is pár nappal elötte lett meg az összes karakterem).
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1036 Dátum: 08 jan 17, 10:47:18 »

R: Gratulálok!!! Mosolyog Remélem hamar meglesz neked Baki,és akkro végre tudok csinálni egy Ladder resetet:)

Kiprobáltad már a Hokagekat? Hogy tetszenek?Nevet

Ha készen vagy,akkor reseteld le légyszives az IDmet:D Te ugyis annyira szereted az ilyen megerősítő karakter sorozatok beírását:D

Damon: grat a Demon brothershez. Igazándiból nem tudom,hogy hol lehet őt jól kihasználni,mert a sebzése az nem túl erős(3 zöldért 75ös dmg)... Bár nemtudom. Megvan és még egygszer sem probáltam használni:D

Hány körre stunol?
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 17, 10:54:47 írta Kukac » Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1037 Dátum: 08 jan 17, 14:41:19 »

A Demon Brothers 2 körig blokkolja az ellenfelet eközben, ha összejön 2 zöld akkor 75-ös sebzést tud csinálni. Mellesleg van még egy képessége is vagyis 2 random chakráért 30-at sebez bárkinek. Volt olyan meccsem,h gyakorlatilag csak vele az összes ellenfelemnek lesebeztem 75-öt és úgy tűnik,h ebben a felállásban egész hatákonyak tudnak lenni. Néha csak néztem,h milyen ellenfeleket sikerült megvernem velük.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
R
ANBU újonc
*

« Válasz #1038 Dátum: 08 jan 17, 14:51:58 »

Eddig csak a 3. Hokaget használtam a küldi miatt... Sztem hasznos viszonylag, mert ellenfél 1 karakterétől viszonylag korán elbucsúzhat Mosolyog. Sikerült is egy +17 Win-es embert lenulláznom :-\
Neki kövi volt: Temari+Shino+Tsunade => defendes csapat. Én meg K Naruto + C Sasuke + Hokageval voltam.

Naggyon szeretem azokat bepötyögni pff kifolyik tőle a szemem Nevet.

Damon: az ilyen felállásokat szeretem Mosolyog.
Nekem az abszolut favorit: gaara+sakura+kurenai/ino (véletlen írtam temarit).

Használata hasonló mint a tied, csak itt a Gaara a fő gyilkoló gép.
Ahogy használni kell: 1 kék és/vagy 1 zöldért 1/2 karakterét ideiglenesen ki tudod szedni a forgalomból. Ilyenkor nem a legnagyobb sebzésüt kell támadni (ha azzal még nem tudja megölni 1ik karidat sem), hanem azt ami stunnolni (blokkolni) tud.

pl: 7es csapat ellen mész, akkor ha 1-gyel tudsz blokkolni, akkor sakurát üsd ki első körben. Mert ha ő is stunolja azt a karaktered, akkor az övé felszabadul a kövi körben. Utána Narutot és legvégül csak Sasuket.
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 17, 15:01:49 írta R » Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1039 Dátum: 08 jan 17, 15:17:56 »

Ki fogom probálni azt a karaktert...Mosolyog

A demon brothers stunolásának hány kör a cooldownja? Azzal,hogy zölddel tudd 2 körre stunolni egy karaktert,érdekes elképzeléseket hozz ki a fejemben... Nevet Defendet is tör a stunja,úgy mint Gaaranak?
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1040 Dátum: 08 jan 17, 15:37:44 »

Sasukehoz és Narutohoz külön-külön plz mondjatok egy-egy überkirály csapatot! Meg Zabuza és Haku mellé is!
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #1041 Dátum: 08 jan 17, 16:51:11 »

Xd 2 szer 1 folytában csak genjutsu jött (sajnos) a mets végér már 16 genjutsumvolt sajnos lépni se tudtam
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1042 Dátum: 08 jan 17, 17:30:35 »

A Demon Brothersnak a stunja 2 körig tart és a 2 kör lejártával már azonnal rá is rakhatod újra az ellenfélre a blokkolást anélkül,h az tudott volna támadni. Ráadásul a 75-ös sebzésének nincs limitje bármikor használhato akár kétszer egymás után csak legyen csapdába ejtve az ellenfél.
Nekem másik ehhez hasonló blokkoló csapatom a: Gaara-Ino-Kimimaro Team. Kicsit hasonlít az R által mondott Teamre csak án Sakura helyett Kimimarot használom.
A Tayuya - Kyuubi Naruto - Cs Sasuke csapattal 12-szer sikerült egymás után nyernem, úghogy tudom ajűnlani. Legyőztem vele chakralopó és védelmi csapatot is, úgyhogy bátran merem ajánlani. Mosolyog
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1043 Dátum: 08 jan 17, 20:18:32 »

mért nincs fenn senki se zabuzaval?:S

Szerk: csak csak sikerült találni és levertem sasuke naruto sakuraval yeee xD
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 17, 21:10:34 írta kamikaze_007 » Naplózva

Kakashi Hatake
Gennin
*

« Válasz #1044 Dátum: 08 jan 18, 12:34:43 »

Igaz, igaz nemek soha nincs ha van megkikapok  Nevet de asszem azért mert nem jó, ez csak az én véleményem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 13:00:03 írta Kakashi Hatake » Naplózva
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1045 Dátum: 08 jan 18, 16:29:29 »

Hello!

Kérlek segítsetek !Tudnátok  Sasukeval és Gaara val 1 csapatok alkotni nekem?????
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 16:30:45 írta Sabaku no Gaara » Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1046 Dátum: 08 jan 18, 17:16:47 »

Sasuke-Dosu és Shikamaru lenne Sasuke csapata, mely nem olyan rossz és viszonylag kevés chakrából gyorsan üti ki az embereket.
Gaara-Ino és Kimimaro ha meg van. Ha nincs akkor Kimimaro helyett talán Sakura is megteszi, de ez nem biztos. Mosolyog
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
R
ANBU újonc
*

« Válasz #1047 Dátum: 08 jan 18, 18:11:16 »

Damon: akkor probáld ki és bizonyosodj meg róla Mosolyog. Én megbizonyosodtam róla, hogy jó csapat Nyelvesít.

gaara + sakura + kurenai -t probáld ki ^_^
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 18:11:54 írta R » Naplózva
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1048 Dátum: 08 jan 18, 20:52:18 »

Miért van az ha rá megyek 1 jutsura várom az 1 percet és nem csinálja és az ellen félnek meg működik a jutsu nekem meg nem? Miért van ez  ???
Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1049 Dátum: 08 jan 18, 20:55:19 »

Sima Narutonak melyik a legjobb csapat? ( már megvan cs sasuke, zabuza,jiro,shizune,kabuto,meg az a pók-ember)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins