Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9435 Dátum: 09 aug 21, 11:08:31 » |
|
azért van még mindig +7ed? zsolti99 : igen általában azok a jobbak pl. anko, anko-neji-chiyo/sai egy halálos csapat, de ha kilövik ankot ott bebuktad
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9436 Dátum: 09 aug 21, 11:08:53 » |
|
na így már mindjárt más.... legalább mostmár őket is tudod hazsnálni sok sikert a fejlődésbe 15 lvl. ah azért van mert ma elkezdtem játszani és még csak 7-et mentem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 11:09:25 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9437 Dátum: 09 aug 21, 11:10:10 » |
|
xD kösz azért reseteltem 16 lvl en mert unatkoztam xD
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9438 Dátum: 09 aug 21, 11:11:04 » |
|
addig ne unatkozz míg nincs meg minden karid...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9439 Dátum: 09 aug 21, 11:13:55 » |
|
pls elmondaná nekem hogy anko skilljei mire jó? mert nem értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9440 Dátum: 09 aug 21, 11:14:48 » |
|
ezt ráhagyom setsunára mivel én utálom ankot és nem is játszok vele 1* próbáltam ki azt szerintems emmire sem jóó, de van aki tudja kezelni vagy mi.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9441 Dátum: 09 aug 21, 11:17:51 » |
|
a dual pin 5öt sebez minden körben+nem rejtőzhet el akire felrakod és nem redukálhat sérülést , mindig ezzel kell kezdeni! aztán rárakod a twin snakest, az azt tudja h. +7sérülést kap az ellenfél a nem affliction skillektől+így a dual pin is 12őt fog sebezni körönként a hidden shadow snake hand-et nem szokás használni, mert nem olyan jó
Ixion : kösz tudtam ezt fogod csinálni
szal berakod mellé nejit, dual pin-->gentle fist-->nem rejtőzhet el és bekapja a másik 25öt vagy 64 palms és akk a következő körben is bebuk 1 chakrát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 11:19:11 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9442 Dátum: 09 aug 21, 11:19:27 » |
|
nincs mit stesuna..... te jobban eltudod magyarázni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9443 Dátum: 09 aug 21, 11:20:10 » |
|
ajjj mindig vesztek nem tudok fel mennoi 16 ra 15 leszek és egyböl - 2 és visza esek 14 re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9444 Dátum: 09 aug 21, 11:21:22 » |
|
jah látom..... egyébként setsuna most veszem észre már alig hiányzik néhány karid...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9445 Dátum: 09 aug 21, 11:24:14 » |
|
már csak sai kell, de ugydöntötem majd sanninként megszerzem
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9446 Dátum: 09 aug 21, 11:24:17 » |
|
azt nem értem küldikbe miért nem minus row kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9447 Dátum: 09 aug 21, 11:25:54 » |
|
LoL küldetésbe - row? xD azért vannak az ilyen küldetések h érzékeltesék velünk h milyen küldetések lehetnek a narutoba... sőt ott még nehezebb is sokkal... mivel mi csak ülünk a gép előtt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9448 Dátum: 09 aug 21, 11:31:09 » |
|
sztem ebbe a game be az nem jó hogy nem mozognak a karakterek meg kéne csinálni h például konohába kezdünk és majd egyszer elérünk yirajahoz és meg kell tanulni a rasengant meg chunin vizsgán kéne nyerni hogy chunin legyélk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9449 Dátum: 09 aug 21, 11:32:20 » |
|
szerintem az már eléggé bonyolúlt lenne. ebben a játékban éppe ez az érdekes.... zsolti egyébként én a helyedben resetelnék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|