24 dec 02, 22:31:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 804 805 [806] 807 808 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1041123 alkalommal)
0 Felhasználó és 234 vendég van a témában
mg500
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12075 Dátum: 10 ápr 10, 20:34:51 »

Tierhold:Olvass vissza 1-el!(leírtam egy pár csapatot)
Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12076 Dátum: 10 ápr 10, 20:54:34 »

Itachi-Sakon-Shizunét kipróbálom, remélem nekem is menni fog vele. Nevet
Naplózva

mg500
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12077 Dátum: 10 ápr 10, 20:56:39 »

Az elelyén nehéz lesz, de meg lehet szokni.
A lényeg, hogy itachi-ra figyelj és használd a amaterasut és shizunénak a méreg felhőjét és Sakon a többit elintézi.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 10, 21:06:08 írta mg500 » Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12078 Dátum: 10 ápr 11, 07:27:19 »

én anburol simán felmentem jouninra a shino-hinata-jirobouval azon a szinten nem tudnak még a legtöbben semmit sem kezdeni ezzel a csapattal meg nekem  nagyábol jol is jött a ch
itachi(s) küldiét ha vki csálja majd itt egy jo csapi: itachi-shizune-karin
tudtam am már is itt a balance update az uj karikhoz :S
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 07:28:58 írta sharko21/faranight » Naplózva

Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12079 Dátum: 10 ápr 11, 07:41:28 »

Ha megkérlek akk a Hinata-Shino-Jirobou csapathoz tudnál adni nekem egy jó taktikát?
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #12080 Dátum: 10 ápr 11, 07:54:32 »

na ez a csapat nagyon király

sakon kabuto chio
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
laccy
Gennin
*

« Válasz #12081 Dátum: 10 ápr 11, 08:41:44 »

Ha megkérlek akk a Hinata-Shino-Jirobou csapathoz tudnál adni nekem egy jó taktikát?

egyszerű, shino legyen középen, elvileg jobban jön a chakra
az első pozició meg akit nem akarsz hamar megöletni- picit később támadják általában

hinatával felveszed a bykugant, shinoval elkezded pakolni a bugokat
itt van egy kis clash a bloodline felett
szóval elvileg jobb ha leütöd a 2x2 chakrát lehetőleg olyanról aki előtte invulnerable volt
utána shinoval bemész bug wall 2 kör, ezalatt jirobou 1 körbeboxolás
de ha lehet várj ki vele
amint vége a bug wallnak jó ha hinatával leütöd a chakrájukat és jirobouval csak akkor rakod fel az elszívást
a vége meg sima hinata levéd+ általános sebzés

van benne sok clash: a bloodline néha úgy jön hogy shino 2nél van(jobb olyankor lelopni de egyes csapatok jól sebeznek)-hinata bykuganja nem mindig tart, szóval a zöld chakrát érdemes neki tartogatni
ha egymásután a 2 wall-t bedobod akkor sokak ellen nyert ügyed van-de vigyázz mert ha leütik, leütöd semmit nem ér szóval ott is egy shino affliction kell közben

elég időigényes és szerencsére hajtó taktika
Naplózva
mg500
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12082 Dátum: 10 ápr 11, 09:30:28 »

Kár, hogy csak az új karikhoz van update. >.<#
Naplózva
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12083 Dátum: 10 ápr 11, 09:36:29 »

ez h ki van az elsö meg második meg stb helyen én ilyet nem nagyon hallottam h lényeges lenne
én ezt a csapit nem teljesen igy használom de nem rossz taktika
byakugan az elsödleges mindig és pakolj egy karira bug izét és  számold magadban h mennyi ch ja lehet az ellenfélnek
és a kövi körben a shino ch szivás és hinata ch szivás és akk elméletben elszivsz 3 ch t akk ha van ch d akk jirobou ch szivását alkalmazd a kövi körökben ne támadj, h nem jöjjön le a megsemmisithetö védelem az ellenfélröl és ak van elég chd akk hinata AOE je és jirobou AOE jét alkalmazd és igy tovább
ezt nem hiszem el visszaestem 36 ra mert connnected to server volt:S
Naplózva

laccy
Gennin
*

« Válasz #12084 Dátum: 10 ápr 11, 09:57:49 »

nos a pozicióknak tényleg nincs nagy szerepe de ha 3 egyforma képességű embered van, valamiért az elsőt hagyják utoljára
persze csak akkor ha a középső nem erős pl gaara, baki, four tail  Gondolkozik  és nem támadsz, logikus akivel előre támadsz, azt támadják vissza
persze nem nagy a jelentősége de shinoval sokat játszottam és nála úgylátszott a bug wallnál fontos -ami nem jelent semmit, kivéve ha ugye a taktika része az időzítés

amúgy a fennebbi verziód ott nem jó hogy kell 2 kör alatt egy csomó spéci chakra  és addig védtelen vagy
és hogy pont spécit kapj, ahhoz szerencse kell
Jirobou fala meg csak akkor jó ha használod is- és ha elkapsz egy neji, naruto s, bárki stun-er, vagy shika s , anko akkor bukik az egész
ennyi erővel Kidomaru Hinata helyett többet ér mivel a pókjai mindenkit támadnak, a destructable nem érdekli őt és erőteljes ha van miből dolgoznia- vagy simán kankuro,gaara,temari- lényeg affliction damage legyen-esetleg stun és kék/fehér/random
szal ahogy shinoval lerabolod és a 2 fal lemegy, a pókokkal kb 50en lesz mindenki akit a nyíllal szétlősz 50 piercing
bárkit
Naplózva
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12085 Dátum: 10 ápr 11, 12:44:37 »

