Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8385 Dátum: 09 aug 05, 23:24:20 » |
|
semmi gond mindjárt megérkezik 1 levél az arenaba h visszaigazolj...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8386 Dátum: 09 aug 05, 23:29:35 » |
|
Höhö, próba cseresznye, hátha vki fél 1kor Gaaraval szerencsétlenkedik xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8387 Dátum: 09 aug 05, 23:30:12 » |
|
hát igen, soha nem lehet tudni h mikor jön 1 gaara.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8388 Dátum: 09 aug 05, 23:31:05 » |
|
Hát, ennek csak a képe volt Gaara >< Az is valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8389 Dátum: 09 aug 05, 23:33:26 » |
|
valami h a képénél gaara van de ha legyőződ akkor nem lesz nagybetűssel h gaara készen van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8390 Dátum: 09 aug 05, 23:35:02 » |
|
Ez az én nagy bajom xD Szerintem ha kész lesz CSS rámegyek Zabura, aztán Lee (S)-re... Vagy ötlet, melyik kari legyen CSS után, aki hasznos Chuuninként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8391 Dátum: 09 aug 05, 23:38:08 » |
|
Zabuzát azt szerezzd meg utána pedig Tenten S vagy Lee S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8392 Dátum: 09 aug 05, 23:39:19 » |
|
Én is erre gondoltam, úgy akarok ladderezni h meg van minden kari, ami csak lehet... ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8393 Dátum: 09 aug 05, 23:40:49 » |
|
ezt jóól teszed, én (is) úgy játszottam h amilyen rangú vagyok azon a rangon megcsinálok minden küldetést... mert nem szeretek mindent összevissza otthagyni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8394 Dátum: 09 aug 05, 23:41:53 » |
|
úgyis kell, később ne kelljen genin küldetéseket csinálni mint pl. nekem lol mostlátom h. eliditottam 1mecsset aztán annyit veszek észre most h. 2emberem már ki is ütötték:D
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8395 Dátum: 09 aug 05, 23:43:03 » |
|
setsuna, LOL Egyb. 1 hete kb. meguntam NA-t de most megint megjött a kedvem ^_^ Így nyelvvizsga után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8396 Dátum: 09 aug 05, 23:43:20 » |
|
megint lefagyott a géped?? a naruto arena meg magától megy tvább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8397 Dátum: 09 aug 05, 23:45:08 » |
|
neem csak nem figyeltem hogy már megy a meccs nem volt fontos mert nemvolt az ellenfélnek shizunéje belöle még 2 kéne és akk meglesz jiraiya
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8398 Dátum: 09 aug 05, 23:46:23 » |
|
az naon jóóó..... sok sikert Jiraiyahoz, meg persze h jöjjön Shizune....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8399 Dátum: 09 aug 05, 23:50:08 » |
|
kár hogy amikor jön akkor is felidegel, mikor már majdnem kiütöm az egyik emberét akkor felhealeli. most mond meg lehet ennél idegesitőbb vmi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 23:54:06 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|