24 nov 28, 22:39:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035010 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
MiNamikaze
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13095 Dátum: 10 dec 10, 20:37:38 »

elég fura lesz hogy én akarok neked csapatot írni, de ha olyan kell amit nem nagyon befolyásol a chakra, akkor használd a dosu, kin, zaku -t, vagy a shigure, y kakashi, 4tail -t. úgyis ismerted őket  Nyelvesít , a chakráról meg csak annyit, hogy elég szar általában nekem is, de azért kell jó csapat hogy ezt kiküszöböljük - szal nem árt pár randomos. régen nem volt rossz a kankuro, chiyo, sasori csapat se, full randomos (sasori menő skilljeit leszámítva), de nem esküdnék rá, mert én már nagyon rég használtam ezeket a karikat.
am meg sztem nem kell abbahagynod akkor se ha nem megy (bocs h igy irom csak igy tudom elmondani), én nekem ha nem ment szüneteltettem, és kb 1szer 2szer játszottam 2-3 hetente, aztán egyszer megint sikerült vmi és ugy megörültem neki, hogy neki is láttam ladderezni
am ne nézzetek hülyének, de mi az AoE?
ezt sose vágtam xD, köszi  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 20:40:01 írta MiNamikaze » Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13096 Dátum: 10 dec 10, 20:42:50 »

én géphibából minimum 70meccset vesztettem már vagy 100 pontos számot nemtudok, de pl a 40es streakot meg sok hasonló eredményt rontottam el így
Aoe csapatok a mindenkin sebző csapatok
am aki akar velem privizni az nyugodtan írjon, hátha több kedvet kaptok az ellenem való győzelemtől Mosolyog
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13097 Dátum: 10 dec 10, 20:50:05 »

Én szivesen játszom veled, meg mással is, hátha jobb kedvetek lessz a legyözésem után. Kellene csinálni ilyen "Mini bajnokságot" amiben lenne mondjuk 4 ember, és akkor ugye aki tovább jut, az megy, aki kiesik, az kiesett, és aki a végén gyöz, az nyert. Ilyen kis bajnokság, semmi téttel, csak jó szórakozással. Ha felvesz msn-en, akinek én még nem vagyok meg, akkor játszhatunk, és akinek fentvagyok, azzal is, csak irjatok rám. Msn cimem pedig a profilomban, most épp fent vagyok, szóval tessék felvenni. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13098 Dátum: 10 dec 13, 14:00:22 »

Na, utolsó felvonás a levelezésből, csóró gyerek egyre mélyebbre ássa magát...:
már rég bentvagyok a klánban, amúgy nem ezzel az accal, hanem tekissza és kiskocsog accnévvel. - . -

Megnéztem, igaz, valóban a régi arénán 1. helyen volt tekissza és kiskocsog is, csak egy baj van...
http://naruto-arena.com/profile/matenui/
http://naruto-arena.com/profile/tekissza/
http://naruto-arena.com/profile/kiskocsog/
A drága jó barátunk az accoc szerint 3 különböző időpontban született meg xD
Erre már nem fogok reagálni, egyszerűen nevetséges az, hogy egy nálam 2/4/8 évvel idősebb egyén ilyen s*ghülye...
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 14:01:15 írta renato » Naplózva
Roger11
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13099 Dátum: 10 dec 18, 09:24:29 »

Reggel unatkoztam és elkezdtem megint naruto-arénázni. 5-öt nyertem zsinórban megjött a kedvem, de aztán el is ment. Először kikaptam egy olyantól, aki resetelt az még oké, de után kikaptam egy tök gyenge playertől akinek 8-21-es ratioja volt, és nem azért mert nagyon elrontottam valamit, hanem mert 5 körön keresztül 9 gen és 1 blood chakra jött Lee és Temarival. Az ellenfélnek meg az jött ami kellett és simán nyert is. Azt hiszem ennyi elég is jópár hónapra az NA-ból.
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Sz1V4Rka
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Hamaki-sama^^

« Válasz #13100 Dátum: 10 dec 20, 12:57:32 »

Hi, ma reggel kezdtem játszani a Naruto-arénával, nagy jó játék, de nem értem hogy miért nem ír ki semmi xp.-t semmi win.-t, se losses.-t most meg órákig keres elenfelet.. :/
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Sz1V4Rka
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Hamaki-sama^^

« Válasz #13101 Dátum: 10 dec 20, 13:03:53 »

Bocsi a dupla hsz.-ért, mostmár tökéletesen működik, nem tudom mi baja volt, de az a lényeg hogy tudok játszani!! Pojén
Lehet amúgy az kavart be hogy másik böngészővel próbáltam, és ott meg csigalassú volt, de most google chromo.-val működik rendesen. Mosolyog

