24 nov 15, 13:29:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 880 881 [882] 883 884 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1019542 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #13215 Dátum: 11 jan 05, 20:44:26 »

Hát a quick annyival jobb, hogy ott nem vesztessz XPt, de nem is nyersz. Itt szokott mindenki küldetéseket végrehajtani, meg csapatokat próbálni. És persze még az is pozitívuma, hogy nem fogsz találkozni ilyen sanninról resetelt "állatokkal" Nevet
Naplózva
hogojoo
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13216 Dátum: 11 jan 05, 20:54:17 »

szerintem egy kezdő csapat ugyanolyan jó mint egy erősebb pl gaara nagyon erős:pde csak azért vannak ezek a karik hogy senki ne unja meg másra nem..a kezdök..hát igen mindeninek ki kell tapasztalni..van az ugy hogy elsőre nem sikerül amugy sosincs olyan hogy 10 10 kell nyerned csak 5ből 5 ször az pedig teljesíthető44:::Mosolyog
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13217 Dátum: 11 jan 05, 21:21:53 »

Nekem is ez a bajom jönnek a batal állatok Nevet!De régen mindig az volt a baj hogy nem ment a küldi de most meg az a baj hogy nem megy a szint:D zaop egyszer minden jónak meg kellszakadnia Nevet:D Wins:   72 1 losess Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 05, 21:54:11 írta ady11 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13218 Dátum: 11 jan 05, 22:16:07 »

Én is jövök a bajnokságra, és én is láttam Zaop vereségét, istent játszott, de megbukott. Am Hiei, ne add fel. Ellenem is jöttek elöször ilyen karik, de ha megismered a képességeiket a game manual segitségével, akkor természetesen utánna elég könnyü dolgod is lehet.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13219 Dátum: 11 jan 06, 03:31:58 »

Hát ez az oltás ecsém. Nem tudom fél gőzön játszott-e, de (jó 2. körre egy chidori és rasengan) akkor is oltásXDDD.
http://i54.tinypic.com/27xi52c.jpg
Mondjuk szeritnem hagyta magát.
Alap genin team 7-el meg vertem kyuubi narutot, zakut meg human path paint^^.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 04:08:07 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13220 Dátum: 11 jan 06, 08:47:25 »

jó ötlet ez a bajnokság rész is vennék benne ha még meglenne a régi accom na mind1
zaopba emg azt nem értem hogy miért akart még mindig több streaket amikor 72 streaket nem hiszem hogy csinált volna még valaki és amugy is jinchuuriki volt szoval nem hiszem hogy feljebb akart még menni  na mentem suliba sziasztok
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13221 Dátum: 11 jan 06, 13:39:07 »

Az aréna régen egy nagyon szuper kis játék volt, és Hiei nem kell félni a Kage meg ilyen karakterektől mert azok mindigis gyengék voltak, vagy legalább nem übertápok. Mára egy bugos, unalmas, elhanyagolt, szétnerfelt fostalicska lett az egész. Az összekaraktert sikerült elrontani kétszer legalább, mert a drága adminok nem fogadják el, hogy mindig vannak népszerű erős csapatok és gyengébbek. A jókat mindig szétkell barmolni. A kedvencem a stun alatti inv bevezetése, hát aki kitalálta az odaállítanám egy oszlophoz lekötözném és elkezdeném rúgdosni ha szerinte lehet így védekezni, akkor úúúúgysem lesz baja. Inkább ninjamangerezzen mindenki! judge
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13222 Dátum: 11 jan 06, 13:43:41 »

Már ennek a stun alatti védekezésnek is vége, de egyébként régen tényleg sokkal szórakoztatóbb volt, és így sem lett kevesebb az aoe csapat. :smirksweat:De reménykedjünk abban, hogy valamikor visszakapjuk a hön szeretett arénát. és végre semmi baja nem lesz. Amúgy most Inoichit csinálom, valami jó csapat hozzá esetleg? A rowwal gondok lesznek. smirksweat
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13223 Dátum: 11 jan 06, 13:50:35 »

engem is érdekelne ez a bajnokság! amugy megnéztem hogy ki ellen veszitet zaop és valami +11 streakos hapi elen aki nek a statja 150-254 Nevet:D!
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13224 Dátum: 11 jan 06, 13:58:20 »

Kazekage: azóta rosszabb lett... sokkal rosszabb.... éppen tegnap beszéltük Zolival, hogy milyen jó volt régen a játék, de az adminok megunták, hogy sokan szeretik, így tönkretették az egészet. Igaz, hogy ez csak egy hülye feltevés, de ha belegondolunk, akkor pontosan ez történt.

Ja és grat Hiei, lehet, hogy visszafogta az ellened magát, de akkor is szép volt Nevet

Zoapot meg végre valaki ledúrta... remélem Nagatos csapattal csapták le...

És most láttam meg mekkora kicseszés ez a Deva Path küldi... én már itt idegeskedek, hogy miért nem számolja mikor legyőzök egy SJiraiyat, erre kiderült, hogy Naruto(s) és Jiraiya(s) ellen kell nyerni... igazából vehetjük is úgy, hogy Naruto(s) ellen, mivel Jiraiya(s)-t a kutya se használja... megint megcsinálták az adminok, hülyeséget raktak a küldie (y)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 14:08:38 írta renato » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #13225 Dátum: 11 jan 06, 14:58:45 »

A téma címében van egy kikötés, aminek nem igazán tettél eleget. ^^
Nekem a játék iránti szeretetem akkor csappant, mikor legyengítették a Shino-Hinata-Jirobou csapatot, és ott folytatódott, mikor eltörölték a stunt. Ráadásul most az is idegel, hogy órákat játszok, és rengetegszer van, hogy az 5. rownál vernek meg. Már 10x meglehetett volna a küldi, de nem bír összejönni. Mondjuk ez nem a játék hibája...
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13226 Dátum: 11 jan 06, 15:03:03 »

Azt tetszett tegnap, hogy Kakashi  fogta és lemásolta shikamaru klán teknikáját:D. A másik amit nem értek Shikamaru megfogja az ellenfelet. 2 kör stun ugye, hogy a fenébe csinál kawamirit?! Esetlegesen Sexy no jutsut?ikszdé Nevetséges néha:D.
A sexy no jutsu miért szünteti meg mondjuk a folytást?Nevet. Azé mert nő lett nem kezdem el folytogatni?ikszdé

A leg epicebb a kyuubi formos Naruto:D. Őt hagyom utoljára és, ha van healer a csapatban mire mindenki mást megölök belehal a körön ként 9 sebzésbeXD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13227 Dátum: 11 jan 06, 15:13:39 »

ohh már találtam ey jó kis teamot jah és bocs a 2 soros szabály meg hágásá ért!szerintem
meg leszünk a bajnokságra Mosolyog Nevet Nevet
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13228 Dátum: 11 jan 06, 15:22:36 »

szerintem direlt tették roszabbá a jó csapikat hogy ne lehessen sokat nyerni:p lehet hogy sok panasz érkezett az embőrkéktől hogy leverik őket..kitudja..meglehet de ha jobbá akarták tenni akkor nemsikerül..pl:haku régen a 10 skálán 7 volt most kb 2 adnék neki...Szomorú
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13229 Dátum: 11 jan 06, 15:47:05 »

Dawe: Az Inoichis küldetéshez a row-ot elsőre sikerült megszereznem a következő csapattal: Ino S-Tenten-Haku
Ha már a hokagék erejénél tartunk, quickban éppen kifogtam egy 3.Hokage-Ino S-Izumo&Kotetsu S csapatot, és Kiba S-Inoichi-Kankuro csapattal szétvertem, és a végén megmaradt Kiba -igaz csak 3 élettel xD- és Kankuro szinte teljes élettel. Persze az is lehet hogy hagyta magát az ellenfelem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 880 881 [882] 883 884 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins