Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #870 Dátum: 08 jan 04, 15:19:50 » |
|
Sand Team: Imádkozz és morzsolgass imamalmot. Vegyél 2 patkót,és ettes szerencseröfit:)
Ha van 2 kéked,temarival tudsz 2*25öt sebezni. Erre rájön Kankuro 60as sebzése és tadam. Gaarat meg ne használd:) Ha kankuro meghall,vesztettél.
Team 9: Ha ez Lee,Tenten,Neji akkor nincs 5letem. Küzd fel magad Sannin szintre,és ott sokan feladják,akik küldiket csinálnak. Nekem így lett meg:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #871 Dátum: 08 jan 04, 19:51:22 » |
|
4 gyözelem, 1 vereség a statja fent említett csapatnak...
Lehet, hogy hülye kérdés de engem érdekelnek, hogy hol nézed meg a csapatok statisztikáját? Am. nem hülyeség a 7-es csapat tényleg jó! Onnan veszem néztem egy Legendary Sannin-t és a Player Cardon rajta volt a csapata, hát mi volt, a 7-es! Jól összehozták szerintem, csak sok Nin-t kell kapni, és minden megy! Kezdőknek tudom ajánlani jó szívvel, akik egy kis sikerélményt akarnak szerezni játékkal kapcsolatban! Én az új account-ommal a 7-es csapattal versengek és eddig 4/0 az arány! Persze nem viszem túlzásba a játékot időhiány miatt!
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #872 Dátum: 08 jan 04, 22:43:34 » |
|
Mi,felhasználók nem férünk hozzá ahoz,hogy melyik felállás hányszor nyer. Magam számoltam,a saját csatáimat.
Kb fél évvel ezelött a Game Manual részen volt egy lista a karakterekről,és a karakterek mellet %os arányban ott volt,hogy mennyire nyer.... Kurenai 60-70% között mozgott nem véletlenül:) Ha most megnéznénk egy ilyen listát,akkor a 7es csapat tagjai szerintem a 10%ot sem érnék el a Kakashi küldetés miat:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #873 Dátum: 08 jan 05, 13:17:37 » |
|
Ja mostmár értem... Kár, hogy mostmár nem lehet megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #874 Dátum: 08 jan 05, 17:13:29 » |
|
Na, újra elkezdtem ezzel is játszani remélem még jól megy.... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #875 Dátum: 08 jan 05, 17:19:45 » |
|
Én folytattam, de elég sokat vesztek. ;D Kiba és Kankuro mellé jó Sasuke? És Temari-Shikamaru mellé vki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 08 jan 05, 17:27:59 » |
|
Kiba és Kankurou mellé asszem Temarit tettem, a TemaShika pároshoz pedig Nejit ha jól tom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #877 Dátum: 08 jan 05, 18:18:22 » |
|
Ayaka bitztosan jól fog menni:) Csak kell egy kis idő,mire megtanulod a új karakterekeket és megszokod a változásokat. Csomó karakter skilljét átvariálták:)
Furcsa,hogy egy lány is játszon ezzel a játékkal:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #878 Dátum: 08 jan 05, 18:29:15 » |
|
Régebben sokat játszottam ezzel, és jól ment de most kétszer is vesztettem. Bár igaz h azért mert elfelejtettem h játszom és több körből is kimaradtam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #879 Dátum: 08 jan 05, 18:38:01 » |
|
Én is épp most játszottam egy kellemes menetet! Mivel új az accountom genin vagyok...bejött egy reset accounter genin szinten... persze ilyen csapattal: tenten tayuya kyuubi naruto (am. szerintetek ez egy jó csapat összeállítás?) Elég keményen nyomjuk a meccset, én a jól bevállt hetessel ő meg ezzel...hát több mint 3/4 óráig játszottunk... de végül nyertem!
Tök jó! :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #880 Dátum: 08 jan 06, 14:39:02 » |
|
Kakashihoz nem tud valaki egy jó csapatot ajánlani? Nemrég szereztem meg de nem tudom ki lenne jó hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #881 Dátum: 08 jan 06, 18:59:16 » |
|
Ben: Az ami 45öt sebez:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #882 Dátum: 08 jan 06, 19:26:49 » |
|
45 - öt sebez és szerintem jó is az Naruto... legalábbis akivel eddig játszottam! A Rasengan sebez 45-öt és 1 körre le is fogja az ellenségek egyikét! ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 06, 19:29:18 írta Lalika »
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #883 Dátum: 08 jan 06, 20:51:11 » |
|
Háát naruto nem annyira jó sztem, mert kéket használ, mint kakashi bá is... + mellette a %os védelemmel rendelkezőkről se feledkezzünk meg... Kakashi+Narutot azért látni sokat, mert kell a Jiraiyahoz, nem azért mert jó lenne . 45ös sebzés még ott van a csontos testvér is (Raikönnen). mellé még 1 zabuza/kabuto is jó lehet (a fehér defend törés miatt). Esetleg még Shikamarut ajánlanám mellé, mert ha sikeresen stunol, akkor 45öset sebez és ez a sebzés defet is tör (!!!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #884 Dátum: 08 jan 06, 20:56:49 » |
|
Hogy jön Raikönen Kimimarohoz? Picit amúgy már unom ezt a sok új karaktert ebben a játékben. Jójó,mindegyik,több jó felállást lehet összerakni,de uncsi. Jó lenne,ha mondjuk lenne valamilyen szerepe a klánoknak is. Vagy lenne esetleg egy Tournament... Kiváncsi vagyok,hogy milyen felállással lehetne a végére jutni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|