Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12885 Dátum: 10 szep 19, 17:53:06 » |
|
Nah, lehet ez nem sikerül kipostolni úgy, hogy 2. soros legyen, de azért nekilátok.: 2-1 Trayman-nek, gg igazából majdnem sikerült legyöznöm, csak a csapata egy kissé cheap volt de úgy is játszunk még. Meg legalább van egy 2-0ám.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12886 Dátum: 10 szep 19, 18:06:26 » |
|
Treyman(én) VS Dawe 2-1 Sayori VS treyman 2-0 SZép játszma volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12887 Dátum: 10 szep 19, 18:17:07 » |
|
Köszönöm Treymannak a játékot jó volt kemény ellenfél viccen kívűl..márcsak a harmadik csoportbeli tagot várjuk akit hát szégyen de nem tudom ki az ha jól emlékszem Kiko :S szóval még ő kéne de a csoportunkba jelenleg holt verseny van Dawe és köztem xD mindkettőnknek 2-1-es vereség és 2-0-ás győzelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12888 Dátum: 10 szep 19, 18:21:52 » |
|
A csoport: MiNamikaze Zoli00014 Shadowkage Neji-sama_sensei
B csoport: STM hungary_sanin Én (reni12) Mistich
C csoport: Kiko007 Treyman Justin[HUN] Dawe
D csoport: hungarygaara Sharko Dupla0 hidan_12
Nekem sincs kedvem folyton visszalapozgatni úgyhogy gondoltam beidézem STM-et pedig mégegyszer megkérem hogy írjon hogyha van,mert lekéne játszani... A kari lopkodáshoz meg egyszerűen nem tudok mit mondani...hogy lehet valakinek..áh hagyjuk..Minek adod ki akárhova az adataidat? Na mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12889 Dátum: 10 szep 19, 18:24:10 » |
|
Én rákerestem kiko007 profiljára mert a szervező (renato) ezt adta meg és azserint 2009-be csinálta az accját de nem ladderezett soha :S mert ott áll 1-es szinten mégcsak nem is resetelt se semmi szóval nem tudom hogy most komolyan az-e amit én néztem vagy más :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12890 Dátum: 10 szep 19, 18:54:31 » |
|
Az is lehet, hogy nem ez a neve a játékban. Például én rákerestem a saját fórumos nevemre, és kiadott egy Jounin gyereket és legnagyobb szintje 41. Szóval majd msn-n jó lessz tudatni egymással a neveket. Az is lehet hogy más a neve a játékban, csak nem a játékbeli nevet adta meg. Nah hát meglátjuk hogy mi lessz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12891 Dátum: 10 szep 19, 19:16:33 » |
|
Én úgy tudom hogy igen, lessz még tovább. Mivel ezek csoportkörök, szerintem ezután egy ilyen random sorsolás alapján lessz majd az, hogy ki-ki ellen fog játszani. Meg még másik jó kis versenymód az, hogy van ugye tegyük fel 4 csoport, mint most. És lényegében másik csoport tagjaival kell harcolni, és pontozásos. Szóval amelyik csapatnak a végén több pontja van, az megy tovább, és a végén meg csak egy csoport fog maradni. Nem duplaposzt, csak töröltem közüle!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 08:38:24 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12892 Dátum: 10 szep 19, 19:24:03 » |
|
Nah,több-kevesebb sikerrel megpróbáltam összeszedni az eredményeket,hátha átláthatóbb így egy kicsit.
Dawe - Justin: 2-0
hungarygaara - hidan_12: 2-0
sadowkage - Neji-sama_sensei: 1-2
Sadowkage - zoli0014: 2-1
Neji-sama_sensei - zoli0014: 1-2
dupla0 - sharko21/faranight: 2-0
hungarygaara - dupla0: 2-0
hungary_sanin - Mistich:0-2
reni12 - Mistich: 0-2
Treyman - Dawe: 2-1
Sayori - Treyman: 2-0
Akinek hirtelen eszembe jutott az arénás neve,annak azt írtam,a többieknek a fórumosat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12893 Dátum: 10 szep 19, 19:27:47 » |
|
Ha jól tudom a csoportból az első kettő mehet tovább és a mi csoportunkból én meg Dawe vagyunk az első két helyen ha Kiko nem jelentkezik és mind a hárman nyerünk még úgy is ha jól mondom most mi Dawe-el 2-0-ra győztünk egyszer treyman viszont 2-1-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12894 Dátum: 10 szep 20, 13:34:31 » |
|
Hát emberek elég rosszul sikerednek a csoportmeccsek... szóval lehet, hogy pár embert továbbjuttatok, hogy meglegyen a létszám a következő fordulóba. Csak 1 valamit nem értek: ha nem jelennek meg, akkor minek jelentkeztek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12895 Dátum: 10 szep 20, 15:51:21 » |
|
sziasztok!! nem jelentkezhetnék annak a nevére aki nem jelentkezik mert szivesen elválalnám és felölem akármikor lelehetne játszani a meccseket szoval ha ez lehetség akkor szoljatok köszi(bakker nem tudok 2sor irni:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12896 Dátum: 10 szep 20, 16:14:30 » |
|
Tőlünk MiNamikaze nem jelent meg,arénán írtam neki,de pont péntek óta nem lépett be.xD Szombaton meg kezdődött a bajnokság... Am renato megtudjuk a továbbjutok sorát?Nálunk akkor mind3an továbbmegyünk,mert teljes holtverseny van nálunk,vagy nem lett plusz 1 szabad hely?Így akkor nem kellene újrajátszanunk a meccset. Vagy most néztem nincs szabad hely.akkor kezdened kell velünk még valamit renato.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 16:17:18 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12897 Dátum: 10 szep 20, 16:54:59 » |
|
nos szerintem mégsincs akkora holtverseny abban a csoportban sem de jó lenne ha azokat az eredményeket is leírnátok am lejátszottam az uccsó csoport meccsem és 2-0 ismét nekem na de azért ezek sem voltak olyan egyszerűk tehát az én csoportom állása: 1.hungarygaara: 6-0 2.dupla0: 2-2 3.hidan_12: 0-2 4.faranight: 0-4 ha lehet a többiek is írják le a csoportjukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12898 Dátum: 10 szep 20, 17:09:56 » |
|
Sajnálom All_in, de már lassan lezárjuk, már nem férsz be :S Na akkor most csak azokat a meccseket írom amiket feltétlenül muszáj lejátszani, akik eddig nem jelentek meg még egy köszönés erejéig sem, azokat most kizárom, valamint Sadowkage esetben nem a kizárás a megfelelő szó, de nem találok jobbat. Reméljük, hogy minél hamarabb visszakapja az accját. Szóval a meccsek: Én (reni12) vs hungary_sannin; Justin vs Dawe (1 menetes); Justin vs Treyman (1 menetes); Dawe vs Treyman (1 menetes); hidan_12 vs dupla0 Eddigi biztos továbbjutók: Neji-sama_sensei (Kirigi), hungarygaara és Zoli00014. Gratulálok nekik. Az A csoportban nyert meccs alapján Zoli az 1., Kirigi a 2. A B csoportban Mistich az 1. A D csoportban az 1. hungarygaara, a 2. helyezett pedig a dupla0 vs hidan_12 meccs győztese lesz
Szerk: Sharko vs hidan_12 meccset is le kellene játszani
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 17:28:49 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12899 Dátum: 10 szep 20, 17:14:28 » |
|
Renátó. Én eddig kétszer nyertem 2:0-ra,és a 3. ellenfelem ki lett zárva. Akkor én nem jutottam még tovább? szerk:így már jó,köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 18:50:30 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
|