Mert Sakura első képessége aktív volt, így a stunn csak 1 körig hat.
Szerk.: Ladder csapatokat mondjon valaki plz!(ANBU-ról Jouninra)
sokan használnak tenten s-shikamaru s-cursed sasuket 10 row is bejön vagy temari és zaku és kivársz
új kedvencem a neji -anko - kin/kyubi vagy bárki vörös/random csakrás
ankóval pin down a legerősebbet, majd 2:2ben neji egész jó vagy kyubi vagy chiyo akár
anko-t mire megölnéd, arra ő öl meg téged, nejit meg pont emmiatt nem lehet leszedni, szóval egész jó csapat
főleg néhányan benézik anko képességét és benyelik nejitől az 50et nem kontráznak
a chakra leütés kin-el meg tökéletes
ma meg láttam egy érdekeset: kiskakasival lemásolta naruto s védekezését, és gyakorlatilag nem volt célpontom
3. tagnak kisame volt -ezért nyertem
mondjuk egy zaku/ sima gai vagy kakashi, akár chouji vagy chakra clash elkerülés végett egy jól védekező genjutsu-s/ healer vagy random chakrás, gyakran invulnerable pl rin, kankuro, itachi, gaara is bejöhet mellé
az ellenfél elcseszi a csakráját rajtad és gyakorlatilag ezzel szeded le az élete egy részét olcsó 1 random chackrával majd egyből egyet kicsapsz
anko sem lenne rosz mert 2 vs 2 felállás itt egész jó főleg ha szerre véded le a mass shadow clone-al őket
én meg kiba-temari-kankuro trióval tolom az a szintűek miatt , dögunalmas ezért játszom ritkán
a durva meg hogy csak sakura hiányzik az elsőből amivel meglehetne kakashi
de dosu nem épp gyakori- az ino csapatokról nem beszélve (gara, haku, kurenai, itachi full stun)
a gaara-sakura -chouji elvileg bejön és 3 légy egy csapásra
amúgy jó még: rin-chouji-sakura
shigure-chiyo -sasuke
gaara-shino-yoroi
hinata/kidomaru-shino-jirobou (megfelelő chakrával, gyors lopással)
tayuya-yoroi-hinata
amúgy konan tényleg gyenge
ma egy full reflect csapat volt ellenem, kankuróval volt szerencsém hogy neki mindegy
ha stun-os lett volna akkor végem, bár ígyis körökig vártam a hatás elmúlásokat és temari felezője mentett meg