Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9660 Dátum: 09 aug 23, 21:21:31 » |
|
setsuna akk most szeretnél privatba játszani?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9661 Dátum: 09 aug 23, 21:21:56 » |
|
Üdv Mursa,Kas ^^ Gratula Kimimaro-hoz,és Kas fejlődéséhez Dosu...Egyszer láttam én is azóta h elkezdtem.Vagy talán 2. Nekem meg Naruto nem jön...Deaki használ is narutot,BB Bajnokság!Tökéletes ötlet,én benne vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9662 Dátum: 09 aug 23, 21:22:30 » |
|
Szerintem jó ötlet a bajnokság. Én is benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9663 Dátum: 09 aug 23, 21:22:58 » |
|
inkább legyen nehéz mint hogy lesüllyedjek az ijenek szintjére, múlkor is mentem laddert 6bol 2en használták azt a low teamet. jouninok!
off. Mi az hogy low team ? elmagyaráznád ... ? ezt valahogy nem értem . ebbe a topicba még irni se lehet , próbálnám elküldeni erre kiirja hogy 2 új válasz érkezet... azért áljatok már le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 21:23:40 írta Yo-Yo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9664 Dátum: 09 aug 23, 21:24:17 » |
|
én is jelentkeznék, harmadiknak is kell lenni vkinek ixion : visszaigazolnál msnen? hát igen most aktív a topik, figyeljetek azér az 1percre Yo-Yo : a cheap team az amit non könnyü használni még a kezdőknek is ijen pl. a gaara-sakura-ino,haku-tenten-shika a low pedig az a személy aki használja magyarul noob Ixion : akk vegyél már fel te ugy 1xübb^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 21:27:21 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9665 Dátum: 09 aug 23, 21:26:31 » |
|
nálam nem jelezte. próbálj meg írni nekem. a bajnokságba én is benne lennék...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9666 Dátum: 09 aug 23, 21:27:35 » |
|
Neked csak annyi?! Írok,írok írok Figyelem,1 új hozzászólás.Átírom Figyelem 1 új hozzászólás,megint átróm erre Figyelem 2 új hozzászólás,mostmeg megint 1 új
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9667 Dátum: 09 aug 23, 21:28:31 » |
|
ezt most kinek akartad írni Ichigo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9668 Dátum: 09 aug 23, 21:29:51 » |
|
Lemaradt az idézet,ez Yo-Yo üzenetére ment volna,sry Mursa,mivel te szervezted a bajnokságot,nem kell egy kis "segéderő",mint a Soul-osoknál Reninek Den?Ha gondolod ide írd,ha meg nem akkor privátba
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 21:31:32 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9669 Dátum: 09 aug 23, 21:30:46 » |
|
értem. a bajnokság h is zajlana?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9670 Dátum: 09 aug 23, 21:32:02 » |
|
az okés h. mindenki benne lenne, de kinek lenne ereje és ideje ezt megszervezni? Ixion : akk vegyél már fel te ugy 1xübb^^
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9671 Dátum: 09 aug 23, 21:33:27 » |
|
Két csoport, a létszámtól függően két vagy 4 továbbjutó. Hármat játszol privátba, a győzelem ér egy pontot a vereség semmit, az jut tovább, akinek a legtöbb pontja van, egyenlőség esetén, az egymás elleni eredmény számít, körbe verés esetén újra játszotok. Utána már egyenes kiesés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9672 Dátum: 09 aug 23, 21:33:51 » |
|
én az előbb vettelek fel... de várj. kilépek és belépek újra. köszi Sama.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #9673 Dátum: 09 aug 23, 21:39:45 » |
|
nehéz volt feljutni kas? milyen csapattal sikerült?
annyira nem 10/4 jirobou tayuya kidoumaru szerencsére jókat kaptam, mindig sanninokat, így jól kaptam az xp-t értük
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9674 Dátum: 09 aug 23, 21:50:53 » |
|
Hármat játszol privátba