Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7605 Dátum: 09 máj 15, 15:20:56 » |
|
De Naruto is jó Chouji mellett csak ne használd a Rendant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #7606 Dátum: 09 máj 15, 15:23:57 » |
|
Hm, na ez azért érdekes volt. Nézegetettem a csapatokat (még mielőtt írtál, Hana-hime), mi tévő legyek, á mondom akkor legyen két blokkoló Choji mellé. Berakom először Shikát, aztán gondolkozom, mi legyen. Aztán kezem alá kerül Tayuya, na mondom ez pont jó, uccu neki. Épp elhangzott a játék indítást jelző gong, mikor észbe kaptam, miért nem használtam én soha együtt Tayuyat és Shikat. Rég éreztem magam ENNYIRE hülyének És lol, mert nyertem velük Mondjuk úgy, hogy Chojinak 10, Shika-nak öt, Tayuyanak 20 élete maradt, szóval szánalom win, de legalábbb... Amúgy ezek a karik vannak meg alapkarikon kívül: Naruto (S), Tayuya, és Zabuza. Zabuza is csak azért, mert régen rengeteget játszottam Hakuvel, Temarival és TenTennel együtt, akkor még nem tudtam, hogy nem jó döntés, mert Haku és Temari kajálják egymás elől a chakrát. Egyzser levertem velük egy Oro-Jira-Tsuna triót, arról screen is volt 
Kipróbálom amit írtál, veszteni valóm nincs, aztán majd referálok hogy vertek szanaszéjjel (olyan szerencsétlen vagyok xD) És nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítőkészségedet, tényleg, nem számítottam rá, hogy ennyi segítséget kapok, nem szoktam Mégegyszer örök hálám 
UPD. Na akkor kipróbáltam az Ino - Choji - Kankurot. Nyögvenyelősen nyertünk csak, mert Kankuro sok random chakrája általában elvette Inotol a genjutsu chakrát :S Így Ino elég hamar kiesett, bár egyszer sikerült vele blokkolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 15, 15:45:52 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7607 Dátum: 09 máj 15, 16:46:27 » |
|
Na hát nézegetem hátha ki tudok találni neked vmi jót!  Talán akkor legyen a Chouji-Sasuke-Ino/TayuyaEz azért lenne jó,mert ha Choujival beveszel 1 pirulát,akkor 40-et sebez és ha vkire aktiválod a sharingan-t,akkor az úgy már 60-at és így kinyírhatnál vkit,ha összejön,de hát szerencse is kell természetesen! =D És Ino pedig ott lenne h segítsen lefogni azt,aki a legveszélyesebbnek tűnik (itt esetleg figyeld azt is h ha vki támadott és mondjuk kövi körben nem tud akkor ne őt bénítsd,hanem azt,akitől várható támadás/bénítás stb. :]) Tayuya pedig azért lenne jó,mert ő is ugye bénít (igaz Inonak nem kell felkészülés,közvetlen,szal az sztem jelen esteben jobb lenne :]),sebez is mindenkit és még 15 +hp-t is kap  Na de még keresgélek akkor! =P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7609 Dátum: 09 máj 15, 16:50:26 » |
|
Chouji-Ino-Naruto is jó lenne szerintem. Csak ne használd Naruto Rendanos támadását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7610 Dátum: 09 máj 15, 16:54:35 » |
|
Ohh igen,igen! Kazekage sama ötlete is jó! =D Elég erős csapat lenne és 2 bénítóval jó esélyed van! Próba,hajrá! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #7611 Dátum: 09 máj 15, 17:14:46 » |
|
Kikaptam, mert Narutot leszedték, Sakura maradt neki, és pont mázlija volt. Úgy tudom utálni, mikor taktikázok, az ellen sun hülye, nyilvánvalóan ki fog halni, de az utolsó pillanatban hatalmas mákja van, és így ver el egy totálisan hülye. Áh, felhúztam magam. Mindegy, próbálkozom még ezzel a csapattal. Csak Leet ne kapjak megint ellennek vazze  U.I.: Na, másodszorra azért már megvolt. Már csak háromszor kéne nyerni :O  U.U.I.: 2 volt meg, aztán megint elvertek. Vajon meddig fogom én ezt az egy szál questet csinálni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 15, 17:42:59 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
Monsieur
|
 |
« Válasz #7612 Dátum: 09 máj 15, 19:21:59 » |
|
Nekem anno, még Sakon volt piszok nehéz... 8 rowot kellet azt hiszem nyerni, most már csak 4-et. de egyszer 7 rowom volt és a 8.-nál anyám bejelentette, hogy megyünk étterembe, mert levan foglalva az asztal. Hát sh*tyourslef -.-"
Szerk.: Lol most szerzem (S)Asumát, találtam egy enyhén szívatós teamet xO || Ino - Asuma - Kazekage Gaara || Asuma Flying shallow-ja és 15-öt redukál mindegyik embered, KazeGaara Sand Summoning, Infinite 15 destructible def és alig sebzett az ellenség xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 15, 19:37:18 írta Pietraw »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7613 Dátum: 09 máj 15, 21:59:14 » |
|
nekem is volt egy naon jo teamom csak legyengitették de azt tom h a kurenai asuma kaze gaara ladderben is joo 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #7614 Dátum: 09 máj 16, 10:44:06 » |
|
Ehez a Kurenai-Asuma-Kazekage Gaara csapathoz tidsz adni valami használati utasítást? Kipróbáltam, de nekem nem igazán jött be.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 16, 10:57:37 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7615 Dátum: 09 máj 16, 11:02:24 » |
|
Ilyen is csak én lehetek, megyek ladderben az Asuma (S)- Kazekage Gaara- Kurenai csapattal és pont jött egy Hidanos csapat így Kakuzu is meglett volna ha nyerek. Erre kifagy a gép, amikor már csak a Deidarája maradt 40 Hpval, nekem meg Kazekage Gaara maxon és Asuma meg 45-ön. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
 |
« Válasz #7616 Dátum: 09 máj 16, 16:31:45 » |
|
most jutott eszembe kéne taktika sasuval mert kéne kari
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen 
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #7618 Dátum: 09 máj 16, 17:33:12 » |
|
Lusta vok visszaolvasni, ezért lehet h már írták ezt: Choji mellé Sakura-t rakd be, és gyógyítsd minden pirula után. Sakura és Choji mellé még vmi jó stunnolós emberke kell, én többekközt Tayuya-t ajánlom, mert nála elég "olcsó" a stunn, és mindenkire kihat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #7619 Dátum: 09 máj 16, 19:18:58 » |
|
tudjátok h kik lesznek az új emberek? 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
|