24 nov 29, 17:31:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 854 855 [856] 857 858 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035929 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12825 Dátum: 10 szep 11, 21:54:34 »

Én személy szerint nem is azért neveztem be hogy kapjak valamit:D Kíváncsi vagyok kitől mennyire kapok ki(fő a pozitív hozzáállás xD) és ennyi. Szerintem is jobb lenne ha 2-en jutnának tovább,ha csak egy valaki menne túl gyorsan vége lenne az egésznek. Ráadásul ha valaki nem kap nagyon jól chakrát,és ez miatt lesz csak második,akkor lehet ő is megérdemli a továbbjutást. A 3. meg így járt xD
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12826 Dátum: 10 szep 11, 22:10:25 »

Igen Renato,de ugye más az h valaki haladékot kér és más az mikor valaki semmilyen életjelet nem ad magáról.És általában az utóbbi szokott történni.Bár ilyen ne legyen,de ha mégis akkor nyilván nem fogunk rá(juk) várni.
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12827 Dátum: 10 szep 11, 22:32:46 »

OMG elsö körben összefutok hungarygaaraval Nevet Most jelenleg nincsen tul sok jo csapatom, én is arra szavazok h az elsö 2 jusson tovább. Akkor 3 nyert meccsig fog majd menni vagy h?
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12828 Dátum: 10 szep 12, 00:44:05 »

huh.. Nevet jó kis csoportok lettek Nevet am szerintem is az első2 jusson tovább. bakker ismét a mesterem ellen kell játszanom(hidan_12-re gondolok mivel ő mutatta nekem a játékot, de persze ez nem jelenti azt h jobblenne nálam Nevet)nos akkor aki a csoportomban van annnak itt az msn-em(bec19900@msn.com) vegyetek fel és akkor lenyomhatjuk a harcokat
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12829 Dátum: 10 szep 12, 11:42:53 »

Az én csoporttársaimnak is szeretném üzenni kivéve egy embernek mert ő fent van nekem msn-en hogy vegyenek fel hogy majd ha oda kerűl a sor meg tudjuk beszélni mikor tudjuk a meccseket lejátszani a címem a képem alatt van de a biztonság kedvéért leírom: kyruu_zero@hotmail.com
Naplózva
sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12830 Dátum: 10 szep 12, 12:36:44 »

A csoport tagjai[/color]t megkérem ,hogy engem is vegyen fel msn-re (MiNamikaze ,Zoli00014 ,Neji-sama_sensei) + a szervezőt vegye fel mindenki szerintem ,hogy legyen  1 közös kapocs. MSN-em: dani-game@hotmail.com

Ne használd a piros színt! Moderátor

de lol miért ne? nem értem miért van akkor az eszköztáramban....
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 14, 14:43:34 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12831 Dátum: 10 szep 12, 13:11:47 »

Én esetleg el tudom készíteni a painttel az első 3 nak egy kis győzelmi jelvényt. megjegyzem én a fehér öves paint használat fölött vagyok kb félúton a feketéig..
Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12832 Dátum: 10 szep 12, 16:29:21 »

Én is azon a szinten vagyok kb. Nem rossz ötlet, lehetne egy ilyen jelvény meg egy photoshoppos vagy ilyesmis kép.
Az én msn em: andre1995@chello.hu
A csoport tagjai vegyenek fel.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 13, 16:23:42 írta sharko21/faranight » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #12833 Dátum: 10 szep 12, 17:26:04 »

Örülök, hogy pár ember ilyen komolyan veszi, így legalább látom értelmét a szervezésnek Nevet
Manesz: megbíználak a képek megszerkesztésével, köszönöm szépen a segítséget Nevet
Akkor hát beírom én is az msn címemet: h.renato96@hotmail.com
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12834 Dátum: 10 szep 12, 17:57:38 »

nah akkor már énis Nevet
deak.andris1995@hotmail.com Aki akar vegyen fel xD
Elnézést a moderátoroktól,de ezt akárhogy próbálom nem tudom 2 sorosra kihozni,más mondandóm nagyon nincs,de azért nem árt ha itt van az msn.^^
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12835 Dátum: 10 szep 13, 15:19:48 »

