dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12750 Dátum: 10 aug 26, 14:11:09 » |
|
hungarygaara énis szívesen csatlakoznék a klánhoz de egyszer már megírtam neked itt a fórumon de biztos elkerülte a figyelmedet , mind1 remélem erre válaszolsz ha még van hely a bajnokságra én is jelentkezek , bár ezelőtt még sohasem voltam szóval még nem nagyon tudom hogymegy ez Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12751 Dátum: 10 aug 26, 14:12:59 » |
|
Egyetértek Zolival. Amíg fent áll ez a hülyeség,addig felesleges nekiállni. Ha visszadob akkor aki éppen nyerésre állt hisztizni fog,ha végül nem ő jut tovább... Amúgy tud valaki adni egy jó ladder team-et? ez a Naruto(S)-Ykakashi-Kin nem nagyon vált be:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12752 Dátum: 10 aug 26, 15:07:45 » |
|
elküldtem a meghívót, és igen igazad van elkerülte a figyelmem am igen igaz h jelenleg tényleg sok problémát okoz ez a játékból kidobás, de szerintem ettől függetlenül ha sok ember összegyűlik elég sok ember akkor mégiscsak meglehetne próbálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12753 Dátum: 10 aug 26, 18:17:34 » |
|
szerintem h jo sok ember gyüljön össze tartson több ideig a jelentkezés már rég készlennének az elöküldik ha nem dobálna ki folyamatosan elegem van ebböl :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12754 Dátum: 10 aug 26, 19:18:24 » |
|
KakashiS-Chiyo-GaiS jajj bocsánat az előbbiért azt hittem az SA topicot nézem amúgy a bajnokság szervezésében majd ha kell vmi segítség akkor szólj hungarygaara és segítek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 19:26:32 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12755 Dátum: 10 aug 26, 21:43:43 » |
|
öhm.. hát nyugodtan megszervezheted az egész bajnokságot, mivel én ebben nem vagyok jártas. am csapatnak még mindig a naruto,zaku,kankuro csapatot ajánlom, és a s sakura,chouji,rin ezek elég erős csapatok, tehát ha valaki igazán nyerni akar akkor őket ajánlom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 16:13:33 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12756 Dátum: 10 aug 27, 09:16:14 » |
|
Hát ok, bár eddig amit én szerveztem mindig kudarcba fulladt xD (jó előjel, tudom xD) De ha gondolod akkor megszervezhetem, szept. közepéig van jelentkezés (15.-16.ig, addigra reméljük megjavítják a játékot, és sokan összegyűlünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12757 Dátum: 10 aug 27, 10:02:56 » |
|
Én is szivesen jelentkezek, bár nem vagyok vlmi profi, de azért cask elszórakozok De most jelenleg költözünk, és egy ideig nem lesz net, szóval nem tudom h visszaérek -e, de ha addigra igen, és nem kerül addigra megrendezésre, szivesen résztveszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12758 Dátum: 10 aug 27, 15:59:08 » |
|
renato,ha gondolod segíthetek valamit a szervezésben,csinálni még nem csináltam ilyet,de ha kell valami szólj csak^^ hungarygaara,a naruto-Kankuro-Zaku csapathoz,tudsz írni akár itt,akár priviben egy rövid kis taktika félét? Mit hogyan,miért és mikor használjak? Köszi előre is^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12759 Dátum: 10 aug 27, 16:04:30 » |
|
hát a taktika a gyorsan kivégzés. ami abból áll hogy h narutoval rasenga(45) zakuval a 20 és kankuroval a 35(tehát 1szer be kell nyomni a fonalakat) tehát a taktika röviden annyi h 1karatert kell fullosan támadni, de ha akarod privát meccsben is megmutathatom am valaki ki mer állni ellenem:D?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 16:13:20 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12760 Dátum: 10 aug 27, 20:56:58 » |
|
Mistich: hát nem tudom, ha segítség kell, akkor majd szólok, köszönöm a felajánlást HungaryGaara: szerintem tartalékold a csapataidat a bajnokságra, nehogy kiismerjék addigra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12761 Dátum: 10 aug 27, 21:07:44 » |
|
hehehe nekem kb 30csapatom van, tehát van miből válogatnom. am meg mire bajnokság lessz addigra meglessznek az új karik és azokkal is lesznek csapataim, tehát addigra kb 40 jó csapatom lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12762 Dátum: 10 aug 27, 21:15:26 » |
|
kis mákos. Én meg alapszinten szívok az S sakura meg naruto ellen sőt még az s gaara ellen is. resetkor el kéne venni a feloldott karaktereket az erőegyensúly miatt. Amúgy meg milyen egy Kage, és egy Hokage ilyen kis piktogramja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12763 Dátum: 10 aug 27, 21:22:58 » |
|
egyáltalán nem vagyok mákos, sőt nem is vagyok mákos, mert taktikával értem el azt amit, nem pedig szerencsével. http://www.naruto-arena.com/images/ladderranks/rank10.png ezekre gondolsz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 21:27:01 írta hungarygaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12764 Dátum: 10 aug 27, 21:44:21 » |
|
Hát igen, olyan Jounin fele már kezd elválni a szerencse és a tudás. 30 csapat nem semmi, látom téged nem fognak meg a nerfek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|