24 dec 02, 23:34:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1041947 alkalommal)
0 Felhasználó és 250 vendég van a témában
kas
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

naruto-arena player

« Válasz #5040 Dátum: 08 nov 03, 10:09:17 »

Megvan asuma is Mosolyog most jöhetnek a sanninok Mosolyog
Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Dreaman
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5041 Dátum: 08 nov 03, 18:55:25 »

haku mellé kellene nekem egy hang genin +még valaki, valakinek valami tipp?
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5042 Dátum: 08 nov 03, 19:11:18 »

Nekem Gaarával kéne egy marha jó csapat.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5043 Dátum: 08 nov 03, 19:15:34 »

Gaara--Lee+a sárgafejű,a lényeg hogy védekez így Gaarával páncél,Leevel részeges technika míg a kis gumilabdával árnyékklónokat csinálj amíg kinem gyűlik a kellő chakra egy-egy támadáshoz.Szerintem jó modszer Kúl.
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 03, 19:16:44 írta Den » Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5044 Dátum: 08 nov 03, 21:34:01 »

Hát Kazekage sama...j9sz egy KÖSZÖNÖMmel...xD
Dosut senki nem használ. Ez tény. Én is csak heti 1el ha találkozok.xD
Nah jinchuriki vagyok.  Kúl Mostmár hamarosan Akatsuki leszek utána meg kage >.<#
Dosut amugy sannin szinten már azért találsz többet.  kacsint Addig nem kell RehabGaara xD
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5045 Dátum: 08 nov 03, 21:40:49 »

Pettinho köszi x) Gaarához is mondj egy csapatot xP
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5046 Dátum: 08 nov 03, 21:44:48 »

Gaara-Tayuya-Kiba <- ezt inkább quick gameban nyomd ,mert ott télleg verhetetlen leszel...de ladder teamnek is jó...habár a Ji-Shi-Hi csapathoz képest...semmi Pojén
Meg...Gaara-lee-shino meg Gaara-Lee-Ino de a shinos jobb Nyelvesít
Nah egy +8as row jinchurikiként. azért...érzitek... Nevet Hamarosan már ladder rankom is lesz. Nevet
am nincsmit. Nevet
Naplózva
RasiRobi
Gennin
*

« Válasz #5047 Dátum: 08 nov 04, 17:21:08 »

Jól nyomod pettinho Nevet én meg ott bénázok anbuként ikszdé
Nálam nem jött be ez a Jirobou hinata shino páros :/
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

D and C rank missions (10/10)
B rank missions (11/11)
A rank missions (12/12)
S rank missions (7/7)
Shippuden missions (18/19)
norbie 12
Akadémiai tanár
*

zabuza bácsi :-)

« Válasz #5048 Dátum: 08 nov 04, 18:45:04 »

Jól nyomod pettinho Nevet én meg ott bénázok anbuként ikszdé
Nálam nem jött be ez a Jirobou hinata shino páros :/

nálam se 3 row után vesztek
Naplózva

szia szeretem a narutott ennyi :-)
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5049 Dátum: 08 nov 04, 19:22:30 »

Én is voltam ANBU. Nevet
norbie 12 a 3 row se rossz...nkem is volt olyan h ezzel a csapattal -3 után talpra álltam és +akárhányat cisnáltam... Nincs semmi baj ezzel a csapattal. kacsint
Nah 982. vagyok a ladderben  Nyelvesít xD
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5050 Dátum: 08 nov 04, 20:05:52 »

Én kikaptam vele 11 rownál! >.<# De most megint 10 rownál tartok vele xD

Már 11 row és ANBU vok xD
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 04, 20:19:13 írta Kazekage sama » Naplózva

norbie 12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5051 Dátum: 08 nov 04, 22:09:50 »

hát ja oké
ha már itt tartunk akkor valaki 1 nagyon jo sakurás csapatott mondana? ( én eddig jiroubo sakura hinatával nyomom de indig kikapok 4 rownál már a valamim tele van )

Szerk.: amugy csak szolitsatok norbi-nak az rövidebb  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 04, 22:10:38 írta norbie 12 » Naplózva

kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #5052 Dátum: 08 nov 05, 13:41:15 »

Nah, mivel sokaknak kell egy jó csapat Sakurával, ezért most töltök 1 kis időt azzal, hogy összeírjak pár csapatot és hozzájuk 1 alaptaktikát.

Sakura - Naruto - Sasuke
-Ez még mindig egy nem rossz csapat. Szépen belövöd mind3 karakternek a védekezését (dühöngés, klónok, sharingan). Ezek után szépen kivégzed az ellenfél embereit, a legveszélyesebbel kezdve. Ha a kivégzésére nincs lehetőséged mert nem úgy jött a chakra, akkor próbálj stunolni, ha az se megy akkor védekezz és utánna stun / kivégzés.
A régi worms armageddonos mondatomat idézve "1 kukac is kukac", ne arra menj hogy minden ellenfelednek leviszed az életerejét alacsonyra, hanem arra, hogy megöld a legveszélyesebb karakterét.

