24 nov 30, 06:24:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 841 842 [843] 844 845 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036412 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12630 Dátum: 10 aug 03, 01:13:01 »

Ha most lenne accom, nem vinném az biztos. A kedvenc karaktereimet, akikkel jó csapatot lehetett alkotni, elcseszték. Nagyon nagyon gratulálhatok nekik. Kezdem megutálni ezt a játékot de most komolyan már. Lassan az egész aréna hulladék karakterekkel lessz tele sajnos. Meg kellene valahogy gyözni az adminokat, hogy hozzák vissza a régi Naruto-Arena-t. Nyelvesít
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12631 Dátum: 10 aug 03, 01:44:09 »

Heh  na ja sok karakter gyengébb lett, bár nekem az a fő bajom a játékkal h vannak akik túl erősek, mint pl.a naruto,sakura,sasuke csapat képes leverni akár az 1.2.3.hokagét is, ez sztem hülyeség.

bár a jelenlegi csapatom elég jó és meg is nyerem a meccseket, kivétel amikor 3-4körön keresztül csak gent és vérvonalat kapok.
Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12632 Dátum: 10 aug 03, 09:01:25 »

OMG! de jó hogy olvasgatom még ezt a topicot. Kankuro nagyon gyér lett bakker...
Új karakterek szerintem is szeptember környékén jönnek,  aztán kitudja lehet hamarabb de az is lehet hogy később.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12633 Dátum: 10 aug 03, 12:00:21 »

Sztem Kankuro így is elég erős, hisz körönként csakra feláldozása nélkül képes erősíteni a védelmét, és plussz támadó erőt szerezni.És ha belegondol és kiszámolja az ember akkor 1körig két csakráért 50-et tud sebezni.
De am Kankuro így is elég erős karakter.

Am ha kell valakinek jó csapat szóljon mert nekem sok jó van.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12634 Dátum: 10 aug 03, 16:12:20 »

szerintem régebben jobb volt Kanki,na mindegy mostmár.
Kik számítanak Missing nin-nek? vagy hol tudom megnézni? valaki leírja? mert rájöttem hogy Rehab Gaara-s küldinek még neki se álltam^^"
illetve tud hozzá valaki egy jó csapatot?
embereim:
2. oldalon mindenki,kivéve Kurenai meg Yondaime.
3. oldalon az első sorból senki,másodikból mindenki csak Sai nincs,3. sorban megvan a Gai team.
4. oldalon Chiyo Shikamaru,és kész:D

jó lenne ha Kiba benne lenne a Gaara-s csapatban,de ha nem jó hozzá akkor nem muszáj:)
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12635 Dátum: 10 aug 03, 16:45:28 »

Akatsuki, Haku, Zabuza. Rehab Gaara küldijére már nem emlékszem de én talán a Gaara, Sakura Ino-t használtam ott. Az is igaz, hogy ha a Deidara-s részét csinálod, akkor necces lessz Deidarat találni. Nekem talán 3. hónapomba telt. xD Na jó lehet annyiba azért nem, de azt tudom hogy 1. hónap volt kb. Igaz mákom volt mert volt egy srác aki kétszer egymás után feladta, igy könnyedén meglett Rehab Gaara.^^
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12636 Dátum: 10 aug 03, 16:49:05 »

szerintem félreértettél:D
már megvan Rehab Gaara csak a Kazekagés Gaara-t akarom megszerezni:D
de ha csak ennyi missing nin van akkor hagyom a fenébe...bár a Kimimarós részt jó lenne összehozni még ANBU-n^^"
a többi ráér Jounin-on xD

vagy a team amit írtál(sakura-ino-gaara) az a rehab Gaara mellé is jó?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12637 Dátum: 10 aug 03, 17:49:15 »

