24 dec 02, 21:28:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1040516 alkalommal)
0 Felhasználó és 215 vendég van a témában
Kukac
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zsonglőr

« Válasz #855 Dátum: 08 jan 02, 15:59:24 »

Probálgasd... Miután tudod az összes karakter,összes skilljét és hogy hány chakrát használ,onnantól kezdve már menni fog:) Meg használj egy kis szotárt,hogy melyik skill,mit is csinál.

Ha bármi kérdésed van,írj. Segítünk:D
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #856 Dátum: 08 jan 02, 16:16:34 »

Amúgy szerintem, Lee elég gyenge karakter....
Pedig vele is kellene nyernem végre Gaiért.
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #857 Dátum: 08 jan 02, 20:53:15 »

Szerintem Lee nem gyenge karakter,van 2 erős skillje is. Bár én nem szeretem. Be kell vele tartani 3 fontos dolgot.

-Csak akkor töltesz elő,ha van már 2 zölded
-Ha defendtörés, vagy posion alapú sebzés van rajtad nem töltesz elő
-Ha Shino, Temari, Dagadt sound nin van az ellenfélnél,csak akkor használd az előtöltős skillt,ha biztos vagy benne,hogy nincs 2 kékje vagy 2 pirosa...

Én személy szerint mindig parázok,ha Lee ott van az ellenfél karijai között,mert könnyen bukhatom az egyik karakteremet...
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #858 Dátum: 08 jan 03, 07:30:33 »

Amúgy az a lehetőség kimaradt,h ha az ellenfélnek van chakra szívója akkor azért a 2 zöld nem biztos,h elég, mert ugyan Lee be lesz védve, de a másik 2 karakteredtől elszívhatják a chakrádat és akkor koppanhatsz egy nagyot, ha nem vigyázol.
Lee mellé Kabuto jó karakter, mert ők így ketten 2 embert biztos,h kiütnek, ha ügyes vagy és jól jön a chakra is. Mellettük meg mind1, ha az ellenfél közt ott van Shino vagy temari, mert úgysem tudják bevédeni magukat, h Kabuto használta a genjutsuját. Harmadiknak melléjük valami erős karaktert kell választani, aki tulajdonképpen nem csinál semmit csak aszisztál a csata alatt. Nyelvesít
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #859 Dátum: 08 jan 03, 13:22:45 »

vannak ez az A rangú küldetések a senseiekért most a Kakashiért való küldit csinálom, most ezt nem értem, Team 7-ell kell nyenri öoylan csapatok ellen,ahol van homok, hang, vagy köd ninja, vagy a Team 7 csapattal az ellenfélből ki kell nyírni egy hang, homok, vagy köd ninját?
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #860 Dátum: 08 jan 03, 14:10:39 »

Nos... nekem lenne 1 kérdésem lee nél a kapu megnyitás mitcsnál mert ha benyomja akkor le megy az élete viszont az én karaktereim meg meghalnak és hogy kakashi sharinganja mire jó
 ???
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #861 Dátum: 08 jan 03, 14:19:26 »

Ha Lee megnyitja a kapuját,akkor 4szeresére nő a rugásának a sebzése(120ra),2 körön keresztül.

Kakashi Sharingaja,az nem más,mint egy Copy skill,minden olyan skillt lemásol,amit ellene használ,és visszaüti az ellenfélre. 1 körig működik csak. Igen szivatos skill:)
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #862 Dátum: 08 jan 03, 14:51:13 »

Kösz és ha valaki akar mecsezhetünk 1 et 2 karakterem van szal simán nyerek
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #863 Dátum: 08 jan 03, 15:02:55 »

Légy itt 6kor is,addigra hazaérek és játszhatunk:D
Naplózva
naruto005
ANBU újonc
*

BANKAI!!!

« Válasz #864 Dátum: 08 jan 03, 21:29:28 »

Kidoumaru-hoz nem tudtok egy jó csapatot?
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #865 Dátum: 08 jan 03, 21:33:32 »

Új felállást tesztelek,most raktam össze. Szerintetek milyen?

Shoidame Hokage - Sakon - Kurenai

A Hokagenek kell egy előtöltés, ami rákerül az ellenre,és a csapatra. Akin rajta van azokat tudja támadni. 3 körig jó és 1 priosban kerül. 1 kék + 1 randomért tudd mass támadást intézni,és 1 random chakráért tudd stunolni.

Sakon 1 zöld+1 randomért tudd 40et sebezni. Ha sok piros lenne,még azzal is tudd támadni. Plussz 1 vs 1-ben az egyik legerősebb karakter a def,és a védelem miatt.

Kurenai: 2 fehérért likvidálom az egyik karakterét 4 körre,úgy hogy defendje sem lesz. 1 fehér+ 1 randomért,meg 30at sebez-3 kör alat.

Összeadjuk a karakterek sebzésért,akkor 100at kapunk. Minden karira 60at + 40et egy karakterre. Ehhez kell összesen 7 chakra,mindegyikből 1 darab + 3 random. Kifejezetten előnyben vagyok,ha én kezdem a chakrát. A kezdés általában hátrány szokott lenni,és itt előny! Szerintem működik:)

Mire ezt leírtam főlényesen megnyertem az első csatámat. Én kezdtem amúgy...Mosolyog
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #866 Dátum: 08 jan 04, 11:51:19 »

4 gyözelem, 1 vereség a statja fent említett csapatnak. Chakra lopótól kaptam ki,viszont utánna összefutottam vele mégegyszer,és elvertem:D
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #867 Dátum: 08 jan 04, 13:16:44 »

Egy jó taktikát tudtom a Sand teamhez?
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #868 Dátum: 08 jan 04, 13:45:29 »

Ben: Én most nem értelek:D
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #869 Dátum: 08 jan 04, 13:46:56 »

bocsi, elírtamXD
Szal egy jó taktikát tudtok modnnai a Sand Teamhez? Meg a Team 9hez...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins