ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #10710 Dátum: 09 szep 19, 16:02:46 » |
|
H annyi hsz.-t írt. (Hsz.= Hozzászólás) És ha ennyit írsz egyszerre egymás után, akkor gyorsan tiltani fognak. És nekem is lassít, és tuti h nem alapból teszi be xD Nah ON: Sakura S-hez má nem sok kell  Amúgy naru neked is van pár karid xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10711 Dátum: 09 szep 19, 16:28:19 » |
|
Valaki tudna segíteni a The Fifth of the Sound küldetésben Kidomaruval és sakonnal megcsináltam de jiroubouval meg tayuyaval nemtom megnyerni a 4rowot valaki tudna adni hozzájuk valami jó csapatot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #10712 Dátum: 09 szep 19, 16:30:30 » |
|
tayuya, jirobou, haku tayuya, jirobo, zaku tayuya, jirobo, temari ezeket próbáld ki ha szereted a tömegsebzőket. 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #10713 Dátum: 09 szep 19, 16:31:21 » |
|
háát... mondjuk ezt kiprobálhatod ,ha akarod Jiroubo,Shino,Hinata
Tayuya,Haku,Tenten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10714 Dátum: 09 szep 19, 16:32:28 » |
|
jah téll, amit naru írt azt is próbáld meg mert azok is jóók. kösz a kisegítést 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #10715 Dátum: 09 szep 19, 16:38:42 » |
|
Valaki tudna segíteni a The Fifth of the Sound küldetésben Kidomaruval és sakonnal megcsináltam de jiroubouval meg tayuyaval nemtom megnyerni a 4rowot valaki tudna adni hozzájuk valami jó csapatot?
jiroubou-tayuya-kidoumaru azt cső jók így együtt is miröl beszéltek nálam nem lassit semmi o_O
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10716 Dátum: 09 szep 19, 16:40:58 » |
|
hát nekem csak akkr mikor a fórum tetejére görgetek  tyuya, jirobo, kidomaru? ez nem az a team amivel kas felment Saninnra? úgy rémlik régebb időkről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #10717 Dátum: 09 szep 19, 16:42:24 » |
|
de talán az, meg engem is megvertek már azzal a csapattal 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 16:43:37 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10718 Dátum: 09 szep 19, 16:44:16 » |
|
hát igen, mind1 milyen chakra jön.  egyébként a bajnokságban kik maradtak "túlélők" továbbjutók? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10719 Dátum: 09 szep 19, 16:44:33 » |
|
Azok a karakterek megvannak nekem is, még Sakon is, azokkal lehet eredménye lenni mert akkor váltok szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #10720 Dátum: 09 szep 19, 16:46:30 » |
|
akk. már hinata-kiba-shigure, akár jounin szintig is elviheted velük
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #10721 Dátum: 09 szep 19, 17:07:10 » |
|
megkérdem még1szer mi az a rang a nevetek alatt?? Jounin meg Anbu stb. és mien bajnokság?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10722 Dátum: 09 szep 19, 17:10:31 » |
|
OFF: Max már leírta 1*. minnél több hozzászólást írsz, annál nagyobb lesz a rangod. ott van szám h mennyi hozzászólást írtál. és az szerint kapsz rangot. ON: bajnokság az amit mi szerveztünk setsunával. lemaradtál róla sajna de nem hiszem h ez volt az utcsó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #10724 Dátum: 09 szep 19, 17:19:27 » |
|
naru ne feledd el amit mondtam. 4 szó minimum 1 kommenthez. vagy különben kitiltanak. egyébként kit csinálsz most?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|