Anyám, de buta vagyok. Rehab Gaaraval kell a csapat. Pirul Az a baj, hogy rég játszottam, és már sok volt a változás, de azért megosztom veled azt a csapatot amivel én küldtem orrba-szájba. xD Gaara Rehab, Tayuya, Tenten És akkor még a stunnolás volt a csapat lényege tehát Cheap team.Nevet Akkor bevált, igazából csak a Deidara-s része volt nehéz, a többi eléggé hamar meglett, mert sok volt a missing nin. Föleg Haku jött akkoriban. Mosolyog
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12638 Dátum: 10 aug 03, 18:44:51 »

na ja a rehab tayuya tenten csapat akkriban még tényleg jó volt, (na ja pont akkor változtatták meg amikor a 33.at nyertem volna zsinórban)
na de most már rehabot sztem s gaival és s kakashival lehet jól használni, de kakashi helyett jó ino se rossz

am Mistich milyen csapattal ladderezel, mert amint láttam nem nagyon nyertél
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12639 Dátum: 10 aug 03, 20:25:11 »

most nem vagyok formában...vissza kell rázódnom Mosolyog
Kiba-CsSasuke-Chiyo a kedvencem,10-es rowot velük csináltam... csak most pechem volt.
Aztán kipróbáltam Dawe kedvenc team-ét Kabuto-Chiyo-Sakont,azzal nyertem 1-2t:D

de szerintem a Kazekage Gaara-t hagyom majd jounin-ig unom már az ANBU szintet Nevet
Ráadásul a nagyon f*sza változtatásoknak hála a cheap team-ek szinte értelmüket vesztették -.-

szerk.:
üzenem az aréna szerkesztőinek hogy kapják be amire most gondolok -.-
Yoroit is megváltoztatták és így a 2. kedvenc csapatom is sikeresen el lett cseszve -.-

szerk2.:
-5-s row,dejó vagyok...
valaki mondana egy használható ladder team-et?
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 21:27:54 írta Mistich » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12640 Dátum: 10 aug 03, 23:06:41 »

Uram atyám, Yoroit is?! Ki lessz a következö?! Néha csak sajnálni tudom ezeket a készitöket. Igy elszurni egy játékot. Gratulálok mondhatom nagy tisztelettel.-.- Én sajna Leader csapatot csak a Sakon-Kabuto-Chiyo-t használtam, ami be is válik igazából mind a mai napig. Kabuto még igy is türhetö, bár picit jobban elcseszték. Mi értelme változtatni egy játékon, ha már az eleve tökéletes?... Inkább új karaktereket csinálnának ahelyett hogy igy elszurják a játékot. Minden tiszteletem az adminoknak. Lehánylak
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12641 Dátum: 10 aug 03, 23:21:06 »

na mondok én csapatot egy +48as csapatot

gaara,zaku,gai
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12642 Dátum: 10 aug 04, 16:37:17 »

Esküszöm beszarok.

Most chunin vagyok épp csinálnám rehab gaara küldetését megjegyzem ez egy CHUNIN küldetés.Aztán olvasom h mit kéne hozzá teljesítenem akkor látom h ott van egy karakter ami még nincs meg nekem.Kimimaro.Hogy ezzel kell nyernem 1szer na ezzel nincs is semmi baj.Csakhogy Kimimarot h megszerezzem missing-nin nek kellene lennem.Mekkora hülyeség már h egy chuninos küldetést egy missing nin-es karakterrel lehet megcsinálni holott ez lehetetlen.És mi van h nem jutok fel sose missing-ninre?Akkor ott marad a küldi minden meg van csinálva csak éppen az az 1 messc hiányzik.Akkor ezt a küldit tegyék fel missing-ninre v amivel kimimarot fel lehet oldani azt le chuninra ,mert ez krva nagy kicseszés.És kurvára felhúzták vele az agyamat most.
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12643 Dátum: 10 aug 04, 18:39:00 »

Hidd el Zoli, Missing Nin-re feljutni sem lehetetlen. Elöször én is igy gondolkoztam és lám, sikerült felmennem mégis. Nevet Gaara-Sakura-Ino csapattal sikerült még akkoriban. Ja, meg a Temari Zaku Kankuro-t is használtam. Igaz a változásokban nem vagyok annyira képben, mert rég mentem fel a játékra. De majd valamikor megnézem és meglátom hogy mennyire jó ez a sok-sok változtatás.... Bár van egy olyan érzésem hogy nagyon, de nagyon nem fog tetszeni. Neeem
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12644 Dátum: 10 aug 04, 19:01:02 »

Egyáltalán nem nehéz feljutni missingre, nekem jinchurikiig sem volt nehéz felugrani. akatsukira persze már nehezebb volt, de az sem lehetetlen.

am én a naruto, zaku,kankuro csapatot ajánlom jelenleg

« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 19:49:40 írta hungarygaara » Naplózva

Oldalak: 1 ... 841 842 [843] 844 845 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins