ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9345 Dátum: 09 aug 19, 11:46:32 » |
|
De az se lenne rossz, ha elmagyarázná valaki a Haku - Tent-Ten - Shikamaru team stratégiáját... Akkor örülnék, mert sok helyen írják... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9346 Dátum: 09 aug 19, 12:52:19 » |
|
na hii vagyok... az msn címem benne van a profilomban egyébként a shika, haku, tenten csapat azért jóó mert: mind 3 stunnol..... mind3 tud sebezni egyszerre 3 embert.... hakura felrakod a tükröt akkor védelem alatt áll kivéve ha naruto S van ellened... na mind1 és ha ráraktad akkor az a 30-as támadása mindenkire hat... 3* tudod használni ha van olyan chakrád..... de én úgy szoktam h tükröt felrakom támadom 2* és utána lestunnolom mind3 emberét 2 körig... és közben raom a shika kezeket a többiekre és ez közbe +ba a tenten stratégiát használom avgyis a 15-ös támadást..... és mint tudjuk haku 2 körig tudd stunnolni 3 embert ha a tükör van rajta és utána rakod a kezeket shikával rájuk de akk is csak 2 emberre ezért jön tenten a képbe és ő lestunnolja míg rárakod a 3. kezet az utolsóra.... és mire megint ő jönne lestunnolod shikával 2 körig. aztán míg stunnolva vannak addig megint rárakod hakura a tüköt.... na és így tovább remélem érthetőő
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9347 Dátum: 09 aug 19, 15:07:27 » |
|
hakura felrakod a tükröt akkor védelem alatt áll kivéve ha naruto S van ellened...
chiyo is át üt a védelmen sai is....missing nin szintre kitaláltam egy jo csapatot mert ott sokan használnak hakut kisameBD-sai-chiyo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9348 Dátum: 09 aug 19, 15:48:14 » |
|
missing nin szintre kitaláltam egy jo csapatot mert ott sokan használnak hakut kisameBD-sai-chiyo
de jó hogy mindenki kap kisameBD-t csak én nem és am. kiba is megviccelheti hakut, inkább a hinata-kiba-shigurét használd már csak ezért is : Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 15:50:15 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9349 Dátum: 09 aug 19, 16:02:23 » |
|
de kibával kétesélyes...sai tud stunnolni invu alatt és chiyo is ugyh felváltva jo kis stunnerek plussz kBD is stunnol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9350 Dátum: 09 aug 19, 16:04:22 » |
|
tudom később nem jók de missing-nin ig elég használható csapat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 16:06:17 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9351 Dátum: 09 aug 19, 16:05:57 » |
|
meg akkor már inkább a kurenai csapatot használnám...azzal jo vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9352 Dátum: 09 aug 19, 16:07:23 » |
|
nem is neked montam hanem max-nak ő van most gondban a ladderrel
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9353 Dátum: 09 aug 19, 16:27:19 » |
|
értem akk bocs h beleszoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9354 Dátum: 09 aug 19, 17:12:19 » |
|
én most kipróbáltam asetsuna csapatát de nekem egyáltalán nem jött be.. xD kikapok 1 shika, haku, naruto csapattól xD
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9355 Dátum: 09 aug 19, 17:13:45 » |
|
hát shiguret én is utálom....néha nagyon nem megy vele a game
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9356 Dátum: 09 aug 19, 17:18:34 » |
|
na f....ck stesuna leírta ezt a csapatot én kipróbálom, vesztek és most jöhet a reset.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9357 Dátum: 09 aug 19, 18:20:59 » |
|
8-4 es stattal megint reset lesz nekem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9358 Dátum: 09 aug 19, 20:10:00 » |
|
huh akk. jól álltok, lehet holnap énis nekilátok resetelni mivel nem nagyon van esélyem megszerezni sait. nem értem Ixion öcsém +14et nyomott azzal a csapattal és nem segitettem neki
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9359 Dátum: 09 aug 19, 21:47:55 » |
|
heh... nekem nem jött be ez a csapat.. maradok a : Naruto S, Kakashi, Ino teamnel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|