24 nov 29, 15:25:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035849 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12870 Dátum: 10 szep 18, 20:56:49 »

Nem hiszem, hogy ezen lehet segíteni. Szomorú Ugyan nem ismerem a játékot és az ottani adminokat se. De Travianban iylenkor nem tudnak már segíteni, és nem hiszem, hogy ilyenkor másként lenne. Ez tényleg szakállas trükk.

Részvétem. Szomorú
Naplózva
sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12871 Dátum: 10 szep 18, 21:20:32 »

na írtam két adminnak 1ik remélem vissaz fog írni...nem hittem volna h ilyen pont velem történik meg... én is ezer ilyet hallok h ilyen történik 1 csomó ismerősömmel mégis belefutok énis ugyanabba a hibába... nagyon remélem mihamarabb választkapok. utálom a brazilokat....
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 21:23:00 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
renato
Vendég
« Válasz #12872 Dátum: 10 szep 18, 21:25:02 »

Itt kezdődik a baj. Nem szabad általánosítani, mert akkor mindenki utálni fog mindenkit.
Megírtad neki h képpel is tod bizonyítani, hogy a tiéd volt az acc? csak mert akkor több az esély h válaszolnak
Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12873 Dátum: 10 szep 19, 00:00:47 »

SEGÍTSÉG!:@@ ellopta 1 brazil csávó az accountomat!!!1 brazil csávóval beszélgettem angolul aztán küldött 1 linket amin az volt írva ha xy kitöltöd akkor kapsz ezt azt a na-ban és ez lenyulta a kódom a csávó utána rá 1 prcel a kódot E-mail kicserélte és good bye azt szeretném tőletek kérdezni ha megvan az a E-mail amin regisztráltam meg 1 kép arról hogy jött 1 levél hogy megváltozott az E-mailcímem és h mire változott meg ott a pstafiókomba hogy tudok e ezzel kezdeni valamit ha elküldöm naruto-arena staffnak? hót ideg vagyok:@ tudom én voltam a fasz hogy megadtam a kódom elejinte csak alt accountal próbáltam ki nem jött össze aztán voltam olyan hülye h kipróbáltam az igazival is és ellopták... ezzel a verseny pájafutásomnak is vége:@ ha valaki tud bármi információt hogy kinek kéne írom vagy tudja valaki az adminoknak az E-mailjét azt megköszönném cak ennyit akartam sziasztok...
Fel a fejjel az én sharko21 nevű accomat 36 lvlen lopták el, ezt vissza sem tudtam szerezni a faranight nevezetüt meg szintén ellopták és leresetelték mikor 39 voltam, hála djtominak ezt visszaszereztem...pedig én is azt hittem mind2x h itt ér véget a naruto-arena pályafutásom.(am én nem adtam ki a jelszavam még is ellopta egy francia csaj)Ja és amm ha vki ismer olyat aki fel tudna törni egy accot az szóljon légyszi mert a sharko21 accot még mindig vissza akarom szerezni...am most látom csak h ellopták a csajtól vszinüleg és most vmi algeriai srácnál vanXD)
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 00:03:51 írta sharko21/faranight » Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12874 Dátum: 10 szep 19, 01:36:36 »

Tőlem SA-n lopták el az accomat 26-os szinten feltehetőleg az is brazil volt csak azt nem értem minek neki egy 26-os szintű acc nem is jónak mondható stattal miért nem csórt el egy 36-ost vagy feljebb lévő accot? ezt nem értem -.-.....és a kisb..zi leresetelte aztán meg jól elcseszte a statot és április óta hozzá se nyúlt :@ ezért érdemes volt ellopni

Amúgy hogy szóljak feltételezem nem brazil hanem magyar lopta el az accodat sadowkage mert ahogy hungarygaara kidobta a klánból ment a hgc-be és oda magyarokon kívűl másokat nem vesznek fel
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 01:42:24 írta Justin[HUN] » Naplózva
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12875 Dátum: 10 szep 19, 02:18:01 »

am az is lehet h azért van most a hgc-ben, mert sadowkage-nak  már volt meghívója a hgc-ne és ezt fogadta el az a brazil csávó, am meg amint láttam az e-mail eléggé úgy tűnik h nem magyar...tehát ez van az én feltételezésem ez arról h a hgcben van

na de remélem sikerül visszaszerezni a karid
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12876 Dátum: 10 szep 19, 05:38:38 »

Jaj basszus ne meséljetek ilyeneket mert ezentúl rettegésben fogok élni h valaki ellopja az accomat,41-es vaizard accomat valaki ellopja én  kinyírom magam esküszöm.Most rögtön megváltoztatom a jelszómat valami értelmetlen nehezen feltörhető valamire,ami 16(ennyi a max) karakterből áll.Nem is gondoltam h ennyire népszerű a lopás,azt most derül ki sorra h elég sokaknak volt már ilyen esete.Amit persze sajnálok,remélem senkivel se történik meg a továbbiakban.Shadowkage remélem  sikerül visszaszerezni accodat.
Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12877 Dátum: 10 szep 19, 07:24:29 »

köszönöm h így érdek titeket is az accom sosrsa.eddig naruto-arenan 2 adminnak írtam tegnap este eddig még 1ikse írt vissza lahet nem lépett még be azóta v valami nem tudom... remélem elolvássák és legalább visszaírnak nekem...ami pedig azt illeti ki az a djtomi és hogy szerezte vissza az accodat?
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 07:27:56 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
renato
Vendég
« Válasz #12878 Dátum: 10 szep 19, 07:53:21 »

HGCből kidobtam a kis mocskot. Amúgy ha jól emlékszem, akkor djtomi 1 haverja törte fel faranight-ot sharkonak, és így került vissza hozzá.
Zoli: nem kell 16 karakterből álló jelszó, az én jelszavam pl olyan borzasztóan egyszerű, h senki se gondolna rá, ezért sem tudják feltörni Nevet
Naplózva
ryuuk13
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12879 Dátum: 10 szep 19, 10:31:08 »

nah igen nem kell valami  davinchijelszó csak az a lényeg hogyha külföldi ír akkor ne írj vissza gondosan vigyázz a jelszódra ha meg magyar akkor meg 3x-is gondold meg ennyih amúgymeg az acco-dra vissza térve HÁÁÁT.....sunyik ezeke az adminok:D  én pl: metinen  50 Sé-t rendeltem hivatalos emelt díjass hálózaton és nem jött meg írtam az adminoknak de csak annnyit mondtak ho ez van próbáld meg még1x vannak ilyenek :S

de lehet hogy itt mások én még nem írtam arénán adminoknak de hajrá MosolyogNevet

AM mistich sry hogy nem voltam tegnap de a T-home-soknak egésznap nem volt net! :S

ennyit akajtam Mosolyog
Naplózva

Hoopacsekocska
By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia
!
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12880 Dátum: 10 szep 19, 13:50:46 »

köszönöm h így érdek titeket is az accom sosrsa.eddig naruto-arenan 2 adminnak írtam tegnap este eddig még 1ikse írt vissza lahet nem lépett még be azóta v valami nem tudom... remélem elolvássák és legalább visszaírnak nekem...ami pedig azt illeti ki az a djtomi és hogy szerezte vissza az accodat?
Hát djtomi az a felhasználó akit én elég rég óta ismerek és nagyon ért a gépekhez, ő kérte meg a haverját h törje fel és így kaptam vissza, a sharko21 accot is lehet megkérdezem majd töle h fel tudja e töretni. AM írj neki pm et és kérdezd meg őt.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12881 Dátum: 10 szep 19, 14:17:41 »

na lejátszottam dupla0-ával is a meccseket hát......mit ne mondjak nem volt egyszerű de végülis nyertem Nevet 2-0
nos akkor már csak 1 ellenfelem maradt akivel szeretnék minél hamarabb játszani ha jól láttam már fent van msn-en tehát akár már ma is letudjuk rendezni
am a többi csoport h áll? Gondolkozik
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12882 Dátum: 10 szep 19, 14:34:48 »

a jelszó dologhoz: én nekem az volt a jelszavam hogy káposzta és nem törték fel soha. De amúgy a többi csoport hasonlóan áll. Valaki vezeti amúgy a táblát (ami hasonló a chunin vizsga 3. részéhez)? Mert úgy könnyebb végigvezetni a történéseket. Nekem meg enyhén vacakol a szemem, mondjuk 3X30 oldal 15 perc alatt smirksweat
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12883 Dátum: 10 szep 19, 14:47:13 »

Ne ide írd! És tartsad be a két soros szabályt, ugyanis a szabályok nem ismerete nem mentesít a büntetés alól, továbbá a fórum nem trollbarlang, már bocsánat a trollozásért. Szerintem előbb olvassad el a fórum szabályzatot és utána írkáljál. De az arénán ez a kari lopkodás tényleg szemétség, ezeket lusta és okos emberek csinálják, azért hogy a hírneveddel villogjanak, vagy azért hogy ne kelljen az első nehéz küldiket nekik megcsinálni, mert azt feltételezik hogy te már megcsináltad. aztán csak úgy abbahagyják a játékot, és az acc-ra a fekete lyuk vár,

Nem volt duplapost, csak közben töröltek egy hozzászólást.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 18:31:36 írta Manesz » Naplózva

ryuuk13
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12884 Dátum: 10 szep 19, 17:28:49 »

öhhhm öcsém hungary_sanin és Mistich közöttt az eredmény 2:0 Mistich-nek :DD grat

amúgymeg mindenkinek mondom  hogy ilyeneknek nagyon nem kéne bedőlni még a nagynéném is tudná ikszdé pedig az nem ért a gépekhez még annyit s ehogy mi van-e rájtá! ikszdé
Naplózva

Hoopacsekocska
By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia
!
Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins