ryuuk13
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12900 Dátum: 10 szep 20, 17:41:30 » |
|
haljátok tesómnak bedöglött a gépe szóval ő hugary_sanin vegyteke föl msn-re akik vele vannak 1 csoportban oks? clicknet@windowslive.comés majd lejátszuk még velem is hidan_12-vel a 2 fenttmaradt meccsemet szal az még ma meg lessz
|
|
|
Naplózva
|
Hoopacsekocska By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia !
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12901 Dátum: 10 szep 20, 18:37:07 » |
|
Basszus,ott volt a nevem Hungarygaara mellett,én meg már azt hittem vele játszok,így első gyorsolvasásra.Legközelebb ne hozd rám a szívrohamot Renato. Bár nem tehetsz róla. Am a c csoporttal mi van?Mintha kihagytad volna őket a felsorolásból. Szerk.:Ja jó nem szóltam.Most vettem észre h róluk is írtál,csak nem emelted ki őket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 18:39:40 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12902 Dátum: 10 szep 20, 19:12:47 » |
|
Végre lejátszottam az utolsó meccsemet is Eredmény: Dupla0(én) - Hidan_12 2-0 nehéz meccs volt, kemény ellenfél de aztán egy kis szerencsével sikerült nyernem azt még meg szeretném kérdezni hogy a következő meccsek jövőhéten lesznek e vagy késöbb? (ha már le volt írva bocsánat de elsiklottam felette.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12903 Dátum: 10 szep 20, 19:15:35 » |
|
szerintem ezen a héten lesznek még. sajnálom hogy nincs meg a két sor de nekem nem kell eredményeket írnom csak a verseny grafikusa vagyok... tehát nekem a munkám majd a "gravírozással" be is zárul. Tehát csak ezzel a bla-bla szöveggel módosítom a fél mondatot több sorra...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 19:17:10 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12904 Dátum: 10 szep 20, 19:18:27 » |
|
Hopp, elnézést, rosszul számoltam, több továbbjutó van úgy tűnik. Tehát: A csoport továbbjutói: Zoli és Kirigi B csoport továbbjutói: Mistich és hungary_sannin vagy én C csoport: Dawe és Justin D csoport: hungarygaara és dupla0 Szal hungary_sanninnak és nekem játszanunk kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12905 Dátum: 10 szep 20, 21:14:10 » |
|
grat aki továbbjutott. remélem lesez legközelebb is, jó móka volt, hát ha lesz biztos h jelentkezek az én csoportomból grat aki továbbjutott, nagyon jól játszottak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12906 Dátum: 10 szep 21, 10:13:17 » |
|
Énis gratulálok a továbbjutóknak, már alig várom a kövi meccseim. Sok sikert az ellenfeleimnek és mindenki másnak És ez hogy lesz, A csoport játszik a B csoporttal, C csoport a D-vel? Esetleg össze lesznek keverve a csoportok, vagy újfelosztás lesz a továbbjutottak között? :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 11:33:07 írta Kirigi »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12907 Dátum: 10 szep 22, 13:02:08 » |
|
Na akkor, én bizonyos személyes okok miatt (SAn BMayuri nerfelése előtt fel akarok menni Vizardra xD) visszalépek, ezért hungary_sannin a másik továbbjutó. Akkor tehát itt vannak a nyolcaddöntő mérkőzései: Zoli - Dupla0 Mistich - Justin Dawe - Kirigi Hungarygaara - Hungary_sannin Sok szerencsét, a meccseket jövőhét keddig le kéne játszani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12908 Dátum: 10 szep 22, 14:56:40 » |
|
Nah,akkor. Justin,kérhetek PÜ-ben egy msn címet? Vagy felveszel? nekem mindegy melyik^^ Amúgy gratulálok a továbbjutoknak. Hungary_sanninak előre is részvétem xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12909 Dátum: 10 szep 22, 14:59:04 » |
|
Elküldtem az msn címem Mistich és hát igen hungary_sanninnak meg nem lehet mást mondani xD és boccs hogy nem lett két sor nem tudtam többet kihozni belőle :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12910 Dátum: 10 szep 22, 16:23:33 » |
|
Kirigi, ha lehet, én is kérném az msn cimed, és akkor lejátszhatjuk amikor neked jó. Vagy ha gondolod, akkor te is felvehetsz: davidnfs@citromail.hu cimen. Kiváncsi vagyok, tovább jutok-e. Bár mind egy is, mert hungarygaara úgy is lealáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12911 Dátum: 10 szep 23, 15:27:54 » |
|
Nah én lenyomtam a meccseim Dawe-val, 2-0-ra nyertem. Mostmár ti jöttök Az 1. meccs kicsit szorosra sikerült, de végül csak összejött. Várom a következő ellenfelem :O xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12912 Dátum: 10 szep 23, 15:53:11 » |
|
Grat Kirigi! Am és még te mondtad nekem miután játszottunk h kiesel már a csoportmeccsek alatt. Na és h meglegyen a 2sor,elmondom milyen új karikat szereztem újdonsült jouninként(na jó jounin vaok már egy ideje,1-2hete );Yamamoto,S-kakashi,s-kankuro,b-itachi és kisame,hidan,deidara.Egyenlőre még csak ennyit szereztem meg de igyekszem ahogy időm engedi megszerezni minél több karit minél kevesebb idő alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12913 Dátum: 10 szep 23, 16:47:11 » |
|
2-0-ra sikerűlt nyernem Mistich ellen de hozzá kell tennem elég kemény ellenfél és gratulálok neki nagyon jó volt köszönöm neki a játékot és gratulálok minden továbbjutonak is aki eddig tovább jutott és akik majd fognak további szép játékot ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12914 Dátum: 10 szep 23, 16:49:27 » |
|
Zoli: azigen O_O és mit tud Yamamoto? elég nagy g*cik az adminok h ide beteszik SAra meg nem Gratulálok minden továbbjutónak. Szerintetek a 8addöntő veszteseinek csináljak még egy ágat? ha már eddig részt vettetek, akkor legalább játszatok ti is annyit, mint mindenki más
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|