jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #5055 Dátum: 08 nov 05, 16:32:34 » |
|
nem vagy egyedül azt én is utálom
és itt a legjobb sakura csapatt saku choji naruto ezzel verhetetlen voltam egyidejig aztán meg kikaptam
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 08 nov 05, 17:55:06 » |
|
csá emberek megint! bakker egy csomó ideig nem voltam fenn ! :S nah végre jounin vagyok és mingyá megvan jiraya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 08 nov 05, 18:55:42 » |
|
Kakashi küldijéhez csapatot tudtok mondani pls. ? ( A team 7 valamelyik tagja legyen benne ) Köszi =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RasiRobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 08 nov 05, 18:59:57 » |
|
kazekage-sama teljesen jó maga a TEAM 7 Háát néhány karaktert lehúztak jiraiyát meg aki ellen utálok játszani megemelték a reducálódását
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.comD and C rank missions (10/10) B rank missions (11/11) A rank missions (12/12) S rank missions (7/7) Shippuden missions (18/19)
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 08 nov 05, 20:11:34 » |
|
váááááo imádom az ino sakura kidomaru csapatott ezt kapbd ki : elsö kör védekezek kidoval aztán ino és sakurával majd berakom kidonak a pok védelem belemegy az elenfél aztán inoval mid body disband 1 csomo ideig és stunolok és támadok 1 csapással
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Vergil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 08 nov 05, 21:18:26 » |
|
váááááo imádom az ino sakura kidomaru csapatott ezt kapbd ki : elsö kör védekezek kidoval aztán ino és sakurával majd berakom kidonak a pok védelem belemegy az elenfél aztán inoval mid body disband 1 csomo ideig és stunolok és támadok 1 csapással Nem rosz csapat, de Narutoval jobb szokott lenni. Én az ilyet Zabuával szoktam megbénítani a másik 2-vel meg elszórakozni, mivel mások is szeretik ezt a teamet (legalábbis találkoztam nem is rég 2-vel). Ez a sok gyengítés viszont Kakashinál meg Zabuzánál nem volt jó 55-öt 50-re, Zabuzánál a 45 40-re az hagyán csak ködöt ne vették volna lejjebb 1 körrel a tödbbi viszonylag nem volt nagyon durva, legalábbis sztem.
|
|
|
Naplózva
|
Mission Compleated: (total) C-D 10/10 (41) B 11/11 (39) A 12/12 (27) S 7/7 (12) (S) 31/31 (68)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 08 nov 06, 16:03:14 » |
|
Nah megvan Kimimaro, pont egy klántársam ellen szereztem meg xP Chiyo is mindjárt meglesz rehab Gaarához viszont sem jön a kellő ember... Szal irány Kakashi meg a többi jounin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 08 nov 06, 18:46:39 » |
|
ez a hina shino jirobou csapatt nagyon tutti már mindjárt anbu leszek
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5063 Dátum: 08 nov 06, 19:31:51 » |
|
Ha rangot lépek, akkor az elöző ranghoz tartozó még be nem fejezett, vagy el nem kezdett küldetéseket is csinálhatom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 08 nov 06, 19:40:49 » |
|
Természetesen, különben, ha Sannin rangon bejönne Sasuke(s), és Jounin rangon lehetne megszerezni, akkor resetelni kéne magad, és az elég nagy szívás az olyanoknak, akik csak nagy nehezen érték el a Sannin rangot, és még nincs meg az összes kar.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5065 Dátum: 08 nov 06, 19:56:34 » |
|
Ok jovan akkor majd később szórakozok azzal, hogy Kibáékkal elinézzek három siblingert. Hinata Byakuganjához mindig piros csakra kellett? Mert így szerencsétlen esetben alapból stunos. Most kipróbált csapat: Tayuya-Tenten-Haku Mindegyik másmilyen csakrát használ, össsebzés és stunolás minden karinál. (s miközben ezt a hszt írtam, elfelejtettem, hogy megy a játék és majdnem meghaltam, de a végén nyertem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5066 Dátum: 08 nov 06, 20:02:08 » |
|
Kérdés: Itachit mikor lehet megszerezni? milyen rang kell hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 08 nov 06, 20:27:04 » |
|
nem baj legalább megpróbáltad Éppen most is játszok és 3 leveles vok és 3-0 az arány úgy hogy kemény vok!(jó van nem nagyképűsködök xd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 08 nov 06, 20:38:59 » |
|
Shiro... Itachi akkor jó ha egy ilyen afflication-ps csapatot csinálsz tehát ha támadsz azt nem tudja bevédeni az ellenfél... ez az Itachi-Sakon-Shizune. Itachi(S) meg aztán télleg jó pl. az Itachi(s)-Zaku-Gai team olyan ütős... Pl itt egyszer bevédtem Zakut és Gait Itachi(S)nél meg benyomtam a visszatükröző cuccot egy pirosért és egy fehérért 3 Naruto ellen... Nah a gyerek benyomta mind a 3 féle rasenganját...xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|