Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #5655 Dátum: 08 dec 14, 12:45:07 » |
|
Na Kéne egy jó ladder team, Csak a hokagek, Sai, 4 farkú naruto, Orochimaru (s) és Sasori nincs meg. Nem tok Sannin lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5656 Dátum: 08 dec 14, 12:48:17 » |
|
Kyuubi Naruto-Tsunade-Shizune Én reseteltem mert nem jöttek az emberek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dreaman
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5657 Dátum: 08 dec 14, 13:06:48 » |
|
hát ez jó . most mentem az előbb dreaman ellen egyet kösz a feladást
jah nincs mit:D hangninjákat keresek, de már lassan idegbajt kapok-.- most játszom egy fél órát aki tud használjon quick gameben 3 hang ninját:D *szépen néz*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 13:30:08 írta Dreaman »
|
Naplózva
|
|
|
|
atesz12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5658 Dátum: 08 dec 14, 14:11:36 » |
|
én nem tudom megnyerni gai (S)-t mert 2 vagy 3 után mindig vesztek pedig már csak gai-val 4 row kell a chaos! predute to sannint vagy mit azt hogy tudom megnyerni mert szerintem ahoz kell egy jó hét mig mindenkivel találok csapatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5659 Dátum: 08 dec 14, 15:19:30 » |
|
én azt ugy csináltam hogy aki hiányzott belöle azt összeraktam ugy hogy jo team legyen amikor megmaradtak a kevésbé jo karakterek akkor azokat beraktam egy csapatba és mivel áőltalában nem kellenek ezek a karakterek küldihez feladják (ha kell akkor is fel kell adniuk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5660 Dátum: 08 dec 14, 15:58:27 » |
|
Meglett a 3. Hokage Most megyek a többiért
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
narutozhun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5661 Dátum: 08 dec 14, 17:07:22 » |
|
Hello Valaki tud mondani egy jo csapatot hogy anbu legyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5662 Dátum: 08 dec 14, 17:39:57 » |
|
Hello Valaki tud mondani egy jo csapatot hogy anbu legyek
Tenten-Tayuya-Gaara rehabilatated Stunnold őket folyamatosan
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #5663 Dátum: 08 dec 14, 17:46:32 » |
|
:hmmm?:a folyamatos stun anyibol rosz hogy ha vége van az elenfél tiszta eröböl támad szerk:. vissza vonom 2 row 50 % élet fölöt kösz a csapatott szerk2.: egy használati utasitást tudnátok mondani kin tsuchi-hoz ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 18:34:37 írta norbie 12 »
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #5664 Dátum: 08 dec 14, 19:36:02 » |
|
A Jirobou-Hinata-Shino trióval, hogy tudtok ilyen nagy rowokat elérni? Én 2 után megakadok... Genin szinten. Nekem a Shizune-Sakura(s)-Gai(s) sokkal gyorsabb. Csak az a baj, hogy ANBU után már használhatatlan, de addig jó nagy rowokat lehet vele elérni. PLZ választ. Sannin ra fel akarok jutni :S
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5665 Dátum: 08 dec 14, 22:28:51 » |
|
A Jirobou-Hinata-Shino trióval, hogy tudtok ilyen nagy rowokat elérni? Én 2 után megakadok... Genin szinten. Nekem a Shizune-Sakura(s)-Gai(s) sokkal gyorsabb. Csak az a baj, hogy ANBU után már használhatatlan, de addig jó nagy rowokat lehet vele elérni. PLZ választ. Sannin ra fel akarok jutni :S
Elöször aktiváld a byakugant és utána gentle fist és rakd shinoval az ellenfélre közben a female bugot ha nem jön vörös akkor jirobo dungeon chamber of nothingnese (amíg szívja a chakrát rakd a female bugot) és ha van elég chakra egyszerre támadsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5666 Dátum: 08 dec 15, 14:55:49 » |
|
a shino hinata jirobou team naon jo szentem... még sanin szinten is +10 row volt nekem saninra jutáshoz: shikamaru rehab gaara tenten.....knaruto shizune tsunade....shino hinata jirobou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5667 Dátum: 08 dec 15, 16:00:24 » |
|
Na már csak Shodai és Nidaime hiányzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5668 Dátum: 08 dec 15, 17:23:28 » |
|
grat én meg jinchuuriki akarok lenni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető