Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #8070 Dátum: 09 júl 10, 19:31:07 » |
|
Hello^^ Én nem kaptam 1 választ se  Na akkor elmondom meint: Egy TM Nejivel,és egy taktika esetleg hozzá!Köszi! 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8071 Dátum: 09 júl 12, 08:26:10 » |
|
sztem nejihez rakd be narutot+inot/oborot nempróbáltam de geninként nem tehetsz mást bocs a késői válaszért de most értem haza
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
 |
« Válasz #8072 Dátum: 09 júl 13, 13:03:16 » |
|
Valaki lécci mondja meg, hogyan kell ezzel játszani! Én nem tanulok angolul és nem értek belőle semmit.
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8073 Dátum: 09 júl 13, 15:09:27 » |
|
na halljátok most kaptam ki kétszer leaderbe de vicces volt mind2: 1. nálam kankuro volt 70 élettel ellenfélnél orochimaru 5tel és kabuto 75tel, de volt rajtuk egy poison bomb, vagyis sebzőttek 10et (még kétszer), ezek után rögtön kikaptam ahogy átadtam a kört, pedig utánanéztem és orochimaru 45öt kabuto pedig 20at sebez maxba, ami még mindig csak 65, nem beszélbe arrol h ezek sok chakrát igényelnek a vicces az h lett volna esélyem 5 élettel is mert kankuro gyorsan öl 1 vs 1be (orochimaru meghalt volna a poison bombtol) 2. simán kikaptam mert, most figyelj 9 genjutsu chakrát kaptam 4 kör alatt, persze ugy hogy nem tom hasznositani ennyi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8074 Dátum: 09 júl 13, 15:14:50 » |
|
Kabuto sebzése, megduplázta Orochimaruét, azért kaptál ki. El kéne olvasni a képességeket. Jó csapat az, amelyik úgy is nyer, hogy rosszul jön a chakra. Ezért kell Randomos vagy Genjutsus embert is berakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8075 Dátum: 09 júl 13, 17:44:07 » |
|
köszke akkor az elkerülte a figyelmemet, randomos volt csak pont az purcant ki... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8076 Dátum: 09 júl 13, 20:07:22 » |
|
Egyébként lehet olyat is hogy chakrát váltasz:öt chakráért kaphatsz egy kiválasztottat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8077 Dátum: 09 júl 13, 20:13:50 » |
|
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és azt látom, hogy olyan akadémiai tanulóknak mint én, olyan karaktereik vannak, amik magasabb szintű ninja küldetésekkel érhetőek el. Keresgéltem, de nem találtam erre választ. Valaki tudna segíteni ez ügyben? oO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8078 Dátum: 09 júl 13, 20:19:43 » |
|
Egyébként lehet olyat is hogy chakrát váltasz:öt chakráért kaphatsz egy kiválasztottat.   öcsém ezt én mért nem tudtam?  -ne válaszoljatok... mancs: ez azért van mert ők már reseteltek, vagyis törölték egyszer a statisztikájukat, igy csak a karaktereik maradtak meg, de nullárol kezdhették-a menüpontban az uccso előtti asszem: reset account--->ezzel lehet megcsinálni de nem gáz mert kezdőkből is össze lehet rakni jo teameket pl itt egy lee-kankuro-zaku
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8079 Dátum: 09 júl 13, 20:21:16 » |
|
Köszönöm szépen! ^^ Azt hiszem, most ( a fent olvasottak alapján ) sikerült összeraknom egy jó teamet! A felállás a következő: Naruto - Lee - Kin, és egész bejövős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8080 Dátum: 09 júl 13, 20:23:47 » |
|
ezt a timet régebben én is használtam  3-4 rowra bizti jo 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8081 Dátum: 09 júl 14, 19:30:18 » |
|
Nem tudom volt-e már róla szó, de leírom 1 tippnek: A ninja mission-okat célszerűbb quick game-ben megoldani,mert azok is számítanak, de ha nem sikerülnek, nem rongálják a rangod!  Ha már írta valaki, bocs, csak gondoltam megosztom a felfedezést ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8082 Dátum: 09 júl 14, 19:43:54 » |
|
hát már több éve megy a topic...ugy h ez már szoba jött..de ne aggodj kb 2 éve jáccom és mégis fél éve fedeztem csak fel h quickben is lehet....ott szarakodtam ladderben a küldiket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #8083 Dátum: 09 júl 14, 21:25:06 » |
|
Ezt még ha jól rémlik én hoztam fel "annak idején"... de régebben ennyivel jobb volt, Ladderbe küldiztél, de szintet nem estél vissza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|