Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9285 Dátum: 09 aug 18, 19:59:14 » |
|
Nekem meg jöhetne egy Ladderes tem. Mert ez nemjó, amit most hülyeségből használtam xD
Shikamaru-Tenten-Temari nem ezzel ment akkor is amikor lelettek nerfelve
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9286 Dátum: 09 aug 18, 20:00:28 » |
|
Shikában annyira nem vagyok jó... Se Tenten-ben, de mingyárt kipróbáom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9287 Dátum: 09 aug 18, 20:03:35 » |
|
Adamems ha neked bejön ez a csapat akkor próbáld meg vele..... nemértékelem mert én yoroit nem tudom kezelni... Max neked és a tööbbieknek ajánlom meg persze Adamemsnek is: NAruto S, kakashi, ino kabuto, sakon, shizune (Adamemsnek) Yiraiya, lee S, hinata hidan, shizune, naruto kyuubi Adamemnek továbbra is: Sakonra írtam már Jirobou, zaku, temari kidomaru, zaku, tenten tayuya, haku, zaku/tenten remélem segítettem ;)nektek....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9288 Dátum: 09 aug 18, 20:05:07 » |
|
Adamems ha neked bejön ez a csapat akkor próbáld meg vele..... nemértékelem mert én yoroit nem tudom kezelni... Mért nem tudod kezelni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9289 Dátum: 09 aug 18, 20:05:59 » |
|
hm.... igazából Yoroival mentem 1* és naon nem jött be.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9290 Dátum: 09 aug 18, 20:06:11 » |
|
Nekem ebből Naruto(S), Hinata, Ino van meg amit nekem IS ajánlottál Hang 5ösből pedig csak Tayuya, meg Kidoumaru van meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9291 Dátum: 09 aug 18, 20:07:27 » |
|
ohh.... bocsi tényleg csak mondtam pár csapatot.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9292 Dátum: 09 aug 18, 20:08:30 » |
|
Ha megszerzek minden hiányzó karit..: Asuma,Kurenai,Baki,Kimimaro,Rehab Gaara,Kazekage Gaara,Shigure,Oboro,Neji(S)... akkor valaki tud majd csapatot mondani Jouninra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9293 Dátum: 09 aug 18, 20:08:47 » |
|
Nekem is mondj vmit Mert most kellenének a győzelmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9294 Dátum: 09 aug 18, 20:10:11 » |
|
persze tudok mondani majd eameket h feljebb tudjatok jutni..... Max neked most kell a team vagy neked is majd csak jouninon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9295 Dátum: 09 aug 18, 20:11:32 » |
|
Nekem mindig kell. De most nagyon kell egy ladderes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9296 Dátum: 09 aug 18, 20:11:39 » |
|
Nekem is mondj vmit Mert most kellenének a győzelmek. Tenten-Temari-Shika/Haku-Tenten-Shika - Stun és Aoe nagyon sokat Naruto-Sasuke-Sakura - sok reduction és stunos damage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9297 Dátum: 09 aug 18, 20:12:23 » |
|
na látod Adamems már mondja a teameket nem is kellek ide én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9298 Dátum: 09 aug 18, 20:22:23 » |
|
Megvan a 6 row Gaaraval!! Tehát így meglett Kimimaro és Rehab Gaara egyik része is! >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9299 Dátum: 09 aug 18, 20:22:29 » |
|
megint visszaestem 22-re minidg ez van hogy felmegyek 23-ra aztán vissza aztán fel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|