Den: az I., II., III. HOkage jó csapat, amit hazsnálsz, és ha igen, akkor mondanál egy taktikát a csapattal?
OFF:Den, helló! rég nem láttalak ebben a topicban, hogy,smint?
Szia!
Nos előszöris mára már nemjó csapat,régen azvolt de mosmát nem csak azért raktam ki mert úgyse arénázok mostanába és jól mutat a 3 hokage a profilomba
.Ha jó csapat kell akkor nekem ami leginkább bevált az a Itachi(s)-Gai-nah a 3. már elfelejtettem....a lényeg viszont hogy egy odailőő chakrát használó emberke kell 3.nak aki tud counterelni,de sajna most nemugrik be kivolt az viszont majd leírom ha eszembejut de mindenesetre nagyon jó csapat velük értem el a 24 rowot
.
OFF:Hát igen manapság nemigen arénázok,teljesen elkedvtelenített hogy Sasukét egy istenért nemtennék be narutobol megmár megint van 2 ami a régiekkel együtt 4 nameg anyira variálták a képességeket hogy teljesen elment tőle a kedvem nameg így tanév közbe nemigazán lenne időm se arénázgatni ahoz gép előtt többet kéne lennem
.
Mindazonáltal köszönöm hogy érdeklődsz,jólesik az ilyen
Szerk.:
Nah felmentem arénára és beugrott Zaku a 3. szal Itachi(s)-Zaku-Gai ami szerintem egy nagyon pro team
.A lényeg hogy counter skillt használjunk azon az emberén amelyiken feltételezzük hogy támadni fog.
Voltmég egy másik nagyon pro csapat amit ajánlanék de abbol márcsak Jiroubot tudom biztosan hogy benne volt...
.Nah majd ezen is gondolkodok
.