Sakura, Ino, Kidoumaru
-Mindegyik karakter tud stunolni, ami elég jó dolog.
Kido stun képességét jól kell tudni időzíteni, bár bele is lehet hajszolni az ellenfelet Mosolyog [a hülyébbeket].
Ugye az ő stunja akkor aktivizálódik, ha bekapcsoltad a pókhálóját és a kövi körben megtámadják.
A legjobb ezt olyankor használni, amikor tudod, hogy az ellenfél csak kidoumarut tudja támadni. Ezt elérheted azzal, hogy levéded 1 körre kidot, a kövi körben sakurát és ino-t és berakod a pókhálót. Ilyenkor az ellen azt, hiszi, hogy majd most jól elkap téged, de téved ^^. (persze ez mass támadók ellen nem valami hasznos, mert azok nem fognak ellőni egy támadó kört 1 ellenfélre, így nem futnak bele a csapdába)

A támadás alapja kido. Vele belőheted a meccs elején 60/5ös(12t sebez 5 körön keresztül) sebzését + kap 25%os védelmet. Ez a támadás ha jól csinálod a stunokat meg mindent naggyából lesebez 45-50et minden ellenfélen (1 körre kivédik + ha van védelmük ugye az is csökkenti a sebzést). Innen már nem nehéz. Pár ütés sakurával, vagy inoval a 25ös sebzése vagy kidonak az 50es nyilacskája.

Sakura, Gaara, Ino
stun, védelem, stun, stun, ölés, stun, védelem, stun stun, ölés nagyjából így jellemezhetném ezt a csapatot Mosolyog
Gaaranak mindenféleképpen rakd be a homokpajzsát és amikor ölni készülsz vele, FIGYELJ ARRA, hogy ne tudják lestunolni garát (amivel ugye buktál 1 ninjutsut és nem is tudsz ölni).

Sakura, Kankuro, Naruto
Kankuroval rárakod a legveszélyesebb ellenfeledre a puppet preparationt ami ugye 20+ sebzést okoz az 1lövéses izéjénél (ami ugye 45+20=65). Narutonak belövöd közbe a klónjait. Sakurának pedig a dühöngését belehet rakni, de csak ha van fölös chakrád. Kankuro 30/3mat sebez mindenkin a mérgével. Így az ellenfelednek 70 hpja van, ami már csak egy Naruto rasengan + egy dühös sakura ötés vagy egy klónos naruto ütés vagy egy kankuro 1lövéses izé.

sakura - tayuya - rehab. garaa
Rehab garát úgy az érdemes használni, ha tutira eltudod lőni mind2 masstámadását.
Én így használtam ezt a csapatot (persze ha jól jött a chakra Mosolyog):
-ellenfél kezd
-kapok 3 chakrát (a legjobb ha 1 gen 1 nin és 1 akármilyen chakrát kapsz) => massstun tayuyával
-ellenfél semmit nem tud tenni
-kapok 3 chakrát (sanszos hogy lesz köztük még egy ninjutsu és 2 akármilyen (jó ha van közte egy genjutsu)
=> rehab gara stunolós 10et sebző támadása
-ellenfél nem tud semmit tenni
-kapok 3 chakrát (kis mázlival jön megint egy ninjutsu + 2 akármilyen) => r.gara mass35ös sebzése + tayuya 24/2es támadása. (az összes ellenfelednek 43 hpja van), ha a maradék chakrád 1 tai, akkor sakurával a legveszélyesebb ellenfeledet üsd meg (jelen helyzetben az előtöltős ellenfeleket nem kell bántani, kivéve ha az első körben nem töltött elő és még jó neki), ha nem taijutsu volt a maradék chakrád akkor védd le Sakurát.
-az ellenfeled nem tudja stunolni az egész csapatodat (remélhetőleg max csak 1 nem előtöltős stunnere van)
 szóval vagy lestunol kettőt, vagy sebez (erősen kétlem, hogy rögtön kitudja puccantani tayuyát és garát).
-kapok 3 chakrát (kivéve ha nem 1 chakralopóval van dolgod ami pici szivacs Nevet), rehab garának aktiválom a 45/3mas támadását (ehez remélhetőleg kaptunk egy bloodlinet), tayuyával pedig megsemmisítünk egy chakrát a kukacával, ha gara nem tudja aktiválni a támadását, akkor védd le és helyette (ha van taid) sakurával blokkolj Mosolyog.

tovább nem írom le, szerintem innen megoldható (most sokan írhatják h ez így ritkán játszódik le, nekik üzenem, hogy ha nem volt eddig 15 ilyen lefolyású harcom akkor 1 sem Mosolyog)

sakura – naruto (s) - kimimaro
ehez most nincs már kedvem leírni Nevet, majd máskor Nevet, de nem bonyolult
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 14:31:59 írta kas » Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
norbie 12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5053 Dátum: 08 nov 05, 13:50:54 »

oké köszönöm szépem (alig várom )

köszön a tanácsokat meg is fogadom Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 15:52:49 írta norbie 12 » Naplózva

RasiRobi
Gennin
*

« Válasz #5054 Dátum: 08 nov 05, 14:15:32 »

Sztem sakurához az egyik legjobb team a Sakura-Haku-Shigure  ha te kezdesz használd shigure esernyőjét Nevet
aztán haku  tükreit fogj le embereket aztán szépen 30-assal meg shigure 20-as támadását sakurával üss aki erősnek bizonyul hogy ne támadjon...

Nekem 1-re sikerült sakuraS küldi Nevet   4-en feladták az 5-ből  Ördögi

Zabuza engem kikészít idegileg :/
egyszer megtámadom levesz mindenkitől életet köv körben megtámadom semmi baja senkinek (használja a ködöt)
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 05, 14:41:03 írta RasiRobi » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

D and C rank missions (10/10)
B rank missions (11/11)
A rank missions (12/12)
S rank missions (7/7)
Shippuden missions (18/19)
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins