zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8895 Dátum: 09 aug 17, 13:55:26 » |
|
hát igen az a baj hogy nem frissitik de azért van pár ami jó kb (2) xD
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8896 Dátum: 09 aug 17, 14:29:03 » |
|
Hm, azt hittem ez a topic be lett zárva. Jippí, nem. Kazekage sama, te hol nézted meg, hogy milyen karaktereket tesznek majd be? Melyik topicban találtad? Mert én kerestem, de csak az egyensúlyhoz kapcsolódó változtatásokat találtam :S Jó lenne, ha segítenél ebben >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8897 Dátum: 09 aug 17, 15:07:59 » |
|
Ezek lesznek, meg még írták egy hírben hogy tesztelik az új Shinot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8898 Dátum: 09 aug 17, 15:08:21 » |
|
itt egy jó team nekem bevált többször is :Kyuubi naruto-Iruka-Neji Mancs tudnál nekem intézni egy meghívot abba a clánba amibe te is vagy mert akkor kilépek a hgc-böl arénás nevem zsolesz1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 15:11:28 írta zsolti99 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8899 Dátum: 09 aug 17, 15:17:04 » |
|
Zsolti, klánba meghívót Ixion tud küldeni, de Ő is szokta olvasni ezt a topicot, szóval szerintem hamarosan megy majd egy a részedre! Adamems: Azt tudom hogy ezek lesznek, csak Kazekage sama említett valami topicot, vagy fórumot, és arra akartam rákérdezni, hogy konkrétan melyik Naruto Arenas topicban olvasta őket, mert szeretném én is megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8900 Dátum: 09 aug 17, 15:22:09 » |
|
köszi Mancs az infóért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8901 Dátum: 09 aug 17, 15:30:19 » |
|
No problemo! Kössz a Tenten-Shika-Temari csapatot! Nagyon megy velük >.< Egyszerre lesz meg Shika(S) és Tenten(S) Tudom volt már 1 rakat Gaara team, de mivel én béna vagyok Gaaraval szeretnék kérni még egy csapatot, amivel gyorsan megvan a 6 row >.< Megvan Shika(S) és Tenten(S) !!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 15:36:12 írta Mancs »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #8902 Dátum: 09 aug 17, 17:11:09 » |
|
Mancs: Bár én nem Kazekage vok, de a választ tom : még régebben volt kiírva, h egy bizonyos topicba (amit már bezártak) lehet betenni saját karaktereket, amikből majd be lesznek rakva az újak Adamems: ezeket a képeket te kerested ki vagy egy bizonyos admin tette egy topicba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8903 Dátum: 09 aug 17, 17:32:14 » |
|
Mancs: Bár én nem Kazekage vok, de a választ tom : még régebben volt kiírva, h egy bizonyos topicba (amit már bezártak) lehet betenni saját karaktereket, amikből majd be lesznek rakva az újak Adamems: ezeket a képeket te kerested ki vagy egy bizonyos admin tette egy topicba? Hát keresgetem ilyen misszió guidekben és a shippuuden misszióknál ki voltak ezek rakva, meg alattuk hogy hamarosan meglesz a leírás...
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8904 Dátum: 09 aug 17, 17:33:01 » |
|
szevaszok megnt itt volnék..... az előzőket nézve látom zsolti belépne a klánba.... oks a meghívó már elis lett küldve.... csak visszakell igazolnod
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8905 Dátum: 09 aug 17, 17:35:56 » |
|
Ixion én is belépnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8906 Dátum: 09 aug 17, 17:36:33 » |
|
persze nyugodtan.... csak mond a neved Adamems hoppá csak oda kellett volna figyelnem ugyan az a neved.... bocsi xD el is lett küldve a meghívóóó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 17:40:07 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8907 Dátum: 09 aug 17, 17:42:39 » |
|
Én pedig meg is kaptam és be is léptem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8908 Dátum: 09 aug 17, 17:44:53 » |
|
oksa... sok sikert a fejlődésben és a karakterek megszerzésében ha kell valami segítség szólj nekünk..... és zsolti99 neked elküldtem a meghívót, szal nyugodtan leeht visszaigazolni....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 17:52:54 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8909 Dátum: 09 aug 17, 18:04:36 » |
|
meglesz vagyis megvan csak be kellet irnom hogy www.naruto-arena.com és clan panel clan invitation és szenvedni 2 percet és elfogadni és már bent is vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 18:07:02 írta zsolti99 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|