24 nov 29, 09:34:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035702 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #12945 Dátum: 10 okt 02, 19:48:52 »

Dupla0: hát... Justin tény, h fent volt, mert beszéltem vele majdnem minden nap. Mind1, nem szeretnék senkit sem kizárni a döntőben, Justinnak hétfőn tudtommal 9 órája lesz, szal keddig adok időt, de most már tényleg játsszátok le.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12946 Dátum: 10 okt 02, 23:05:58 »

Én pedig kérném az adatokat az eddigi top-ról vagyis a harmadik helyezett nevét, ugyanis büntetésben voltam (idióta irodalomtanár) és nem gépezhettem csak ma jöhettem végre fel. Keddig megcsinálom a graf munkát teljesen. +Örömteljes pillanatomba leszek, végre megvan játszhatóan a gta SA és kapok néhány kitüntetést haveromtól.
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12947 Dátum: 10 okt 03, 13:30:11 »

Ha látnám hogy dupla0 fent lenne nálam msn-en akkor már rég ráírtam volna és lejátszhattuk volna hamarabb renatoval mindenn ap beszélünk és már üzentem is pm-be meg mással is üzentettem nem tudom mi kell még ennél több akkor küld el pm-be az msn címed vagy valami..
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12948 Dátum: 10 okt 03, 16:25:03 »

Oké, ne legyen vita, vegyen fel dupla0 is msnre, így látom, hogy ki mikor van fent. A címem: h.renato96@hotmail.com. Akárhogyan próbálom ez nem fog kijönni 2 sorra, ennyi lett, sajnálom, ennyi lett :/
Naplózva
dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12949 Dátum: 10 okt 05, 18:08:18 »

Nah végre lejátszottuk justin-al a döntőt , és az eredmény:  2 - 1 lett nekem
Nagyon durva mert azt gondoltam hogy a csoportmeccseken se jutok át
(Jah és bocs hogy csak most tudtam lejátszani de nem nagyon volt időm)
A bajnokság nagyon jó volt, és ha lesz következő arra is szívesen jelentkeznék de ha megkérnek hogy segítsek a szervezésben azt is eltudom vállalni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12950 Dátum: 10 okt 05, 18:30:39 »

Gratulálok a helyezéshez Nevet Akkor tehát a 3 dobogós:
1. Dupla0
2. Sayori
3. pedig Kirigi, mert hungarygaara fel sem nézett :/
Gratulálok nektek, Manesz el fogja készíteni a névre szóló nyereményt amint lesz ideje (szerintem ez hétvégén valósul majd meg)
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12951 Dátum: 10 okt 05, 19:21:22 »

hát igen, eléggé leköt h most nyolcadikba minden vackot nyakunkba sóznak, felvételi előkészítő, farsangkor keringő, na meg ott van hogy ezen a héten minden nap írunk dogát, vagy TZ vagy angolból szódoga, és imádkozzatok hogy ne jöjjön be egy hármas (idiot e-napló). De nemsokára kész lesz. Holnap korán hazaérek és motivációm is lesz (remélem, fogok kapni kitüntetést Mosolyog)
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12952 Dátum: 10 okt 08, 16:48:42 »

Háát, én mondanék, de ahhoz a szintjeid is tudnom kell, mind soulon, mind na-n. És mivel ezt máshogy nem tudom kettö sorosra kihozni, igy azt is figyelmedbe ajánlom hogy a fórumszabályzatot olvasd el! Mert ha nem irsz szépen, akkor bizony kibannolnak. Nevet
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12953 Dátum: 10 okt 08, 18:35:43 »

Ezzel a hozzászólással is csinálhatsz valamit, mert ha nem teszel pontokat meg néha vesszőket, meg nem értelmes szavakat írsz, akkor szólni fog neked egy fórum admin, egyszer nekem is szóltak ezért és látod most már jól írok. Mondjuk lehet ezt az 1 sorosat holnapra törlik.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12954 Dátum: 10 okt 08, 22:14:21 »

Sziasztok, én viszonylag uj vagyok és csak hétvégente szoktam arenazni, nincs klánom és nem tudok sajnos jó set up-okat valaki tudna segiteni? nevem: Lesihal
Előre is nagyon köszönöm Mosolyog
Naplózva

<Mesterem: heo>
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12955 Dátum: 10 okt 09, 08:23:10 »

Ebből nem tudjuk meg, hogy milyen kariajaid vannak, így nem nagyon tudjuk, hogy milyen csapatot lehet megcsinálni belőle. Az alap karikból haku, zaku, gaara, temari ők nagyon erősek. Írj hungarygaara-nak, hogy vegyen fel a klánjába biztos hogy felvesz.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
renato
Vendég
« Válasz #12956 Dátum: 10 okt 09, 10:30:05 »

Ezzel a hozzászólással is csinálhatsz valamit, mert ha nem teszel pontokat meg néha vesszőket, meg nem értelmes szavakat írsz, akkor szólni fog neked egy fórum admin, egyszer nekem is szóltak ezért és látod most már jól írok. Mondjuk lehet ezt az 1 sorosat holnapra törlik.
Az offot se szeretik nagyon Nevet
Amúgy fel kell venni buddyra és látod milyen szinten van, valószínűleg mivel ladderezni akar, ezért azon a szinten mindenki megvan neki, így egyszerűen össze lehet dobni 1 csapatot.. szerintem... Nevet
Amúgy: NarutoS-Kin-Kanki
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 10:32:34 írta renato » Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12957 Dátum: 10 okt 09, 20:23:20 »

de rég irtam ide gyerekek... Mosolyog
izé bocs, hogy cserben hagytam a csoportomat, mert télleg jó bulinak tűnt, csak mivel én nem is jelentkeztem, nem számítottam rá, hogy hárman várnak rám xD
valahogy szavak nélkül beférkőztem vagy nemtom... Nevet ikszdé
grat a helyezetteknek, télleg elég sokan összeverődtetek szal ez naon jo eredmény ha itt elől vagy(persze lehet aki kikapott az is csak hajszál híján nem jutott tovább szal ne értsétek félre).
új karik jöhetnének már...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12958 Dátum: 10 okt 09, 21:00:08 »

BÁZZ... elnézést MiNamikaze, csak mikor összeírtam a jelentkezőket, az első sor felét olvastam el max. 1 hsznek, és a tiédben (így utólagos visszaolvasással xD) az állt, h "én is csatlakoznék hungarygaara" tovább nem olvastam... de mostmár látom, hogy a klánjához akartál csatlakozni xD elnézést kérdek a kavarodásért Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 21:01:01 írta renato » Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12959 Dátum: 10 okt 09, 21:22:11 »

ja, ugyan már semmi... Mosolyog
am, jo érzés volt olvasgatni a nevem a csoportban, meg a sorsolásnál (de télleg) kacsint
nem játszottam vagy egy honapja és eléggé elszoktam, tudna vki irni egy-két csapatot sanninrol jinchuurikire?
köszi

szerk.: megvan minden kari
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 21:24:17 írta MiNamikaze » Naplózva
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins