Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9525 Dátum: 09 aug 21, 19:31:28 » |
|
Ixion : wow elérted a fantasztikus 8rowomat mostmár nekem is resetelnem kell [/quote] jah eléggé izgalmas meccs volt a 8. row... szerintem a legszorosabb xD nem merem a 9.-et....xD
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9526 Dátum: 09 aug 21, 20:20:38 » |
|
Hát beszabehu.... Nem bír jönni olyan shinobi, ami nekem kell, felháborító >.< Shannaro!!! Szerk.: Végre jött egy KIBA... Kész mák. Már csak 1 Neji és 2 Sasuke kell! Szerk2.: Megjött Neji is xD És feladta... Szóval már csak 2 Sasuke!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 20:44:10 írta Mancs »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9527 Dátum: 09 aug 21, 21:50:36 » |
|
most éppen kit próbálsz megszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9528 Dátum: 09 aug 21, 22:55:18 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Moderátor
te hol szerezted meg kakasit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 23:26:59 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9529 Dátum: 09 aug 21, 22:57:22 » |
|
h érted h hol szereztem meg? xD a naruto arenaban a rangra gondólsz? ha igen akkor anbun.... egyébként tőlem ne kérdezzetek ilyeneket h milyen szinten szereztem meg egy karaktert. mindegyik karaktert azon a szinten csináltam meg amilyen szinten voltak. jó van olyan amit nem lehetett azon a szinten pl: neji S, gaara rehab de az a lényeg h nem mentem tovább szintet míg nem volt meg azok a küldetések amik arra a rangra voltak kiírva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 23:04:12 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9530 Dátum: 09 aug 21, 23:10:51 » |
|
aha köszi erre voltam kíváncsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9531 Dátum: 09 aug 21, 23:12:00 » |
|
oksa nem akartam veszekedni csak nem naon szeretem ha valamit szétszórtan csinálok, ebben pl: a küldetések. remélem érted/titek de gondolom nem csak én vagyok így a küldetésekkel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 23:12:43 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9532 Dátum: 09 aug 21, 23:25:29 » |
|
hát igen az lehetséges
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9533 Dátum: 09 aug 21, 23:27:10 » |
|
egyébként Ricsy te mióta arenazol és hányas szintű vagy? ha nem esik nehezedre akkor kiváncsi lennék h kik vannak meg karakterek közü.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9534 Dátum: 09 aug 21, 23:31:10 » |
|
Ixion te mire nem vagy kiváncsi^^ ja és megint jounin vagyok hál istennek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 23:33:06 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9535 Dátum: 09 aug 21, 23:33:59 » |
|
egyébként Ricsy te mióta arenazol és hányas szintű vagy? ha nem esik nehezedre akkor kiváncsi lennék h kik vannak meg karakterek közü. hát én nem régen kezdtem az arénázást egész pontosan tegnap előtt itt a statom http://kepfeltoltes.hu/view/090822/3222771_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9536 Dátum: 09 aug 21, 23:34:12 » |
|
hát én sok mindenre kíváncsi vagyok tudot te jóól setsuna egybként reseteltél és felmentél jouninra vagy visszaestél anbura és feljutottál megint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9537 Dátum: 09 aug 21, 23:36:14 » |
|
elég csúnyán visszaestem -2vel de már vége úgy döntöttem inkább megvárom az új karikat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 23:36:56 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #9538 Dátum: 09 aug 21, 23:37:00 » |
|
öö felvesztek a clanotokba? légyszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9539 Dátum: 09 aug 21, 23:37:44 » |
|
na látod megy ez tudtam én és most kire hajtasz? Ricsi nyugodtan... még ma felveszlek. asszem 2 perc és el lesz küldve a meghívó de tudnom kéne a anruto arena nevedet....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 23:38:28 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|