Dreaman
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5520 Dátum: 08 dec 03, 18:26:51 » |
|
nah sztetek kazekage gaara és kiba missing ninjét mikor vadásszam össze? mert msot olyan 20 meccs alatt nem jött egy emebr se... és shinohoz milyen csapattal kellene küldizgetni? (gai v kakashi nem baj ha benne van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5521 Dátum: 08 dec 03, 18:35:49 » |
|
hát szerintem jo csapat oda a 7es team(én azzal csináltam meg) még jo csapat a kabuto shigure sakon én egyébként két nap alatt csináltam meg kurenainak azt a részét(bár igaz h vmi 110 quickot jáccottam)  :fun 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
 |
« Válasz #5522 Dátum: 08 dec 03, 18:46:19 » |
|
Kösz kas és ben bocs csak siettem de már találtam egy eddig egész jol bevált csapatot Szerk: Találtam ezt a videot és mér vana z hogy temarinak a egyes támadsa mindekit sebez? http://www.youtube.com/watch?v=agBtqeZiPN8&feature=relatedJa meg elég sz*rul fogalmaztam de nekem ahoz kellen csapat hogy megzserezzem (S) sakurát meg tayuyát bocs a félreértés miatt.  Nos, sztem az a videó még akkor lett fölvéve, amikor Temari támadása mindekire hatott. Akkor Sakura(s) küldijéhez: Sakura-Chouji-Ino Sakura, Naruto, Sasuke Sakura, Ino, Kankuro Sakura, Ino, Kidoumaru Sakura, Gaara, Ino Sakura, Shizune, Itachi Sakura, Kankuro, Naruto Sakura, Oboro, Kisame Sakura, Kankuro, Sandaime Sakura, Kankuro, Shodai Tayuya küldijéhaz:Shika-Tenten-Temari/talán Haku, vagy Temari-Zaku-Tenten/Kimimaro/Dei Tenten, Tayuya, Rehab Gaara Tenten, Zabuza, Shikamaru Tenten, Haku, Tayuya Tenten, Deidara, Kimimaru Tenten, Temari, Shino Tenten, Temari, Kimimaru Tenten, Jiraiya, Zaku Tenten, Jiraiya, Kimimaru Tenten, Zabuza, Haku.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
 |
« Válasz #5523 Dátum: 08 dec 03, 18:49:05 » |
|
lyordfi - régen temarinak minden támadása mindenkit sebző volt, mostmár csak az 1ik az, a másik az csak 1 embert sebző, de 1 kör védelmet ad temarinak
sakura s-hez: naruto - sasuke - sakura tayuyához: shika - tenten - temari
|
|
|
Naplózva
|
 D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
lyordfi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5524 Dátum: 08 dec 03, 20:57:31 » |
|
Ajj a tayuyás kuldi az ment de a sakurás az nem akar már annyira idegesit ben amiket ajnálot amiket tudtam megnéztem de egyikkel se tok 2 nél tobbet nyerni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dreaman
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5525 Dátum: 08 dec 03, 21:13:15 » |
|
Ajj a tayuyás kuldi az ment de a sakurás az nem akar már annyira idegesit ben amiket ajnálot amiket tudtam megnéztem de egyikkel se tok 2 nél tobbet nyerni
próbáld meg a naruto kankuro sakura csapatot... itt ha anrutot kezdik el gyepálni akkor kankuroval könnyen ölhetsz, ha fordítva akk meg narutoval.. viszonylag könnyű jó csapat szvsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
 |
« Válasz #5526 Dátum: 08 dec 03, 21:32:29 » |
|
sziasztok konoha taijutsu-ba gai is beletartozik ? mert nem nagyon látam leírva
szerk.: ja és a Konoha NIN which use taijutsu azok kikk ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 03, 21:36:18 írta norbie 12 »
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
 |
« Válasz #5527 Dátum: 08 dec 03, 21:44:43 » |
|
A konoha nin with use taijutsu azt jelenti, hogy Konoha ninját, akik taijutsut használnak. És igen, Gai is beletartozik.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
 |
« Válasz #5528 Dátum: 08 dec 03, 21:53:29 » |
|
de pl találkozok sakura s vagy kiba és meg 1 csomo mindenki és nem írja be hogy 15/1 volt és 15/2 nek kéne hogy legyen de nem
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Dreaman
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5529 Dátum: 08 dec 03, 22:03:03 » |
|
vááá kedzek ideges lenni... se mising nin se hang ninja... se deidara se kimimaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5530 Dátum: 08 dec 04, 00:20:07 » |
|
A Gai csapat, meg Hinata a táj jutsusok, de ha ő nem, akkor Neji is kiesik, de az is lehet, hogy csak Lee és Guy, de ők biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lyordfi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5531 Dátum: 08 dec 04, 13:49:50 » |
|
a yorois kuldihe tudtok eg yjo csapatot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5532 Dátum: 08 dec 04, 14:18:04 » |
|
ÁÁÁÁá kikészültem  Chojival kéne nyernem Dosi és Jiroubu ellen alig jönnek ha meg jönnek elvernek ezért kérek valami jó csapatot Choujihoz már néztem mindenféle oldal csapatosszeállítását sikertelenül kérlek segítsetek mert megőrülök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5533 Dátum: 08 dec 04, 14:48:44 » |
|
nekem amivel összejött azt én fejlesztettem (legalább is még senkit nem láttam ezt használni)  na mind1 ez a csapat: chouji jirobou hinata 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5534 Dátum: 08 dec 04, 15:16:17 » |
|
Köszi a csapatot ki is próbálom (ez minden mentsváram  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|