Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12795 Dátum: 10 szep 04, 12:28:46 » |
|
Tenten-Hinata-Tayuya;Tenten-Tayuya-Shigure;Tenten-Shigure-Hinata. Áh így egyszerűbb: Az olyanok akik mindenkit sebeznek. Ilyen 10-15ös sebzést adnak le az összes ellenfélre. Az olyan karakterek a legjobbak Tenten mellé,Ladderben sem utolsók:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12796 Dátum: 10 szep 04, 12:33:37 » |
|
nem tiltottam le senkit, csak rejtve szoktam fent lenni, akárcsak most is.tehát nyugodtan írj rám mert 76%h fent vagyok am a bajnokságot nem én szervezem, tehát nemtudom h áll, de valaki megszámolhatná a jelentkezőket tenten: temari,kankuro....temari,zaku.....y kakashi,kankuro.....haku,tayuya...rehab gaara....tayuya remélem ennyi elég, ha nem szólj és még írok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12797 Dátum: 10 szep 04, 13:02:17 » |
|
lenne 1 skill amit már régóta nem tudok rájönni h mire jó... nara shikamarutol a Opponent Analysis képesség... nem szoktam segítséget kérni ilyenekben de ezt nem értem ha valaki leírná nagyábó h mire jó akkor azt megköszönném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 04, 13:03:19 írta sadowkage »
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12798 Dátum: 10 szep 04, 13:10:32 » |
|
Gondosan elemező egy ellenség, Shikamaru (s) fel tudja fogni a gyengeségüket. 4 kanyarért ha Shikamaru (s) vagy bármilyen szövetséges sikeresen megrongálja azt az ellenséget képtelenek lesznek, hogy sérthetetlenné váljanak 2 kanyarért. Ez a készség nem célozhat meg ellenségeket, akikre már hatott ez. lefordítva ezt jelenti remélem érthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12799 Dátum: 10 szep 04, 13:30:34 » |
|
Shadowkage:Ha azt a skillt(képességet) ráteszed az ellenfélre,4 körig hat,és ha ezalatt az idő alatt sikeresen megtámadtad azt az ellenfélt akire ráraktad,onnantól kezdve 2 körig képtelen lesz invulnerable-ba menni majd.
Am hungarygaara most ki is szervezi a bajnokságot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12800 Dátum: 10 szep 04, 14:03:16 » |
|
Igen, a kidobálás sajnos ez, h kidobál a játék nagy baj... Én nem vagyok "hajlandó" elkezdeni a szervezést amég ezt meg nem csinálják. Nem szeretném azt hallgatni, hogy "így nyertem volna, meg úgy, de kidobott a játék". Remélem megértitek. Akik eddig jelentkeztek (szóljatok ha kihagytam valakit): Zoli00014 hungarygaara (elnézést ) MiNamikaze STM Mistich Justin[HUN] Dupla0 Sharko Treyman Neji-sama_sensei (pü-ben jelentkezett) hungarygaara 2 haverja Sadowkage (tőled is elnézést kérek ) Dawe Kiko777 és Én
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 04, 17:59:23 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12801 Dátum: 10 szep 04, 14:26:30 » |
|
Sztem a kövi balance update-nél már javítva lesz teljesen a bug/glitch.Egyébként ma újból elkezdtem játszani,emiatt szüneteltettem eddig a játékot,de ú látszik már nem okoz túl sok gondot.Ma egész délelőtt játszottam és egyszer se léptetett ki.Ú látszik dolgoztak már rajta egy keveset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12802 Dátum: 10 szep 04, 15:14:25 » |
|
ha lehet akkor a teljes nevemet írd ki mert nem hun.gaara vagyok hanem hungarygaara am jó kis meccsek voltak shadowkage de még kellenek neked némi elég erős csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12803 Dátum: 10 szep 04, 15:22:04 » |
|
Emlékeztetőül: minden hozzászólásnak 1024*768-as felbontáson, 100%-os nagyítás mellett meg kell lennie két sorosnak, máskülönben szabálytalan hozzászólásként törlésre kerül! A 2 sor, az nem másfél sor! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12804 Dátum: 10 szep 04, 15:50:22 » |
|
renato:énis jelentkezek a versenyre. am ha lesz verseny kéne valami közös chatbox arra az időre nem? hungarygaara: tényleg jók voltak a meccsek kéne többször is fight-olni am ahoz h jobb csapataim legyenek legalábbis h újak ahoz fel kéne mennem ismét jouninra ...
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12805 Dátum: 10 szep 04, 15:59:17 » |
|
Én is jönnék a bajnokságra, de mivel nem volt új kari rég, illetve iskola szezon van, eléggé megfogyatkoztak a naruto-arena-s tudásaim. Szóval ha lehet, majd játszunk néhány gyakorló meccset hogy kicsit belelendüljek a játékba. Tehát Renato, irj fel légyszives!:) Ja és még egy kérdés: Mik mostanában a "Hires" Sokat használt csapat(ok) nálatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laccy
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12806 Dátum: 10 szep 05, 17:13:40 » |
|
hello, valaki tudna adni pár tippet milyen csapatokat használjak? most kezdtem újra és az új rendszer meg van kavarva kellene egy gaara mellé egy kimimaro mellé egy sasuke mellé sakuraval is jó lenne meg a kiba, shino, hinata mellé
persze vannak tippjeim de nagyrészt mindegyik megváltozott, nehéz összkombinálni őket
pl jobb híján gaara-shino-zabuza triót alkalmazom, nincs átfedés és elég jó távolsági ellen
jounin vagyok teamleaderek még nincsenek meg, egyéb rehab gaaran kívűl megvan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 17:15:27 írta laccy »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12807 Dátum: 10 szep 08, 14:20:07 » |
|
gaara:dosu,zaku......kankuro,kin.......rin,chouji shino:hinata,kiba.......kankuro,kin....naruto kankuro....naruto,kin Sasuek:naruto,kankuro.....naruto,kin.....s sakura,rin......kin,kankuro Hinata:kiba,shino.....chouji,rin....dosu,zaku.....chyo,itachi Kimimaro:naruto,kankuro....kankuro,kin....shigure,y kakashi......s sakura,rin egyenlőre ennyi, ha kell még szólj am Dawe ladder csapatnak én a naruto,zaku,kankuro csapatot ajánlom, de vannak még elég erőseim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12808 Dátum: 10 szep 08, 15:18:10 » |
|
Tenten-Hinata-Tayuya;Tenten-Tayuya-Shigure;Tenten-Shigure-Hinata. Áh így egyszerűbb: Az olyanok akik mindenkit sebeznek. Ilyen 10-15ös sebzést adnak le az összes ellenfélre. Az olyan karakterek a legjobbak Tenten mellé,Ladderben sem utolsók:D
Ez Hihetetlen!! A Tenten Tayuya Kankuro csapatot használom, s pár kör alatt nyerek Nagyon jó, bár a Kankurot nem mondtad, én azé beletettem Shinot is használni fogom, mert Tenten S küldije után shigurét csinálnám, aztán go missing nin,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12809 Dátum: 10 szep 08, 15:21:36 » |
|
De mondtam Kankurot is csak nem neveztem meg Tenten-Hinata-Tayuya;Tenten-Tayuya-Shigure;Tenten-Shigure-Hinata. Áh így egyszerűbb: Az olyanok akik mindenkit sebeznek. Ilyen 10-15ös sebzést adnak le az összes ellenfélre. Az olyan karakterek a legjobbak Tenten mellé,Ladderben sem utolsók:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|