az oké de nem ugy értettem h ezt egymás utáni körökben hanem amikor ki jön jirobou fala akk azt kell használni és amikor már csak shino tud ch t szivni (mert jirobounak 7 kör kell h megint tudon hinata meg 1 byakugan alatt kb 1x tud cht szivni9 akk kell azt h shinoval szivod töle el és hinata AOE je meg jirobou AOE je
de ahogy elnézem neked is ez vagy ez volt vmikor a fö ladder team ed am meg nekem is legfelül van shino alatta hinata alatta jirobou de most az ino-sakura-konanel mek ladderben
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12086 Dátum: 10 ápr 11, 12:50:54 »

Sasuke(S)-el milyen csapatokat tudsz sharko?

Amúgy a Jirobu-Shino-Hinata nekem is a kedvenc csapatom én így használom:

1. Bogarak, védekezés
2. Jirobu fala
3.az alatt shinoval is szívás, és az utolsó körében byakugan be
4. bug fall, jirobu aoe, hinata aoe ( ilyenkor átlagban már 16 chakrám van)
5. mindegy csak üssön úgyis már majdnem halott mindegyik karaktere.
Naplózva

laccy
Gennin
*

« Válasz #12087 Dátum: 10 ápr 11, 13:32:50 »

igen, használtam de mint mondtam egy stun, erős támadó, invulnerable elleni, vagy chackra szívó, leütő ellen elég gáz
Hang ninjás küldetés megszerzéséhez kellett ez -Jirobou gyenge alapból
Ha shino-t használom akkor gaara+ yoroi jobban ellátja
ha hinatát akkor tayuya+zabuza vagy zaku, vagy bárki randomos
ebben a felállásban meg kidomaru jobb mint hinata

most az A szintűekre kellene nyerjek de az nagyon lutri
ladderre nem hajtok emiatt, persze most a kiba-kankuro-temari csapattal is amíg meglett 5-6 pont az A rank küldetésre, addig felmentem 3 szintet

az anko-neji-kyubi/kin ha kell ott van, az legalább működik bárki ellen mert 1 emberét nem védheti le és 80% hogy megölöm mielőtt anko meghal- anko univerzális és ha ráérzel arra hogy mit akar akkor vége pl. chouji+healer vagy hasonlók
amúgy kis clash van ha kyubit használom, a ninjutsu a rasenganra nem biztos jobban megéri de a bloodline halmozódik addigis
2 vs 2 meg megint jó mert ha kiiktatom a healer, nuker emberét akkor lőttek az egyhangú stratégiáknak
amúgy chiyo talán még jobb, főleg ha kezdesz mert végig diktálhatod az iramot és a helyzetet visszafordíthatod

a jó ladder csapat nekem az hogy mindenki ellen jó legyen- nem mindenki adja fel ha egyből lesebzik durván vagy levédenek bármit

sajnos kakashim még nincs de végig gyüjtöm a jó taktikákat
az ilyenek a legjobbak akiknek láthatatlan képessége van

amúgy kiskakashival is lehetne alkotni valamit, majd kipróbálom, nem tudom működne-e nála naruto rasenganja vagy shika blokkolója, mikor betették akkor néztem hogy egy jó technika sem alkalmazható vele mert az mind unique ami 40 fölött van de múltkor ahogy láttam lemásolni naroto mass shadowját, rájöttem nem muszály támadó dolog legyen
jól működik gyógyítókkal- stratégák előkészületének lerövidítésénél, stunolókkal, counter ( 2 gai ami van) -talán lee s asa kujakujával
persze a Harmadik technikája lenne talán a legjobb (stun 35 aff, közben 20 és aff) , 3. embernek valaki aki időt nyer/elintézi a maradék 1 embert hogy ne szólhasson bele, pl. chiyo vagy egy stunner/healer esetleg a random chakrát lecsökkenteni -kakashi s akit tudok

meg vannak amit le kell teszteljek vele, pl aoe stun csapat
vagy kin-el kombinálva (egyedül is bonyolult viszont nem drága)
iruka csapdája, dupla naruto csapat, aoe invulnerable csapat... van benne lehetőség, csak mint mondtam kellene egy random chakra  sporló- kakashi jó alkalmazkodó, szóval erre lehet építeni
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 13:36:20 írta laccy » Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

« Válasz #12088 Dátum: 10 ápr 11, 13:40:16 »

Missing-Ninnel meg Kimimarokkal szoktak jönni esténként?
Naplózva

laccy
Gennin
*

« Válasz #12089 Dátum: 10 ápr 11, 13:47:35 »

Missing-Ninnel meg Kimimarokkal szoktak jönni esténként?

elég ritka bár ha van akkor elvileg besorolja neked
készülj affliction csapatra kimimaro ellen, szal egy healer nem árt mert pl anko, shizune, kabuto vagy sakon is gyakori mellé

vagy fordítva, olyat raksz be aki neki kell pl gaara

amúgy nem tudom, biztos időzóna miatt éjjel több ember van -gondolom japánok, brazilok stb.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 804 805 [806] 807 808 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins