24 nov 29, 18:18:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035970 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #12840 Dátum: 10 szep 16, 15:53:34 »

Én anno 1-2 éve pontosan a chatelésért kaptam bant, nem értem most mért másabb a helyzet. De mind1, nem vitatkozok veletek, ha így látjátok jónak, akkor el kell fogadni, tudom, h nem csak unalomból vezettétek be ezt a szabályt.
Na hogy ne legyen teljesen off a hsz-em: Manesz átküldte az első 3 helyezett jutalmát, nagyon szép munkát végzett, köszönöm még1x a segítséget. Amúgy remélem, hogy a versenynapok folyamán több jelentkező is elérhető lesz, és akadály mentesen le tud menni a csoportkör. Sok sikert kívánok mindenkinek előre is Nevet
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12841 Dátum: 10 szep 16, 16:46:31 »

Akikkel együtt vagyok,azok vegyenek majd fel msn-en. zoli00014@hotmail.com

Am h 2 sor meglegyen,mondom;elkezdtem ladderezni h jounin lehessek,de olyan szarul megy h magam se hiszem el.Minden csapatom elbukott,aki tud dobjon meg néhánnyal(anbuig;-KazeGaara és Kurenai kivétel minden kari meg van).Na de mindjárt folytatom is tovább.Amit délelőtt produkáltam,azután csak jobb jöhet.Fő az optimizmus. Nevet Igen délelőtt,beteg vaok és péntekig már otthon is leszek.De egyébként tényleg beteg vagyok,talán emiatt nem menne a ladder?Ki tudja Nevet

Én is sok sikert kívánok mindenkinek!És sose felejtsétek el h ez csak egy játék.Élvezzük hát. Nevet
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12842 Dátum: 10 szep 16, 18:13:44 »

nos igen igen.... ez a 2 soros szabály elég sok bonyodalmat okoz, de azért elég sok értelme is van mint ahogy lett is mondva, tehát én azt mondom h ha valaki nem tud 2 sort írni akkor bővítse ki azzal h épp mijen formában van, vagy épp h mijen meccsei voltak stb.

megkérem ismét a csoport tagjaimat h vegyenek fel msnre:bec19900@msn.com

am csapatnak az s sakura,chouji,rin és a dosu,zaku,kabuto csapatot ajánlom még

am mennyi a határidő a meccsek lejátszására?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12843 Dátum: 10 szep 16, 18:52:51 »

Vasárnapig szeretném ha mindenki lejátszaná, de mivel szerintem lesznek akik átcsúsznak, ezért még hétfőn is mehetnek meccsek. Kedden már nem szívesen, de még engedem, szerdán pedig már a csoportmeccseket lezárom.
Megkérnék minden jelentkezőt, hogy vegye fel msn-re az ellenfelét, így gyorsabban le tudjátok játszani a meccset.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 12:31:27 írta renato » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12844 Dátum: 10 szep 17, 12:50:41 »

Nah helló! Elkezdödött a bajnokság, és úgy döntöttünk Justinnal, hogy lejátszuk a meccsünket. Jó menetek voltak eléggé húzósak és a csapatok is erösek voltak. Végre láttam egy Jinchuurikit akcióban.Mosolyog Hát szóval gg és ööö... Ki is lessz a következö ellenfelem?(Ezt máshogyan nem tudtam 2. sorosra kihozni de különben is érdekel)Ja és amit nem irtam oda az az eredmény : 2-0 Nekem
Naplózva

ryuuk13
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12845 Dátum: 10 szep 17, 13:28:35 »

Nos ikszdé  mivrel engem hungary nevezett be azért muszály gamelnem :DD hungary-val kezdek még ma este lejátszuk  am meg  nehéz eset vaok :DD sok sikert mindenkinek Nevet LoL        jah és  msn:clicknet@windowslive.com  köcc köcc Nevet
 ennyit akartam  jah meg ez az 1 bejegyzésem Nevet
Naplózva

Hoopacsekocska
By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia
!
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12846 Dátum: 10 szep 17, 13:30:09 »

Dawe, te nekem fentvagy msnen Nevet PLls Justin vegyél fel msnre sonny-cortez@hotmail.com
És akkor lejátszanánk holnap.
Naplózva

ryuuk13
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12847 Dátum: 10 szep 17, 13:37:58 »

zoli én ajánlanám  a Gai/zaku/gaara
tápos eléggé ! MosolyogNevet:P
hopp a 2 sor :DDhogy meglegyen HÁPHÁPHÁPHÁPHÁPHÁPHÁPHÁPHÁP CSIPCSIPCSIPCSIP:xDnah d ekajakra nem tok mit írni mitöbb írni s etudok! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 13:40:31 írta ryuuk13 » Naplózva

Hoopacsekocska
By:FekaEnemy :DD all GG BB HY Szia
!
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12848 Dátum: 10 szep 17, 14:11:13 »

Off: És lol! Treyman, kajak azt hittem hogy Jedy Academyröl ismerlek, aztán most ugrott be hogy jaa fórumról.ikszdé Egyébként nekem is rendben van a holnapi meccs. Elöre is sok sikert neked. Amúgy lesznek még ilyen bajnokságok máskor is? Mert nagyon tetszenek.Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12849 Dátum: 10 szep 17, 14:45:30 »

Meglátom, hogy hogy sikerül ez, ha a jelentkezők fele (előre is elnézést a kifejezésért) szarik rá, akkor nem szeretném erre pazarolni az időmet, nem magamnak rendezem, sőt, én meg sem szeretném nyerni, mert (mint már mondtam) nektek szerveztem. Ha viszont rendesen lezajlanak a meccsek (ok, ha 3-4 ember nem játssza le, az még rendben van), és elégedettek lesztek a munkámmal, akkor szívesen rendezek Nektek még bajnokságot. Feltéve ha Manesz megbízható munkájára számíthatok ismét a díjjaknál Nevet
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12850 Dátum: 10 szep 17, 14:50:05 »

Arra biztos hogy számíthatsz, mert most is fejlődök, Naruto Arena-n viszont zuhanok vissza, folyton kifogok tápos resetes csávókat akik a legtáposabb karikkal zúznak az én legtáptalanabb karaktereim ellen. tehát most ott szívok rendesen. Ha megkeresnétek ott Panzerfaust vagy Panzermaister néven vagyok (már nem emlékszem hogy regeltem)
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12851 Dátum: 10 szep 17, 16:23:45 »

nem tudja vki hidan_12 msn jét vagy dupla0 ét? Am felvettelek hungary gaaraha fent leszel felölem mehet a meccs...
nem tudok 2 sort irni de fontos lenne tudnom h ellenfeleim forumoznak e ugy h bocsánat az offért
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12852 Dátum: 10 szep 17, 17:16:23 »

Sziasztok! Nos én bennevagyok JustinHUN, Dawe, és még vlki csoportja, nemtom pontosan. Szóval arról lenne szó, hogy nem lehetne azt hogy leírná mindenki hogy milyen karijai vannak (vagy h ki nincs meg még) és a csoporton belül ahhoz keresnek ellenfelet. Ma felkerestem DAwe-t msnen és ő mondta az ötletet. Mivel én nem vagyok annyira előre haladva, és nagyon kellemetlen lenne ha pl egy Itachi S-el, vagy valami nagyobb szintű karakterrel látnám magam szembe. Szóval REnato, meglehetne oldani, hogy csak olyan ellenfelet kapjunk, aki olyan csapattal megy?
Nekem megvan Tayuya, jirobu, sakon, kidomaru, zabuza, yoroi, CSSasuke, LeeS, ChiyoS, NarutoS,SakuraS, ShikamaruS, kb ennyi van. Szóval ezt meglehetne oldani? Ha nem, akkor próbálok olyan csapatot kitalálni, de azért remélem megértitek Mosolyog

Üdv.Treyman
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12853 Dátum: 10 szep 17, 17:23:08 »

Erről már volt szó,és szerintem felesleges. Én,Chuunin szintű karakterekkel(illetve alapokkal) jutottam fel jounin-ra,ha ügyes vagy simán lehet nyerni velük,ha meg nem akkor Itachival sem fogsz.

Amúgy rávettem magam Kakashi(s) küldetésére,a könnyebb része már megvan...(Sakura,meg Naruto row-ja)

Kakashihoz tud valaki egy jó csapatot? Mert amiket eddig hallottam,vagy csak jók voltak(sok nerfelés...) vagy nekem nem váltak be :S
Naplózva

dupla0
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12854 Dátum: 10 szep 17, 17:44:08 »

bocs sharko21/faranight hogy kicsit későn írok de eddig nem nagyon volt rá időm     
szóval az msn címem      hursandris@hotmail.com , vegyél fel aztán remélem hétvégén még tudunk beszélni

én is elkezdtem egy 2. karaktert(felhasználót) naruto-zaku-kankuro csapattal mentem de valamiért jouninra sem tudok felmenni pedig előző karival ugyanezzel a team-el simán megvolt szóval most nagyon nem vagyok szerencsés
és annak hogy ne használjunk megszerzett karakterek nincs sok értelme mivel az erősnek látszó karakterek gazából nem is sokkal erősebbek csak különbözőek lefogadom lesznek néhányan akik csak alap karakterekkel fognak játszani

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Naplózva
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins