MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8145 Dátum: 09 júl 23, 23:29:49 » |
|
ooo hát igen jouninként nekem is vannak szép emlékeim jinchurikikről és köszi a csapatot kipróbálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8146 Dátum: 09 júl 24, 00:16:26 » |
|
akkor jó már azt hittem csak velem ijen szemét a game itt a meccs, láthatod a csapatom akcióban --> http://www.youtube.com/watch?v=weTRNkusAAw2:59-nél dőlt el sajna az ellenfél javára
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8147 Dátum: 09 júl 24, 07:59:34 » |
|
ooo hát igen jouninként nekem is vannak szép emlékeim jinchurikikről és köszi a csapatot kipróbálom hát nekem meg magárol a jinchuuriki szintröl vannak szép emlékeim nah mind1 hát setsuna tényleg pech ed volt....ha a rasengan nem viszi le az életedet 20 ra....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 24, 08:00:13 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8148 Dátum: 09 júl 24, 11:55:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8149 Dátum: 09 júl 24, 12:20:23 » |
|
nekem még kb. 3győzelem kell, hogy jounin legyek
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8150 Dátum: 09 júl 24, 12:36:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 24, 14:12:18 írta Kageko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8151 Dátum: 09 júl 25, 12:47:23 » |
|
na most tényleg kéne egy kis segitség aki megcsinálta kakashival a 8rowot az milyen csapattal csinálta meg? 6ig jutottam elsőre de úgyhogy 3man feladták azóta nemnagyon megy vele szerk. közbe már megvan hagyjátok:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 13:42:16 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8152 Dátum: 09 júl 25, 22:54:35 » |
|
srácok vki világositson má fel h hogyan müködnek ezek a klán háboruk, me a szisztémát vágom de hol és hogyan bonyolitják le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henorbert
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8153 Dátum: 09 júl 30, 14:07:11 » |
|
Hello!azt szeretném kérdezni hogy milyen csapattal legyek hogy jounin legyek mert most anbu vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8154 Dátum: 09 júl 30, 14:29:44 » |
|
én a kyuubi naruto-gai-ino teamet használtam
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #8155 Dátum: 09 júl 31, 13:26:40 » |
|
bocsi h mostnaáig nem írtam de nem voltam itt.... én henorbert-nek üzenem h ezt a csapatot próbáld ki mert ez nekemnagyon bejött.... : Naruto S, Kakashi, Zabuza
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8156 Dátum: 09 júl 31, 14:25:08 » |
|
jah láttam h. bannoltak egyébként én még mindig nem támogatom az azonos chakrát használó csapatokat, de kinek mi jön be úgy jáccik
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8157 Dátum: 09 júl 31, 20:49:07 » |
|
hát én azért választottam, mert: Naruto S-nél magadra rakod a kyuubi fejet és közben valakit leblokkolsz a kakashinál a ninja dogokkal és közben a köv körben meg jön ninjutsu és taijutsu és akk végre is tod hajtani a teljes K.O-t zabuza meg azért h a ködöt midnenkire rakod és akk pl: tenten nemtudja használni ellened az iylen szarságokat... másrészt ha meg nincs ninjutsud és van taijutsud akkor használhatod a 45-ös sebzést...szal megéris zerintem...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8158 Dátum: 09 júl 31, 20:52:02 » |
|
elnézést de zabuzának a ködje tutömal már nem olyan mint régen....már nem blokkolja le tentent meg a hasonlokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8159 Dátum: 09 júl 31, 20:54:49 » |
|
öhm bocsi..... csak régen én így gondólkodtam.....vagyis régen így volt, én azóta nem mnetem zabuzával... akk bocsi mindenért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|