lyordfi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5535 Dátum: 08 dec 04, 16:26:32 » |
|
The Sounds Amongst the Leaves ehez a küldihez szerintetek jo zaku tenten és kankuro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5536 Dátum: 08 dec 04, 16:31:48 » |
|
Kankurot cseréld ki Temarira szerintem, úgy elég jó kis csapatot kapsz de így se rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #5537 Dátum: 08 dec 04, 16:35:41 » |
|
már régota nem értem hogy a Balance Update megy a Balance Change az mire jo ?
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #5538 Dátum: 08 dec 04, 16:42:00 » |
|
ez a csapat: chouji jirobou hinata chouji - zöld - piros jirobou - zöld - kék hinata - zöld - kék - piros veszik el 1más elől a chakrát :O norbie 12:Ezek a változások ahhoz kellenek, hogy egyensúlyban maradjanak az erők. Ne legyen kirívóan jó karakter a többihez képest. Ezáltal nincsenek annyira nagy hátrányban a kezdő játékosok azok ellen akiknek már megvannak az új karik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 04, 16:47:54 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
vader108
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5539 Dátum: 08 dec 04, 16:46:26 » |
|
csa. all. Én fullos keudő vagyok és szeretném megkérni valakit hogy irja le nekem hogyan kell reggelni meg használni a gamet. elöre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #5540 Dátum: 08 dec 04, 17:01:40 » |
|
csa. all. Én fullos keudő vagyok és szeretném megkérni valakit hogy irja le nekem hogyan kell reggelni meg használni a gamet. elöre is köszi
1. http://naruto-arena.com/ <- a menüben rákattolsz a register ikonra (account rész), ha nem találod akkor http://naruto-arena.com/register/ -> kitöltöd az adatokat...blabla (gondolom tudsz regisztrálni) 2. bejelentkezel és rákattintasz a start playing menügombra 3. kiválasztasz 3 karaktert, akikkel szeretnél játszani és utána start ladder game vagy start quick game (javaslom, hogy először a quick game-ba játsz) 4. nézd meg ezt a linket: http://naruto-arena.com/the-basics/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 04, 17:03:54 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5541 Dátum: 08 dec 04, 17:04:32 » |
|
jo oké kösz kas de azok mik fejlesztik az embereket vagy rontanak rajtuk ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #5542 Dátum: 08 dec 04, 17:22:04 » |
|
hát vagy erősítenek a gyengébb karikon, vagy gyengítik az erősebbeket (ez szokott többször lenni) + apróbb pontosítások, pl kakashi sharinganja, hogy visszatudja-e tükrözni az unique támadásokat vagy ne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5543 Dátum: 08 dec 04, 18:09:25 » |
|
ja jo értem köszi kas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5544 Dátum: 08 dec 04, 18:14:57 » |
|
Megvan Kakashi és Itachi... Azt nem tudom, hogy felmenjek e Jouninra és csináljak Shippudenes küldiket vagy szenvedjek a többi előküldivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5545 Dátum: 08 dec 04, 18:47:13 » |
|
nagyon nehéz felmeni jouninra de megprobálhatott mert akkor lesz deidarad itachi bd kakashi s szoval megéri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5546 Dátum: 08 dec 04, 19:08:48 » |
|
Igen én is emiatt gondoltam... Gait szeretném megszerezni de az előküldije nem megy egyáltalán, nem jönnek az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5547 Dátum: 08 dec 04, 19:13:31 » |
|
maga gai-t is nehéz megszerezni három napja szivok vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #5548 Dátum: 08 dec 04, 19:32:36 » |
|
A három nap nem olyan sok, én Sai küldijével kb. 2 hónapot szenvedtem...És ez nem vicc...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5549 Dátum: 08 dec 04, 19:45:08 » |
|
ez a csapat: chouji jirobou hinata chouji - zöld - piros jirobou - zöld - kék hinata - zöld - kék - piros veszik el 1más elől a chakrát :O norbie 12:Ezek a változások ahhoz kellenek, hogy egyensúlyban maradjanak az erők. Ne legyen kirívóan jó karakter a többihez képest. Ezáltal nincsenek annyira nagy hátrányban a kezdő játékosok azok ellen akiknek már megvannak az új karik. lehet h egymás elöl veszik el a ch-t de nekem bejött ez a csapat asszem +8 streak a rekordom velük.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|