Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #10170 Dátum: 09 aug 26, 18:39:55 » |
|
okéé feljegyeztem..... legalább a D csoport is elkezdte....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10171 Dátum: 09 aug 26, 19:46:43 » |
|
Akkor hogy áll a D csoport???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10172 Dátum: 09 aug 26, 20:30:12 » |
|
D csoport: hát a D csoportból csak 2 harc volt és az is ugyan az.... Mancs vs. Renato harcból volt 2 és 1-1 lett a végeredmény... szal még van a D-ből: 10 küzdelem.... mondhatni D csoportból van még a legtöbb küzdelem.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10173 Dátum: 09 aug 26, 20:38:52 » |
|
Ino-Chouji-Sakura teamet tudom ajánlani kezdőknek! Nagyon faja! ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10174 Dátum: 09 aug 26, 21:20:52 » |
|
mondjon már valaki teamet hogy feljussak missingre
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10175 Dátum: 09 aug 26, 21:31:46 » |
|
Kipróbáltad, amit írtam? >_>
Tenten-Shika-Haku Tenten-Shika-Temari Sasuke-Oboro-Kankuro Temari-Zaku-Kankuro Gaara-Shino-Tayuya Tayuya-Sakon-Kidoumaru Tayuya-Kidoumaru-Jiroubou Jiroubou-Kidoumaru-Kankuro Sasuke-Sakura-Naruto Sakura(S)-Kiba-Tayuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10176 Dátum: 09 aug 26, 21:34:52 » |
|
zsolti99 Olvass vissza! Ugyanezt a kérdést naponta felteszik itt, és állandóan adják a tippeket!
Annak meg semmi értelteme ha óránként benyögöd hogy moggyatok má egy tímeeet! Ha előszzör nem válaszoltak, másodjára sincs garancia hogy mondanak tippet! Legfeljebb én sorba törlöm mindet, és húzom a rublikát felesleges hozzászólás címén! Játszál, kísérletezz, jöjj rá magadtól! Úgy tiudom hogy ez minden játék lényege! További jó játékot!
Moderátori közlemény: Túl sok szabálytalan hozzászólást vagyok kénytelen törölni ebből a topicból! Rövid, dupla, tripla és felesleges hozzászólások tömege! Vagy megszűnik, vagy ideiglenesen bezárom a topicot![/b]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 21:36:06 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #10177 Dátum: 09 aug 26, 21:37:47 » |
|
Oks, meg fog szünni Akkor még Sharko és őőő vááá bocs akárki is vagy, elfelejtettem a neved :S ellen kell játszanom és végeztem, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10178 Dátum: 09 aug 26, 21:41:06 » |
|
De nagyon rászálltak erre a topicra >.< Ki tehet arról, hogy ide írnak az értetlenek? Tök jó h mi szívunk miattuk...
Ixion, Peti1993 regisztrálva van a fórumra? Mert akkor feljöhetne esetleg, ha sharko is fent lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10179 Dátum: 09 aug 26, 21:41:26 » |
|
Renato: neked Sharko és Peti ellen kell még menned.... MAncsnak úgyszint. Petinek tudok szólni ha kell...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 21:42:25 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10180 Dátum: 09 aug 26, 21:48:20 » |
|
na helo elég rég irtam ide... látom nagyba megy a bajnokság, hajrá everyone! mit gondoltok az ujkarikat mien szinten lehet majd megszerezni? missin anbu esetleg jounin? mondjuk a missin nem tul valszinü, csak most anbu vok és addig nem mászok feljebb amig ki nem derül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10181 Dátum: 09 aug 26, 21:54:39 » |
|
Nah lejátszottam setsunával is.
2-0ra nyertem
tehát az én eredményeim: kas vs daniel 0-2 kas vs Nagy Ben 1-1 kas vs setsuna 2-0
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10182 Dátum: 09 aug 26, 21:57:41 » |
|
De nagyon rászálltak erre a topicra >.< Ki tehet arról, hogy ide írnak az értetlenek? Tök jó h mi szívunk miattuk...
kb. , ráadásul én triplát nem is láttam o_O szép volt kas énmár biztos nemjutok tovább
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #10183 Dátum: 09 aug 26, 21:58:49 » |
|
szép volt kas énmár biztos nemjutok tovább
matematikai sanszunk még van ne add fel
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10184 Dátum: 09 aug 26, 22:00:03 » |
|
jah ha feljönne Ben akkor kész lenne a B csoport....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|