Valaki nem tud egy ütős tame.-et?? Mert csak zúznak zúznak és zúznak... :/ Nem tudok egy jó csapatot összeállítani... Neeem Jaaa és még a kezdő karaktereken kívül nincs semmi másom.. de azt nem értem hogy lvl2.-es acedemy student.-nek hogyan lehet meg 3 kakashi...?  Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 20, 14:19:41 írta Sz1V4Rka » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13102 Dátum: 10 dec 20, 15:21:08 »

Nah szóval! Kezdö csapatnak jó a Chouji-Rin-Sakura, de még van, csak ez jutott eszembe. Küldiket kell csináni ahhoz, hogy új karaktereket szerezz. Az pedig, hogy megvan neki a 3 Kakashi, az a resetelés miatt van, ami azt jelenti, hogy a karik megmaradnak, de ö megint akadémia tanuló lessz.
Naplózva

Sz1V4Rka
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Hamaki-sama^^

« Válasz #13103 Dátum: 10 dec 20, 16:08:03 »

Értem, köszönöm a válaszod.  bow
Basszus egyszerűen semmivel nem tudok jó taktikát kitalálni.. csináltam amit te mondtál hogy Rin, és Sakurát betettem, de 2 meccset nyertem, de úgy hogy a harmadik Sasuke volt.. Utána, meg semmi, se kép se hang, egyszerűen béna vagyok ehhez a játékhoz..  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 20, 17:15:42 írta Sz1V4Rka » Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13104 Dátum: 10 dec 20, 22:00:58 »

helloka
próbálj egy sima zaku, dosu, kin -t, nem chakra igényes nehéz ellene védekezni és jol damageel.
AoE (mert ugye már kiokosítottak  Mosolyog ) csapatban jó a temari, zaku, kankuro, mondjuk lehet bele kaki helyett tenten, de akk nincs aki sebezzen, ha szarul jön a chakra...
Naplózva
Sz1V4Rka
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Hamaki-sama^^

« Válasz #13105 Dátum: 10 dec 21, 11:43:12 »

helloka
próbálj egy sima zaku, dosu, kin -t, nem chakra igényes nehéz ellene védekezni és jol damageel.
AoE (mert ugye már kiokosítottak  Mosolyog ) csapatban jó a temari, zaku, kankuro, mondjuk lehet bele kaki helyett tenten, de akk nincs aki sebezzen, ha szarul jön a chakra...

Na, ez frankó vagyis Temari-zaku-kankuro. Elsőre levertem vele egy 6 szintű genint, nem nagyon izzasztott meg, de azért szegény Zaku.-t nagyon leverte^^ Nevet De annyi baj legyen, remélem ez most jó lesz egy darabig Mosolyog
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13106 Dátum: 10 dec 22, 19:09:12 »

csak egy tipp tapasztald ki a játékot aztán menj fel missing ninre szerezz karikat és menj fel anbura ha ez megvan egyedük is menni fog :)kezdőknek egy jó team- sasuke naruto sakura vagyis az alap 7 team..amugy már rég voltam fórumon..sziasztok Mosolyog
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13107 Dátum: 10 dec 22, 20:17:20 »

Hát Hogojo, ha figyelted mit irtak rólad, akkor ha nem irsz normálisan, a következö már végleges kitiltás lessz, hogy Sedai-t idézzem. Egyébként, már szóba jött néhány jó kezdö csapat, és ahogy látom, jól megy neki a játék. Egyébként én most a kiskarimmal egész jó ratiot tartok : Missing nin, nincs is meg minden kari, de még is van egy 24-3 ratiom. Mosolyog Amúgy tegnap egész szép karigyüjtésem lett. Kimmimaro, és Rehab Gaara, holott régen Kimmimaro kb egy hónap volt, mire megszereztem. Ja, igen, és Kyuubival a 6-os row is megvan, szóval most tök boldog vagyok. És persze nem állok meg. Aztán, ha ezzel is mindenki meglessz, akkor talán Soul-Arenazni fogok. De a vége már egy picit off. bow
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #13108 Dátum: 10 dec 22, 20:40:45 »

Hát igaza volt HungaryGaaranak, karácsonyi ajándékok lesznek a karik, de nem idén karácsonyra kapjuk őket... nem hiszem el, hogy ilyen nehéz összerakni egy karaktert... még az lesz vicces, ha ilyen 2esével fogják berakni őket xD
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13109 Dátum: 10 dec 22, 20:51:03 »

Hát, ahogy jelenleg most áll az aréna, szerintem maximum 2012ben kapjuk öket, de akkor már mindegy. Most igy elgondolkodva, mi lenne akkor, ha mi rakhatnánk be karit? Azt, és amikor akarjuk? Hát örület lenne az arénán.Nevet Amúgy valami új infó a karakterekröl? Képességek, stb..?
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 22, 20:52:04 írta Dawe » Naplózva

Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins