Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8265 Dátum: 09 aug 04, 20:56:02 » |
|
pedig most milyen jól indult az esti ladderezésem...és most rowban 3x kikaptam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8266 Dátum: 09 aug 04, 20:58:49 » |
|
hát igen ezek szopa.......nak..
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8267 Dátum: 09 aug 04, 21:05:43 » |
|
Nem bírok felmenni sanninra, amilyen szerencsétlen vagyok... Pedig ez a csapat eleinte nagyon bevált, de már 4edszerre veszítek vele rowban ( le is mentem lvl 27-re :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 21:07:09 írta Zalan96 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8268 Dátum: 09 aug 04, 21:26:35 » |
|
próbáld ki Asuma S-et és rakj mellé valakiket... mivel asuma s levesz mindenkitől 40-et és az már alapból jó... rakd be mellé a kyuubi 4 farkú narutot mert az meg 20-at vesz le körönként.... és az már jóó xD szal dobj be még valakit azt csá...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8269 Dátum: 09 aug 05, 10:28:33 » |
|
Vagy próbálkozz olyan teammel, amivel elvernek téged >< Egyébként, lehet h. csak peches vagy xD Mert nagy szerencse kell ahhoz is, hogy megfelelő chakrát kapj ^_^ Bár én inkább nem szólok semmit, még mindig Zabuzára vadászom >< A Quick Gamekben állandóan surrenderezem, hogy gyorsan jöjjön másik csapat, de általában ugyanazt kapom vissza, mint aki ellen az előtt feladtam... *_* Mondjuk, statot nem ront, de nem bánnám, ha végre jönne 1 Zabuza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dupla0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8270 Dátum: 09 aug 05, 10:39:35 » |
|
CSá még új bvagyok a játékban és chuninná akarok fejlődni, nem tudnátok adni egy csapatot amivel el tudok fejlődni, az alapokon kívül megvan naruto(s),jiroubou,kidoumaru,tayuya,sakon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8271 Dátum: 09 aug 05, 10:40:18 » |
|
próbálkozz úgy h az egyik barátod ugyan olyan rangra megy fel mint te és megbeszélitek h mikor nyomjátok meg a quicket és akk megkapod a haverod és ak feladja azt kész is... én így segítettem 1 barátomnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8272 Dátum: 09 aug 05, 10:45:09 » |
|
Naruto S az szerntem minden képpen legyen benne, mivel a rasengan 40-en sebez bármikor, ha védekezik az ellenség akkor is, ha meg nincs rasengan akk bedobod rá a fejet és akk alapból kapsz a köv körben rasengant és nemtom hány % védekezés van rajta..... na szal naruto S-t ajánlom az tuti.... a másik lehet Sakon mert feltudja tölteni az erejét és 40-en sebez mint naruto S és ahhoz csak 1 taijutsu kell..... és feltod az emberre rakni a nemtom hányas támadást örökre és kapsz védekezést is Sakonra.... szal szerintem a másdik Sakon legyen..... az utolsót pedig akivel jóól mész olyat... szerintem ez megfelelő team lesz... sok sikert, de azért próbáld ki előbb quick gameban.... h megy-e a csapattal.... persze ne csak 1 menetet menj mert lehet h rosszúl jön a chakra megilyenek.... szal szerintem minimum 3* próbáld meg... sok sikert....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_of_the_desert
Újonc
Nem elérhető
missing-nin
|
|
« Válasz #8273 Dátum: 09 aug 05, 11:00:50 » |
|
hali, missing-nin vagyok és föl szeretmék menni anbu-rs, tudnátok mondani egy jó csapatot, légyszi. eddig tök jól ment aztán nemtom egy 15 játék ota csak vereség (illetve egy gyözelem közte) . szoval van sakon, tayuya, kidomaru, naruto (S), shikamaru (S), Lee (S). Kérlek segíts
|
|
|
Naplózva
|
The devil not sleep!
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8274 Dátum: 09 aug 05, 11:07:21 » |
|
Ajánlom Naruto S-t most nem írom le h miért nézzd meg amit az előbb írtam... Ino-t is ajánlom mivel tud blokkolni és minden blokkolásával levesz életet.... és az genjutsuba kerűl.... és végűl vagy Sakont, Hakut, esetleg a kicsi narutot ajánlom még... próbáld ki h bejön-e....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8275 Dátum: 09 aug 05, 11:53:34 » |
|
hali, missing-nin vagyok és föl szeretmék menni anbu-rs, tudnátok mondani egy jó csapatot, légyszi.
kyuubi narutót mindenképpen használd mer szinte minden csapatba jó és minden szinten is
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8276 Dátum: 09 aug 05, 11:59:24 » |
|
igen én is mondtam volna de felsorolta h mik vannak meg neki az alap embereken kívűl és azt nem mondta.... de becsülöm h ilyen tapasztalt vagy barátom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8277 Dátum: 09 aug 05, 12:00:46 » |
|
Chuuninra én: Tayuya-Kidoumaru-Jiroubou-val mentem fel, ezzel a csapattal mindenféle chakrát tudsz hasznosítani és ált. nem is ütik egymást a képességek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8278 Dátum: 09 aug 05, 12:03:23 » |
|
LoL... akkor jóól bánsz Tayuyával... én nem tudok Tayuyával egyáltalán menni, olyan gyenge....xD szerintem. max annyit tudtam csinálni, hogy nyerjek 4* vele zsinorban.... mivel az kötelelő mission volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8279 Dátum: 09 aug 05, 12:05:14 » |
|
ja télleg nem is láttam h. nincs kyuubi narutója de ha meglesz akk. használja mert nagy segitség
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|