Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8040 Dátum: 09 júl 05, 16:59:25 » |
|
Szia! Én is azt a küldetést csinálom,felállás:Temari,Kiba,Kankuro egész jó csapat(nekem bevált) Éppen az 5rownál kaptam ki: ,próbálkozom tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #8041 Dátum: 09 júl 05, 17:26:34 » |
|
Hello OFF: Nem tok jó csapatot Choujival...Tudna vki mondani? ON: cépen haladok Már genin vagyok,és csak tegnap kezdtem^^ ALL IN: Klánmeghívóóó (karim neve renaruto15)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8042 Dátum: 09 júl 05, 20:16:33 » |
|
Üdv!RenIchigo Chouji mellé ajánlom Shinot,Temarit.Ebben a csapatban Chouji a sebző a többiek blokkolnak.Taktika: Choujival beveszed a pirulákat,miközben Shinoval nőstény bogarakat küldesz az ellenségre.Ez után nyomhatod a meat tank képességet a dagival,Shinoval leszívod az ellent,közben Temarival a Cutting Whirlwind használhatod ha van chakrád(a tömegsebzőt nem ajánlom mert nem lesz chakrád a védéshez).Shinonak és Temarinak az a legfontosabb dolga hogy,bevédjék Choujit,közben ő leszedi ellenséget. Egyébként adja magát ez a csapat,nekem elsőre sikerült The Search for Jiroubou küldetés. Remélem tudtam segíteni,a játékban mafurszki a nevem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fox90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Kjuubi
|
|
« Válasz #8043 Dátum: 09 júl 06, 18:33:21 » |
|
üdv mindenkinek már régota beszeretnék lépni egy magyar klánba de nem tudom hogy kell segitenétek légyszi.köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
(:
|
|
|
naruto150web
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8044 Dátum: 09 júl 07, 11:45:46 » |
|
sziasztok én még 5 vok a játék ba és nem tudom hogy lehet hogy még alap emberek vanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8045 Dátum: 09 júl 07, 12:53:29 » |
|
üdv mindenkinek már régota beszeretnék lépni egy magyar klánba de nem tudom hogy kell segitenétek légyszi.köszönöm
Hello^^ Itt a mi klánunk,egy magyar klán,semmi kikötés,csak add meg a karaktered nevét itt és mi küldjük is a meghívót!Ja igen,és msok is írjanak privit,a karim neve renaruto15,vagy írjatok góré2 nek,Mursa-kun nak,ő is bevesz
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8046 Dátum: 09 júl 07, 16:16:29 » |
|
Mit miért nem lehet? xD Arra gondolsz h csak alap karijaid vannak?Mert ha igen akkor elmondom hogy lehet több: Főmenü(a fejlécen)---Ninja missions---D and C Itt kiválasztod a megfelelőt,és elvégzed a feladatot!Ennyi lenne! Moderátor: Nem dhsz, csak töröltem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 03:03:56 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto150web
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8047 Dátum: 09 júl 07, 17:23:14 » |
|
de nem tom hogy kel enditani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #8048 Dátum: 09 júl 07, 20:58:48 » |
|
de nem tom hogy kel enditani
Szia!:D A küldiket nem kell elíndítani me magától nézi Jah és össze hoztam unalmamba egy egész jó Team-ot>< ha már valaki írta bocsi de nem tőle van mert unalmamba midnenkit minden hova húzkodtam szóval a csapat: Kiba, Neji, Naruto nekem bevált megéri kipróbálni! Ezzel a csapattal 5 Quickból 4-et megnyertem és 3 ladder-ból kettőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8049 Dátum: 09 júl 07, 21:16:53 » |
|
Tesókám te mindig magadról beszélszxD Énis módosítottam a TM en!Te eredetileg Kiba,Neji,Lee csapatban lőtél,és én ajánlottam be Lee helyett Narutot.És télleg jó a choujis TM Köszike^^Ja igen!Mindenkit ki klánba szeretne tartozni az ezt olvassa el: :figyelmeztet:FIGYELEM Csatlakozzatok a HNAC klánhoz!Egy kiváló magyar klán!Feltételek nélkül! :figyelmeztet:MÉG MOST CSATLAKOZZ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8050 Dátum: 09 júl 07, 21:57:10 » |
|
hy! vki tud egy jó teamet rehab gaara megszerzésére? márcsak a 6row kell gaaraval korábban elmentem 5ig gaara-ino-sakurával de vmi jobb kéne ha van
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8051 Dátum: 09 júl 07, 22:11:31 » |
|
Gaara-Lee-Ino Gaara-Shika (s)-Sakura Gaara-Kimimaro-Tayuya
stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8052 Dátum: 09 júl 07, 23:58:33 » |
|
kössz a gaara-lee-inoval sikerült végre oboro ill. tenten(s) megszerzésére valami? elég gáz de még nincsenek meg
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #8053 Dátum: 09 júl 08, 00:51:03 » |
|
valaki tudna ajánlani 1 jó csapatot? ha tudna leírná hogy kéne használni is kivál támadás kivel block stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto150web
Újonc
Nem elérhető
|