atesz12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5595 Dátum: 08 dec 07, 15:23:04 » |
|
ok az a küldi már kész most a search for kimimarot,coming out of rerirementet rise of a jinchuurikit meg a survivalt próbálom egyszerre,hogy minnél hamarább legyenek meg na a search for kimimarora kérnék egy csapatot meg a survivalra lehetőleg csak narutoval és nem kell team 7!!! kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #5596 Dátum: 08 dec 07, 18:45:29 » |
|
Leevel:Lee-Haku-Ino, vagy(Gaaraval):Lee-Gaara-Ino/Naruto
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5597 Dátum: 08 dec 08, 13:50:05 » |
|
Tudtok jó teameket hogy Sannin legyek???
most épp csak 29-es vagyok
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5598 Dátum: 08 dec 08, 14:31:09 » |
|
Jó neked Bastian hogy már Sanninnak készülsz, elárulnád nekem hogy Juoninná milyen csapattal lettél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5599 Dátum: 08 dec 08, 15:25:32 » |
|
saninhoz: shizune-tsunade-knaruto vagy tenten-zaku-gaara rehab vagy gaara rehab-tenten-shikamaru jouninhoz: shino-hinata-jirobou vagy gaara rehab-zaku-tenten vagy gaara rehab-tenten-shikamaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RasiRobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5600 Dátum: 08 dec 08, 15:51:41 » |
|
tud vki egy jó csapatot hogy sannin legyek? aki nincs meg akiket sanninon lehet elérni és orochimaruS
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.comD and C rank missions (10/10) B rank missions (11/11) A rank missions (12/12) S rank missions (7/7) Shippuden missions (18/19)
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5601 Dátum: 08 dec 08, 16:37:26 » |
|
Végre megvan Asuma előküldije (mákom volt hogy pont Choujival beleszaladtam egy Dosuba ) igy mégse kezdek el Jouninná fejlődni, amúgy ez a Shino Hinata Jiroubu csapat egy kicsit kétesélyesnek tűnik főleg hogy egyet nyertem és egyet veszítettem vele, Hinata gyors elveszítése miatt, meg a kevesebb csakrát használó csapatok könnyen fogják mert nem tudnak olyan sok chakrát lopni tőlük hogy ne használják a képességüket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #5602 Dátum: 08 dec 08, 16:41:01 » |
|
Valaki tud nekem segíteni mert nem indul el a az arena
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #5603 Dátum: 08 dec 08, 16:59:12 » |
|
RasiRobi:POnt eggyel fölötted írta le sharko21/faranight a csapatot...Azért oda kéne erre egy kicsit figyelni... OFF:sharko21/faranight, hogyan becézhetünk?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5604 Dátum: 08 dec 08, 18:04:57 » |
|
Végre megvan Asuma előküldije (mákom volt hogy pont Choujival beleszaladtam egy Dosuba ) igy mégse kezdek el Jouninná fejlődni, amúgy ez a Shino Hinata Jiroubu csapat egy kicsit kétesélyesnek tűnik főleg hogy egyet nyertem és egyet veszítettem vele, Hinata gyors elveszítése miatt, meg a kevesebb csakrát használó csapatok könnyen fogják mert nem tudnak olyan sok chakrát lopni tőlük hogy ne használják a képességüket 18 row ment ezzel a csapattal, sztem csak használni kell jól xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5605 Dátum: 08 dec 08, 18:18:22 » |
|
Hát az igaz hogy még nem tapasztaltam ki De írhatsz egy két tippet, használatiutasítást mester
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5606 Dátum: 08 dec 08, 18:50:30 » |
|
Hát jó, ahogy én játszok vele...
Ha piros jön fel elsőnek, mindenképpen bekapcsolom Hinata Byakuganját, ha nem akkor bogarat rakok Shinoval a legártalmatlanabb emberkére, aki biztosan nem tudja blokkolni. Aztán ha jön piros, ami biztos jön... Szívom a chakrát, ha nem jönne Hinata első támadásával szívom a chakrát. A kék chakrát tartalákolom, amint lehet bekapcsolom jirobu 3. támadását és azal is szívom chakrát. Amíg mindenki bean védve shinoval akicózok: rárakom a maradékra is a bogarat és szívom a chakrát... Inentől nem rudnak mit kezdeni. Jirobu második és Hinata harmadik támadásával, miután lejárt a (dagi harmadik támadása) írtom a népet. shinoval védem a csapatot vagy chakrát szívok bár felesleges lesz vagy 10-15 körönként. Randomnak mindig a genjutsut költsük el mert azt egyik sem használja. A kéket ne pazaroljuk az elején hinatára. A kulcs az hogy jirobu és shino harmadik képességét tudjuk használni. mINDENKI SHINOT VAGY HINATÁT FOGJA KEZEDNI ÖLDÖKÖLNI közben jirobu a kulcsa az egésznek. Ha ráérzün kegyszerű ezzel a csapattal sokat nyerni még Jouninon is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5607 Dátum: 08 dec 08, 19:09:15 » |
|
Köszönöm a taktikát , akkor én ott rontotam el hogy hinatára használtam a ninjutsut Na akkor megpróbálom gyorsan megycsinálni Asuma küldetését ( jöhetnének a hang ninják) "oszt usgyi neki" Szupercsapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vadam93
Újonc
Nem elérhető
|