24 dec 02, 18:05:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1039089 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6210 Dátum: 09 jan 18, 08:46:50 »

ajj máárrr...utálom a stunnereket....egyszer tudtam támadni és ki is kaptam.... Ördögi
Naplózva

rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #6211 Dátum: 09 jan 18, 10:07:31 »

Ez egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon rossz játék. egyszerűen semmit se lehet vele csinálni az egész arról szól mikor játszok, hogy nekem szedik az életemet én meg nem tudok sérülést okozni sem, csak akkor mikor már két karim meghalt.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6212 Dátum: 09 jan 18, 10:40:18 »

Csak tudni kell játszani.  Nyelvesít
Naplózva

Nagy Ben
Akadémiai tanár
*

X''''DDDDDDDDDDDD

« Válasz #6213 Dátum: 09 jan 18, 11:39:51 »

Ez egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon rossz játék. egyszerűen semmit se lehet vele csinálni az egész arról szól mikor játszok, hogy nekem szedik az életemet én meg nem tudok sérülést okozni sem, csak akkor mikor már két karim meghalt.
Háát, ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy nem csak neked voltak/vannak ilyen problémáid.De ha visszaolvasol akkor mindent megtudhatsz, amit a játékról kell.Nem kell sokat, csak max. 5 oldalt.

Den:Szerintem a másik csapat amire gondoltál az szeintem a Shino-Hinata-Jirobu csapat, ami nagyon elterjett manapság.
OFF:Emlékszem a Gai-Zaku-Itachi(s) csapatra.Szinte mindig azzal játszottál, és senki nem bírt megverni. Pontosan Az volt a probléma, hogy nagyon kellett ismerni a csapatokat, és egyből rá kellett jönni, hogy mi a taktikája, ill. hogy kivel tud támadni.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 11:42:26 írta Nagy Ben » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #6214 Dátum: 09 jan 18, 19:56:12 »

Gaihoz tudnátok csapatot mondani? Nem megy vele a négy row... Megvan: C-B-ig mindenki, A-ból: Gai, Kakashi, Baki ,Itachi, Kisame, Deidara, Kazekage Gaara
Naplózva

Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6215 Dátum: 09 jan 18, 21:47:28 »

Háát, ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy nem csak neked voltak/vannak ilyen problémáid.De ha visszaolvasol akkor mindent megtudhatsz, amit a játékról kell.Nem kell sokat, csak max. 5 oldalt.

Den:Szerintem a másik csapat amire gondoltál az szeintem a Shino-Hinata-Jirobu csapat, ami nagyon elterjett manapság.
OFF:Emlékszem a Gai-Zaku-Itachi(s) csapatra.Szinte mindig azzal játszottál, és senki nem bírt megverni. Pontosan Az volt a probléma, hogy nagyon kellett ismerni a csapatokat, és egyből rá kellett jönni, hogy mi a taktikája, ill. hogy kivel tud támadni.

Nos igen az a csapat nem kezdőknek való anyi szent,ha nemtudod hogy melyik ellenséges karakternek mi a képessége már bukva van a dolog.Amugy eszembe jutott a másik csapat is,nemaz amire gondoltál hanem:Jiroubo-Jiraya-Dei.Nagyon jó csapat ezis a lényeg hogy ha van rá mód Jiroubo schakraszívóját kell minél előbb használni és mikor letel egyetlen támadáskombóval végezhetünk az ellenség egész csapatával,de ha nemjön sok ninjustu azse nagy gond anyi hogy Jiraya békagyomra és lehet támadni keményen.Persze máshogy is lehet vele nyomulni minden attol függ milyen chakra jönde pont ezért is egy nagyon jó csapat mert már művészien rossz chakra kell hogy netudjunk vele semmit csinálni Nevet.
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6216 Dátum: 09 jan 18, 23:30:57 »

Hali még új vok de ha valakinek nagyon nem megy az eggyik küldi akkor a nyerést privatba is beleszámolja ? ha nagyon nem megy akkor valaki engedhetné magát tényleg Gondolkozik
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6217 Dátum: 09 jan 19, 00:28:45 »

A privát meccsek nem számítanak bele a küldetésekbe, akkor mindenki így szerezné a karaktereket. A privát meccs tényleg csak arra jó hogy a barátaiddal játsz egyet.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6218 Dátum: 09 jan 19, 09:07:42 »

ááá már teljesen elegem van az asuma(s) küldetésből Ördögi
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6219 Dátum: 09 jan 19, 15:58:48 »

Ja ok gondoltam hogy már másnak is eszébe jutott volna  :byezz:ikszdé
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #6220 Dátum: 09 jan 19, 19:04:03 »

Azutóbbi 3 napban  megszereztem Shikamaru (S)-t, Gait, Kisamét, Gai (S)-t, Kakashi (S)-t, Neji (S)-t   Lepiál Soul arénában viszont nem csináltam semmit xD
Naplózva

Hana-hime
Chuunin
*

« Válasz #6221 Dátum: 09 jan 19, 19:26:02 »

Kazekage-sama-->Nah gondolom akkor meglett a megfelelő csapat Gai-jal! *lol*  Nevet
Akartam ajánlani,amit használtam anno vele,de nem jutott eszembe a mai napig,szal inkább nem írtam semmit. Pojén
De gratula az emberekhez!  kacsint  Ördögi

« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 19:27:38 írta Hana-hime » Naplózva
norbie 12
Akadémiai tanár
*

zabuza bácsi :-)

« Válasz #6222 Dátum: 09 jan 19, 20:13:49 »

huh ember nem igaz utálom a szerver hibát mondom miért : bejön az ellenfél nekem volt szöcske,sakon,yamato ellenfélnek meg volt kyubi narutoja (pont az kellet) és támadnék de nem enged jo passzolok kövikör sakon élete lemegy és utána vissza megy  Technikai KO én meg rányomom a sharingant az ellenfélre és mire megnyomnám az egeret eltünik a villogo fej   Szomorú aztán más ellenfél ellen megtudtam jáccani de a kövi ellenfélnél megint volt k.naruto és megint ezt csinálta utálom a szerver hibákat (huh)
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 20:14:38 írta norbie 12 » Naplózva

szia szeretem a narutott ennyi :-)
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #6223 Dátum: 09 jan 19, 20:38:23 »

Kazekage-sama-->Nah gondolom akkor meglett a megfelelő csapat Gai-jal! *lol*  Nevet
Akartam ajánlani,amit használtam anno vele,de nem jutott eszembe a mai napig,szal inkább nem írtam semmit. Pojén
De gratula az emberekhez!  kacsint  Ördögi

Igen a Gai-Baki-Kazekage Gaarát használtam Mosolyog
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #6224 Dátum: 09 jan 19, 23:24:17 »

Hello nem olyan rég kezdtem a játékot és Ten Tennel kéne valami jó csapat vki pár ötlet??
ja, és hogy kell új karikat szerezni??
Naplózva
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins