Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8955 Dátum: 09 aug 17, 20:57:43 » |
|
huhúúú.... látom nagyon megy itt valakinek az arenazas....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8956 Dátum: 09 aug 17, 21:00:27 » |
|
hát énse tudom de megprobálom még 1 szer
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8957 Dátum: 09 aug 17, 21:04:10 » |
|
hát megmondom az őszintét..... nekem egyáltalán nem megy az arenázás.... nemtudok nyerni csak ha feladják xD nemtudok 1 normális csapatot....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8958 Dátum: 09 aug 17, 21:10:39 » |
|
huhúúú.... látom nagyon megy itt valakinek az arenazas.... ajj nem kell cikizni kiprobáltad a hidan-shizune-knarutot? vagy itt van még: gai(s)-itachiBD-shizune orochimaru-sai-hinata/anko
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8959 Dátum: 09 aug 17, 21:11:41 » |
|
nekem sokk bejöt amit nem olvastam pl temari shikamaru s és lee meg neji iruka k naruto is bejött meg még tudnék vagy 20 nem akarok dicsekedni najó nem is tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8960 Dátum: 09 aug 17, 21:13:12 » |
|
A hidan-shizune-knaruto jó ladderben? mert akkor kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8961 Dátum: 09 aug 17, 21:13:41 » |
|
remek 2x volt velük 9 rowom és most is asszem 4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8962 Dátum: 09 aug 17, 21:14:11 » |
|
most éppen renato javaslatát fogadtam meg és beis jött.... a lee, gaara, shino team.... sannin szinten xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8963 Dátum: 09 aug 17, 21:24:49 » |
|
nekem meg nem jött be chunin szinten na mára távozom ifju tanitványok az erö legyen veletek mély hangon: térj át a sötét oldalra azthiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8964 Dátum: 09 aug 17, 21:30:22 » |
|
Játszottam egyet sharko teamével... Stunner csapat ellen, öt körig nem tudtam mit csinálni, aztán megszívattam Hidannal a Gaaráját a Kyuubival meg a TenTenjét, Shizunét egyből lekapta szinte. Tayuya ellen meg kitaktikáztam szal épphogy nyertem, Hidannak maradt 19 hpja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8965 Dátum: 09 aug 17, 22:22:24 » |
|
én meg egyfoyltába nyertem quickben a gaara,lee shino teammel és elkezdek játszani ladderben is az elsőt meg is ynertem aztán erre vesztek 2*.... már nagyon elegem van az ilyen csaló ge.....ikből..... ilyenkor úgy szét tudnám verni a pofájukat mellesleg a 2. gaara,ino, sakura teamel volt a kis bu..i :@ bevédem shinoval az összes emberem és gyűjtöm a chakrámat és rárakom leere azt a kaput.... erre rárakja sakura azt az idegbeteg rohadt pofáját ami 5 körig tart és hazsnálom rajta a lotust és elkezdek örülni h legyőzőőm za ilyenk köcs...ket akik ezt használják ladderbe erre meg nemhal bele marad 5 élete és ettől kezdve meghaltam..... olyan ku...va ideges lettem h azthittem megkeresem a ygereket és addig verem míg észhez nem tér....:@:@:@:@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8966 Dátum: 09 aug 17, 22:24:43 » |
|
Én i sszoktam az általad említett csapatot használni... De miért is csalás ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8967 Dátum: 09 aug 17, 22:26:56 » |
|
Gaara-Lee-Shino teammel megyek én is... Sasuke-Zaku-Sakon ellen. Mindjárt írom szerk.-ben az eredményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8968 Dátum: 09 aug 17, 22:27:23 » |
|
talán mert arra jóó h embereket szerezz quickben de h ladderben iylet használjonvalaki eléggé szánalmas dolgok, főleg Sannin szinten... nem is értem h lehet iylen mélyre süllyedni... most annak a nyomorék gyereknek köszönhetem h eldöntsem h próbáljam-e meg magasabb szintre menni, mert ha vesztek már visszaesek jouninra.... pff istenem grat ennek az amerikai....... inkább nem mondom ki....:@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8969 Dátum: 09 aug 17, 22:31:54 » |
|
Gyá, mekkora ez a Lee... Akkora mákom volt, összejött egy csomó taijutsu és 2 120-as Lotussal elraktam a francba Sasuke-Zaku-Sakon-t 1 row már van.... >.< Nem bánnám ha lenne surrender...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 22:32:52 írta Mancs »
|
Naplózva
|
|
|
|
|