Renato főszervezőnek jelentem hogy a paint jelzőke elkészült de csak a verseny győztesének kihirdetése utáni első fórumozásom utáni maximum 5 órával adom át mert még fel kell darabolnom, hogy ne egy helyen legyen az összes jelző, továbbá a neveket is bele kell előbb vésnem, plusz ha kell world-el még oklevelet is tudok készíteni. Pár perc alatt megvan, én az excellel és worldel vagyok feketeöves.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12836 Dátum: 10 szep 14, 19:02:59 »

Vissza az egész most nagyon megy Nevet
2-3 nap alatt megszereztem Kisame db-t,Itachi db-t,Hidan-t,és szerintem Kurenai is meglesz majd,bár az még nem biztos Nevet
Sakurával meg Narutoval nem lesz gond a hatos row,bár Kakashival a nyolcast,még mindig nehezen tudom elképzeni:asdfghj:

Mindegy,valahogy majd azis meglesz.
Naplózva

sadowkage
Gennin
*

C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép

« Válasz #12837 Dátum: 10 szep 16, 15:02:12 »

hát ez a fórum haldoklik... régen óránként jöttek a hozzászólások v fél óránként... ennek is a H*lye 2 soros szabály az oka.... komolyan miért nem lehet 2sornál kevesebb?ha meg nem bírja a szerver a sok kommentet egyszerübb lenne törölni az inaktív fórumokat ahol félévente ír oda valaki 1 mondatot vagy pl ebben a fórumban az első 500 oldalt törölni hisz mindenki szarik visszaolvasni nem??? (bocsánat a kifejezésért) és ezzel csak azt akarom mondani hogy elkéne azon gondolkodni hogy csak 1 újabb kihalt fórumot akartok vagy 1 kommentektől virágóz fórumot....remélem legalább 1 moderátor elolvassa a hsz-em....és utólag is bocsánat az offfért.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 15:13:56 írta sadowkage » Naplózva

Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
renato
Vendég
« Válasz #12838 Dátum: 10 szep 16, 15:13:41 »

Nem amiatt van a 2 soros szabály. Jöttek ide kedves 10 éves játékosok, akik nemhogy 2 sort, 2 szót nem írtak 1 kommentbe. Röviden miattuk szívnak azok, akik tisztességesen kommunikáltak a másikkal, ötleteket osztottak meg, stb... csak ezzel a 2 soros szabállyal elveszik a lehetőséget a kérdezőktől, mivel szerintem nem lehet egy "tudtok csapatot mondani a 3. hokage küldetéséhez?" fajta kérdést 2 sorba leírni. Mármint le lehet, de akkor nagy hülyeség születik belőle.
Holnap kezdődik a bajnokság, kérek mindenkit, hogy pü.be küldje el a meccs eredményét nekem
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12839 Dátum: 10 szep 16, 15:37:25 »

Renato!

Hetekig, sőt hónapokig ment a küzdelem ezzel a topicakkal, hogy a trollokat és a n00bokat visszaszorítsuk. De nem sikerült. A legfőbb probléma az volt, hogy sokan chatszobának használták, mintha egy msn ablak lett volna ez a téma. De a fórum nem erről szól, a szabályzatban benne is van. Ezért került bevezetésre a 2soros szabály. Tudjuk, hogy ezzel sok értelmes felhasználó is rosszul járt. De nem mi, Moderátorok tehetünk arról, hogy másként nem lehetett elérni, hogy ebben a témában a szabályok betartásra kerüljenek. Egyszerűen túl sok volt itt a gond, messze több munka volt ennek a témának a moderációjával, mint sok másikkal. Ezért lett a 2soros szabály. Tudjuk jól, hogy ez nem igazán jó megoldás. De mást nem nagyon lehet tenni. Legfeljebb azt, hogy ezentúl minden itt chattelő usert azonnal kibannolunk. Az meg nem hiszem, hogy jó megoldás lenne.

Moderátor
Naplózva
Oldalak: 1 ... 854 855 [856] 857 858 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins