1. Ahhoz h használni tud
Naruto rasenganjat be kell kapcsolni előtte a shadow clones-t
Így tudja használni majd(rasengan bénítja is 1 körig az ellenfelet) és a naruto comboja 30-asat rúg ilyenkor
[ha lejön rólad a klónos cucc,akkor rögtön tedd vissza
]
Na akkor
Lee 1. Drunken Fist Style==>ha ezt bekapcsolod vkire akkor 4 körig 15 sebzést kap (össz. 60) és Lee-t védi 50%-kal,azaz ha megsebzik,akkor csak fele sebzést kapja,és amíg ez a képessége le nem jár nem tudod újra használni.
2.Fifth Gate Opening==> ezzel a képességgel Lee életének felét elveszíti és 1 körig sérthetetlen lesz,ha ezt bekapcsolod és a kövi körben vkire belenyomsz 1
Lotust,akkor az
120 hp-t veszít
(de vígyázz vele,mert ha bekapcsolod akkor is kell hozzá taijtsu és ha kövi körben támadni akarsz vele akkor is,szal csak úgy használd sztem h van h akövi körben legyen tuti taijutsu,vagy ha nincs akkor szurkolj h jöjjön
3.Lotus==>ha csak símán használod (nincs bekapcsolva az előző képesség) akkor 30-at sebez vkire
4.Evasion==> ha ezt bekapcsolod akkor Lee a következő körben sérthetetlen lesz,nem tudják megtámadni,de vigyázz,mert vannak oylan karakterek,akik átmennek a sérthetetlenségen is
Tenten1.Twin Rising Dragons Full Release==> ha ezt bekapcsolod,akkor Tenten támadása a "Twin Rising Dragons" nem 2,hanem 3 körig hat,azaz 3x15=45-t sebez összesen mindenkire,de nem 1,hanem 2 kör cooldown-ja lesz,ez azt jelenti,hogy ha használtad a kövi 2 körben még ha van chakrád akkor sem tod használni majd
(erre mindig érdemes figyelni!!!)
2.Twin Rising Dragons==>2 körig sebzel mindenkit 15-tel
3.Twin Rising Dragons Trap==> ez 1 körig lebénít minden ellenséget
4.Tenten Replacement Technique==> Tenten 1 körig sérthetetlen
Hinata1.Hinata Gentle Fist==> ezzel Hinata 15-t sebez 2 körig 1 vkire,ha be van kapcsolva a Byakugan-ja,akkor a sebzés mellett még 2 random chakrát is eltüntet az ellenségtől
2.Byakugan==> ha bekapcsolod akkor Hinata 50%-os védettséget "élvez",szal a támadások felét kapja csak (vannak olyan támadások,amik úgynevezett "piercing" támadások,ez azt jelenti h nem számít h vki véf valahány %-ot,ez azpn átmegy,szal ha vki támad 25 piercinget,akkor nem felét sebez mondjuk Hinatara,hanem 25,szal a teljeset!)
3.Eight Trigrams 64 Palms Attack==>Hinata mindne ellenfelére 15-t sebez, a csapattagokat 50%-kal védi (ha lehet)
és h ha be van kapcsolva a byakuganja akkor nem 15-t,hanem 20-at sebez
4.Eight Trigrams 64 Palms Protection==> Hinata sérthetetlen 1 körig
Na remélem érthető voltam!
Hát akkor nézzünk vmi taktikát is:-Hát mivel Tenten és Lee is taijutsut használ nem tudom h jó csapat lesz-e,de ki kell próbálni!
-egész jónak tűnik,mert elég erős csapat,Tenten tud bénítani,amit akkor ajánlok ha bajban vagy nagyon,kapcsold be Tenten képességét az legyen ott a biztonság kedvéért,de ha nem az se olyan baj
-ha lehet sztem Leevel próbálj támadni,ha nem jön több taijutsu akkor inkább Tentennel támadj,mert Leenél ugye be kell kapcsolnia képességét és + is kell1 tai
-Hinata nagyon hálás jelen esteben,mert elég jókat sebez,a byakugant kapcsolgasd be sztem,mert védi Hinatat és akkor erősebbé is válik ahogy leírtam és chakrát is tüntet el,ami nagyon jó az ellenféllel szemben
-és Ha Leevel estleg tudod használni a képességét és meg is tudsz ölni vkit,de mégha nem is,ezutánnra tartogasd sztem Hinata azon támadását,aki a csapattársakat védi,mert lee ugye akkor a fél életét elveszíti majd
Hát most hirtelen ennyi jut eszembe,ha vmi nem érthető kérdezz bátran!
Szerk.: Igen,igen a csapattal kapcsban igaza lehet Renato-nak,de azért próba cserkó =P