Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #9270 Dátum: 09 aug 18, 19:32:38 » |
|
már kezdem unni h azt mondom nektek h én megmontam meg h: blablablabla.... egyébként midnnekinek grat!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9271 Dátum: 09 aug 18, 19:37:29 » |
|
Ladderben nembaj annyira, ha kikapok kicsit xD Úgy lesz, h eljutok vmeddig, összeszedek sok karit, aztán resi háháhháá xD Demég ne reménykedjünk ennyire xD Még Jirobou-nak sikerülni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9272 Dátum: 09 aug 18, 19:38:09 » |
|
és most h állsz az utolsóval?? kik ellen mész??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9273 Dátum: 09 aug 18, 19:38:25 » |
|
Na kérem újra mert asszem még nem kaptam választ Kérek csapatokat Kimimaro megszerzésére.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9274 Dátum: 09 aug 18, 19:38:49 » |
|
MIIIIIII?????? RÉGEN LADDERBEN HA VESZTETTEM NEM VESZETT EL A ROW :@@@@@ B****us mááá... Nemigaz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9275 Dátum: 09 aug 18, 19:39:58 » |
|
MIIIIIII?????? RÉGEN LADDERBEN HA VESZTETTEM NEM VESZETT EL A ROW :@@@@@ B****us mááá... Nemigaz....
Szerintem szerezd meg Missing-Nin-en nekem is ott ment xD
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9276 Dátum: 09 aug 18, 19:41:17 » |
|
Na kérem újra mert asszem még nem kaptam választ Kérek csapatokat Kimimaro megszerzésére. szal kimimarot szeretnéd megszerezni..... úgy tudom ott leevel kell nyerni 6 rowot.... javaslom ezt a teamet: lee, gaara, naruto S ez naon bejött nekem és másoknak is gondolom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9277 Dátum: 09 aug 18, 19:41:58 » |
|
Azlesz. Akk fejlődök xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9278 Dátum: 09 aug 18, 19:42:05 » |
|
Na kérem újra mert asszem még nem kaptam választ Kérek csapatokat Kimimaro megszerzésére. szal kimimarot szeretnéd megszerezni..... úgy tudom ott leevel kell nyerni 6 rowot.... javaslom ezt a teamet: lee, gaara, naruto S ez naon bejött nekem és másoknak is gondolom.... Ja de elő küldihez is kéne. csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9279 Dátum: 09 aug 18, 19:42:43 » |
|
jah a hang 4-es hez?? hm.... Max akk nem sikerült a 4?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 19:43:32 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9280 Dátum: 09 aug 18, 19:45:32 » |
|
Ez rossz ötlet volt xD Naruto - Naruto(S) - Kankuro team. Nemtook egyszerre kettő Rasengan-t nyomni xDDD
Nem sikerült... Am. most Ladderezek, h fejlődjek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 19:46:25 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9281 Dátum: 09 aug 18, 19:47:37 » |
|
jah értem, de nem baj majd a magasabb szinten....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9282 Dátum: 09 aug 18, 19:48:34 » |
|
Ja... Hátha akkor jobban fog majd menni... Lol nyertem ezzel a team-mel Nah még1et ezzel hátha
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 19:50:16 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9283 Dátum: 09 aug 18, 19:56:40 » |
|
Ixion akkor tudsz pár csapatot adni? Értékeljétek ezt a csapatot: Kidomaru-Shizune-Yoroi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 19:57:48 írta Adamems »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #9284 Dátum: 09 aug 18, 19:58:37 » |
|
Nekem meg jöhetne egy Ladderes tem. Mert ez nemjó, amit most hülyeségből használtam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|