Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 21:02:19 » |
|
Internetes játék ami a Narutoval foglalkozik címe www.naruto-arena.comÚj szabályok, 2010.04.24-től:
Kedves Fórumozók!
Hosszas küzdelem után se sikerült itt a szabálytalan és felesleges hozzászólások termelését megállítani. Éppen ezért kollégáimmal az alábbi döntést hoztuk: a Naruto Arena témában holnaptól kétsoros szabály kerül bevezetésre! Ennek lényege az, hogy minden hozzászólásnak 1024*768-as felbontáson, 100%-os nagyítás mellett meg kell lennie két sorosnak, máskülönben szabálytalan hozzászólásként törlésre kerül! Aki írt már a Naruto részlegben található "Ki nyerne (csatában)?" témába, az ismerheti ezt a szabályt, csak azzal a különbséggel, hogy itt két sor kell a szabályos hozzászóláshoz.
A szabály holnaptól lép érvénybe! Addig a téma lezárva marad, hogy mindenkinek legyen lehetősége ezt a hozzászólást elolvasni!
Moderátor
2010.04.24.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 10:34:11 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 29, 08:27:12 » |
|
Hát az a helyzet, hogy én most beléptem elinditottam egy meccset Gaarával, Rock Lee-vel és Hakuval, találtam egy kezdőt mint én, elkezdünk fightolni, rápakolom sakurára a desert coffint a lotust meg azokat a dobálható tüskéket hakuval, erre meg se sebződik. ugyanezt sasukén. nem sebződik meg se. aztán látom hogy ő viszont már levette rock lee életét 20-ra. nah ekkor léptem ki ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 29, 08:50:10 » |
|
Hát az a helyzet, hogy én most beléptem elinditottam egy meccset Gaarával, Rock Lee-vel és Hakuval, találtam egy kezdőt mint én, elkezdünk fightolni, rápakolom sakurára a desert coffint a lotust meg azokat a dobálható tüskéket hakuval, erre meg se sebződik. ugyanezt sasukén. nem sebződik meg se. aztán látom hogy ő viszont már levette rock lee életét 20-ra. nah ekkor léptem ki ;D
a desert coffin és a "dobálható tüskék" csak 2 körig lefogják az ellenfelet, a lotust viszont én sem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 29, 11:27:59 » |
|
Először is Gaara: vele csak akkor érdemes támadni, ha valakit le akarunk fogni vagy ha van legalább 2 kékünk, ugyanis akkor van esély rá,h a kövi körben megölhetünk vele valakit. Haku képes blokkolni mindenkit 2 körre és 30-at lesebezni mindenkiből. Lee-t a következővel magyarázom. Sasuke és Sakura-nak is van 50% védelme vagyis fele annyit sebződnek csak. Mellesleg Sakura visszatudja adni Sasuke életét. Ki volt az ellenfél 3. embere?
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 29, 11:58:49 » |
|
én szoktam játszani, a nevem ott isBen Tennyson, de többször kaptam ki, mint nyertem :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 29, 20:03:28 » |
|
Valaki tudna mondani nekem egy nyerő csapatot amiben benne van NEJI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 jún 29, 20:13:09 » |
|
nálam a Neji-Lee-Sasuke capat bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 jún 30, 08:31:58 » |
|
Én általában a Neji-Gaara-Shikamaru csapatot választom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 jún 30, 12:00:04 » |
|
én meg a neji-temari-shizunét. ebből csak temari jó, de ezekkel szereztem meg kidoumarou-t. egyszer az ellenfél is dettó ugyanezekkel volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 01, 16:29:19 » |
|
Én nejit temarival és kibával szoktam használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 02, 10:12:35 » |
|
ja, télleg, az volt a másik, amit ajánlani akartam, de nem jutott eszembe, kösz mrssajt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 02, 19:07:02 » |
|
hogy lehet uj embereket szereznui eben a játékban én már rég ott jácom vele de nem tudom még mindig hogy kell eben a játékban új embert szerezni PL.:Orochimaru,Jiraya:Sarutobi_sensej?? Mert én már egy honapja nyomom de még mindig nem tom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 05, 19:37:39 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 02, 20:44:29 » |
|
a missziókat kell teljesíteni, abban meg van adva kivel hányszor kell nyerni, meg ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 02, 22:23:06 » |
|
Én ezeket a misziokat nem értem mert nem nagyon tudok angolul de szeretnék új emberekt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 03, 05:18:42 » |
|
Ahhoz,h Orot, Jiraiyat vagy Sarutobit megszerezd először is teljesítened kell az összes többi küldetést és előküldetést és csak azután kezdhetsz bele a többibe. Na most elmondom a hangninjás küldtéseket Előküldetés: Nyerj 12 konohai ninja ellen úgy,h Sasuke a csapatodban van. Küldetés: Ha az előző rész meg van, akkor - Nyerj 4-szer sorozatban Nejivel és megkapod Kidoumarut - Nyerj 4-szer sorozatban Choujival és megkapod Jiroubout - Nyerj 4-szer sorozatban Temarival és Shikamaruval és megkapod Tayuya-t - Nyerj 4-szer sorozatban Kibával és Kankuroval és megkapod Sakont Meg itt még van átkozott Sasuke is csak azt most nem mondom el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|